Jos jedno pitanje o testu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
09.04.2013
5
0
0
Pozdrav ljudi, tek sad registrovan lurker. naime imam jedno pitanje za vas, najvise iz srbije.

Da li se na lekarskom pregledu radi test na thc?
Lekarski pregled se vrsi u svrhu zaposljavanja u stranoj kompaniji u srbiji, i to bi bio regularni test. Da li se vadi krv i mokraca i da li se testira?

U pitanju je kancelarijski posao, sam posao nema veze sa farmaceutikom ili necim slicnim.

Hvala! :)
 

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
332
315
63
32
Kad si pusio poslednji put?

Koliko?

Kolko cesto si pusio pre poslednjeg puta?
 
09.04.2013
5
0
0
Juce. Par dimova.

Pre poslednjeg puta, jedno dva meseca na svaka 2-3-6 dana.
Pre toga svakog treceg vikenda ili meseca :)

Vise me zanima da li se radi lekarski kao i sta se na njemu radi, da li se specijalno to trazi?
(takodje moguce je da ne traze lekarski, ovo samo pitam zbog paranoje :))

da napomenem, to bi verovatno bio regularan lekarski, nista specijalno, onaj koji sam donosis kao uverenje.
 
Poslednja izmena od urednika:

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
332
315
63
32
Ma jok...ako je obican lekarski, mere ti tezinu, visinu, testiraju vid sa onim slovima...nikakvo krvarenje i mokrenje. Toliko ja znam za obican lekarski test... Ako znas nekog ko vec radi tamo pitaj sta se radi na testu.
 
09.04.2013
5
0
0
a ako bi vadili krv i mokracu? u svrhu da provere da li bolujem od necega? da li se na tome radi test na thc svakako? mislim da zakonski ne smeju ako nisam njihov zaposlen, mada mozda gresim?
takodje da li je praksa da svaka firma, kako bi uplacivala zdravstveno, tera ljude na lekarski?

Kakva su iskustva ljudi?

I ne znam nikog, vec bih se ja raspitao, onako naivno :D
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Ajde, da te ne tjeram na čitanje, ponovit ću ti što je već više puta rečeno. Neće ti na regularnom pregledu testirati na narkotike. Njih zanima jesi li ti zdrav. E sad, dali je ta firma odlučila još i to uvesti u testiranje, možemo samo nagađati. Teoretski je moguće da naruče to, samo ne znam baš da bi se trošili tako bzvz. Lakše te šutnu na ulicu ako im ne pašeš kao zaposlenik, nego da troše pare na nešto što ne mora uopće biti prepreka u tvojem obavljanju posla.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: BoRaiCho

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
332
315
63
32
Sad me mrzi da trazim linkove od tema koje vec imaju tu temu ali ono sto sam ja cuo je da i na tim testovima (na kojima testiraju na THC) "obezbedjenje" nikakvo. U sustini mozes da provuces flasu sa "cistom mokracom" od nekog poznanika i sipas im za test. Nema razloga da ti vade krv jer onda krv mora da se salje na analizu a to kosta...
 

Vu ing.

Aktivan Član
09.03.2012
191
229
43
Ako radis "obican" lekarski - onaj koji sam radis a firmi donosis papir a ne salje te firma na lekarski ili ti ne da sta sve treba da proveris - onda sam skoro pa siguran da nece da ti rade test na drogu. Sto rece kovac - visina, tezina, vid, pritisak... cisto da firma vidi dal si generalno zdrav da te ne zaposle a ti odes odma na bolovanje :icon_smile: . E sad ako imas spisak sta sve treba da pregledas onda mozda i pise i test na drogu. Ja sam npr. skoro radio lekarski gde je (ne znam zbog cega) pisalo da mora da se testiram, izmedju ostalog, i na venericne bolest sto inace ne spada u regularan lekarski. U svakom slucaju nece da smeta da ne zapalis dok sve to ne prodje.
 
09.04.2013
5
0
0
OK, hvala. Trudicu se da ne zapalim u prilog ide i to sto je sve sto sam imao juce spaljeno :)

Trazio sam na temama, medjutim nasao sam razlicite rezultate :) te da hoce te da nece, a moja paranoja samo skace :)

Naravno postoji i mogucnost da mi ne traze test, jos uvek ne znam, samo sam hteo da vidim da li da sakupljam mokracu po kraju :)

Verujem da bih lekarski sam radio, tako da tek ne bi trebalo da bude obezbedjenja, plus mogu da se vadim na ono, ja doneo od kuce, stidljiva besika, i sl.

Zanimaju me vasa iskustva, da li je vas neko terao na lekarski prilikom zaposljavanja, kao i da li vam na poslu iznenadno daju testove?
Ili je to samo u nekim zanimanjima obavezno
 

LakoMan

Aktivan Član
25.12.2012
82
15
8
ja sam bio vec 3 puta,posto ja moram svake 2 godine u HR! ali nikad nisu trazili takvo sta,mislim da su ti testovi malo skuplji na analizi krvi! A kolko sam procito da možeš tuđu mokracu prošvercat"" rađe nemoj radi sebe.. sta da te posalju na kakve pretrage,da nest nije u redu? ili da stvarno nesto nije u redu pa ne saznas? mislim da ljecnicki netreba izbjegavat/varat! nevjerujem da rade takve pretrage! (prije ces dobit na poslu dobit test)
 
11.04.2013
2
0
0
E ovako da skratim pricu moji su me nahvatali da varim... I tako ujutru posle nove 2013. godine daju mi iznenadni test po prvi put. Majka je stala metar iza mene i "urinirao" sam u neku posudu za urin, a majka je to poslala u lab. Sva sreca labovi nisu radili za vreme praznika pa je taj test propao. Nisam se bojao za travu vec za ds koji sam vece pre lepo vukao.... Drugi test je usledio za Srpsku ng, tad sam predpostavio da ce dati pa nisam nista uzimao i bio sam negativan. E sad sledi 1. maj i te fore gde planiram da se odvalim, a ne verujem u metode pomocu dosta vode, aktivnog ugljenika posto mi nisu sigurne.
Inspiracuju sam dobio u teretani, pricali smo o testu sportista na steroide, i jedan decko je ispricao da pro sportisti imaju ugradjenu "vestacku stvar" izmedju nogu. Uglavnom oni se okrenu, iz te stvari iscede u bocicu cist urin i stvar gotova. Trenutno sam u fazi smisljanja te niskobudzetne naprave. Planiram da u balon stavim uzorak cistog urina i neku vrstu "cevcice" iz balona pomocu koje cu moci da precizno naspem. Jedini problem ove metode je sto prethodno treba zagrejati uzorak do telesne temp, za sta je potrebno da stavim balon pod toplu vodu 2-3 minuta... Ima li neko predloge ili slicne zamisli? :)
P.S.
Objavio sam isti post na drugoj temi foruma, ali posto tamo poslednja aktivnost bila 2012. godine objavio sam i ovde.
 

Orange14

Aktivan Član
08.04.2013
51
15
0
Serbia
NEce ali za svaki slucaj pocirkaj mleko zavisi kad ides jer ono pomaze u istrebljenju thc pozz i sirce akko mozes :D
 
23.04.2013
1
0
0
zanima me da li kada padnes u muriji i kada te odvedu na test, da li ti vade krv, ili samo pisas u casicu, i koliko dugo ostaje u krvi thc? :) odg pls
 

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
332
315
63
32
kada padnes u muriji
Kad padnes u muriji ti brzo ustani i nadaj se da te niko nije video kako padas :D

Ne razumem tvoje pitanje... kako mislis da ti vade krv, i testiraju mokracu? Nisi na lekarskom pregledu... Ako si pao onda su ti nasli travu i priveli te za posedovanje. Nemogu da te uhapse ako si naduvan, mogu da te skidaju i pretresaju ali nemogu da te hapse... Sta ima da te testiraju... Jedino ako si pocinio neki prekrsaj kao saobracajna nesreca e onda mogu da te testiraju...

Edit: ajde da ne budem bas beskoristan... evo ti link za pitanje kolko dugo THC ostaje u krvi https://www.vutra.org/topic/889-koliko-dugo-thc-ostaje-u-organizmu/
 

artistic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
26.07.2011
346
1.478
143
Universe
ne znam za srbiju, ali recimo kad sam ja bio na tom sistematskom pregledu za posao, morali smo se testirat na droge, ja mislio neće, kad ono međutim....ali sreća pa sam isao sa kolegom pa je on to obavio u moju casicu :D i nikom nista...tako da ne znam...pazi se
 

xcx

Aktivan Član
07.05.2015
433
380
113
Ajde, da te ne tjeram na čitanje, ponovit ću ti što je već više puta rečeno. Neće ti na regularnom pregledu testirati na narkotike. Njih zanima jesi li ti zdrav. E sad, dali je ta firma odlučila još i to uvesti u testiranje, možemo samo nagađati. Teoretski je moguće da naruče to, samo ne znam baš da bi se trošili tako bzvz. Lakše te šutnu na ulicu ako im ne pašeš kao zaposlenik, nego da troše pare na nešto što ne mora uopće biti prepreka u tvojem obavljanju posla.

Sve već rečeno 2013. godine, a ogovaraš na post iz 2014 ;)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.