ajme kako smo ozbiljni

bez obzira što je tema stara, situacija mi je svevremenska i ciničan sam prema gospodinu zolli koji je sjedio s nekom ekipicom u nekom parku i vidio gljive na zemlji.
njegov mentalni sklop je reagirao "jao možda se mogu pojest"
no to nije stalo na toj ideji nego ih je stvarno nabrao i otišao doma sav uzbuđen nadajuci se da ce mu ljudi ovdje reci upravo ovo što sam mu ja rekao
"pojedi ih, sigurno su odlične"
naravno da nisu odlične i naravno da sam ciničan i naravno da mi je komična situacija i da se sprdavam.
isto tako siguran sam da postoje ljudi koji su toliko očajni i/ili glupi da bi ih zaista pojeli samo zato da se zgaze nečega ali zato ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji bi moje citiram: "ja ti savjetujem da ih pojedeš, sigurno ce biti odlične :icon_lol:
pa samo jednom se živi, nemoj bit papak:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:" (primjeti 4 smajlica) shvatiti ozbiljno. ako postoje ljudi koji bi ovakav komentar shvatili ozbiljno ja mislim da bi bilo dobro da im netko oduzme internet ili da se ovakve stranice koje promoviraju potencijalno opasne stvari pod odmah zatvore.
ili ne znam o čemu mi tu pričamo? o tome što sam disrispektao čovjeka koji bere gljive koje rastu ispod klupica i nada se da ce moc počastit cijeli kvart "s porcijom". ma daj molim te
i da, ja ne pušim travu jer mi je život jadan, pušim jer mi je život super i da mi nije, prvo bi ga sredio pa onda pušio travu.