JuicyFields.io - crowdgrowing platforma za uzgoj kanabisa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Srećom pa nakon prvog harvesta Startas s +. Godinu dvije ce biti sigurno. Niti kasnije ne može (skoro) biti minus. Manji profit jedino.
 

daktilograf

Aktivan Član
03.09.2019
197
712
93
Somalirana de Pufna
meni se neda, sa proslom lovom koju sam namenski ostavio sam se preselio, sa ovom koju sam ponovo nagomilao sam popravio kola.... Na kraju cu da prodam kola i da ulozim hahahah. Meni je ovo od pocetka delovalo kao da sljaka a sad sam siguran.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Herb Gardener
04.12.2021
53
102
18
emerald triangle
Pročitajte ovo , necu nista govorit jer zadnji put kad sam pisao neko mi je mako komentar , nezelim krsit nikakva pravila foruma , zelim samo da svak bude safe ako vam smeta da pisem ista o ovoj temi recite pa necu vise. Pozz
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Kratko. Otvorim web, pročitam članak i skoči mi neki popup. Ne mogu zatvoriti. Na silu me tera da posjetim neku reklamu na webu. Ja ne kažem da ovo nije ponzi shema samo kažem da ovaj web i članak imaju kredibilitet gdje? Išao sam malo provjeriti iste metrike koje spominje autor za njegov web, čudom se čudim ista situacija kao za jouicy. Nema info :) gdpr brani da se prikazuje kod third PARTY provjeravaca. Kako god, kaže tip, radi shema za prva tri harvesta. :D Odradiš 3 harvesta s njima i to je to :)

62E1BB74-DDCE-4007-AC37-BFCDF5359DDF.jpeg
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
Eto ideja za biznis, doduše u državi gdje je trava legalna.

Platiš nekome da sadi i kad je harvest pošalje ti ganđu na kućnu adresu.

Mislim da bi milijune zaradili s time u americi npr :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Herb Gardener

Dvolicni

Aktivan Član
11.07.2014
692
2.367
163
Hrvatska
@kveLe jesi bio vidjet postrojenje?
Koje je postrojenje najbliže RH, planiram ja to vidjet uživo, pa ako je to to, onda uletit s većom cifrom.
Provjerio sam sve moguće koliko sam imao info o toj firmi, jedino što mi stvara sumnju je to što imaju račun na cipru, a firma regana u DE.
 

kveLe

Aktivan Član
12.05.2013
267
2.246
143
Earth
Hej ekipa, sorry sto vam u zadnje vrijeme ne pisem, imao sam nekih vecih real life problema pa sam odmorio od vutrice kompletno (desilo se ono najgore). Odgovorim veceras na sve postove na koje nisam :)

Ulazim u ambasador program uskoro pa cu se malo vise zabavit oko juicya i biti aktivniji po forumima za nasu regiju, za godinu dvije se možemo svi okupit na masovnoj đoksijadi, a vi koji ste upali vec preko mene, dogovorite se oko placanja izleta :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Dvolicni

kveLe

Aktivan Član
12.05.2013
267
2.246
143
Earth
Al 1200 eurica je i dalje dobra zarada za ne bas puno muke. Morat cu to skicnut malo danas. Definitivno zanimljivo.
Mislim da je teško danas pronaći nešto s takvim postotkom i garancijom, a opet oni zarade sigurno x2/x3 od onoga što nama daju jer iskoriste cijelu biljku za razne stvari, dok se nama plaća samo cvijet.

Super kalkulacija, ali pitanje je dal če biti cjena biljaka skroz 5 godina ista....

Tu se razlikuju od drugih kompanija koje rade na sličnu shemu, nude odmah biljke od 50 eura, a nude i ove od 2000 tako da u budućnosti održe sve upravo bez dizanja cijena.. Svakako može doći do nekih promjena pa da se dogodi da cijene odu gore, nema 100 % garancije. (po meni može se dogoditi problem za bubam 5 godina pa da im bude teško doći do novih tvrtki tj. zemljišta, ali to se opet rješi s vertikalnim smart farmama.


@kveLe jesi bio vidjet postrojenje?
Koje je postrojenje najbliže RH, planiram ja to vidjet uživo, pa ako je to to, onda uletit s većom cifrom.
Provjerio sam sve moguće koliko sam imao info o toj firmi, jedino što mi stvara sumnju je to što imaju račun na cipru, a firma regana u DE.

Porez na dobit za Cipar je nekih 12 % ako se ne varam, dok je u Njemačkoj oko 30 % (valjda nisam nešto puno promašio) - nisu ni oni ludi ako se prebace tamo s kompanijom. Što se tiče postrojenja, ja sam planirao obići jedno u DE jer selim tamo pa će mi biti zgodnije. Bliže nama je kompanija u Makedoniji imena "5 letters" koja je već bila zabilježena i u našim medijima prije 2-3 godine, a baš nedavno su ušli s njima u partnerstvo.

Što se tiče negativnih recenzija po internetu, mislim da je teško ovakav projekt i cijeli taj crowdfunding nazivati prevarom, a pogotovo razviti takvo mišljenje zbog random ljudi/botova. Mislim ovo što ja napišem ovdje su samo mrvice od onog što rade, ali mislim da izdvojim dovoljno bitnih stvari. Uostalom postoje službene stranice, društvene mreže, virtualne šetnje, cannafestivali i hrpa ostalih događaja na kojima su glavni sponzori i mislim da uz više od 200 tisuća korisnika možemo samo naprijed i to jako. Napisao sam već jednom, JuicyFields ima za cilj biti u top 3 kompanija kojima je primarni cilj kanabis, a po ovome što sad rade bit će i broj 1.



Za kraj da malo natipkam što su radili unazad mjesec dva, i što nas očekuje u naredno vrijeme:

Partnerstvo s LC Med i novi JuicyFields proizvodi:

Ukratko LC Med je kompanija sa sjedištem u Berlinu, a udovoljava najstrožim europskim propisima i svim zakonskim okvirima vezanim za medicinski kanabis. Još jedna u nizu njemačkih kompanija u čije ruke stižu JuicyFields proizvodi, što i ne čudi jer je u postupku legalizacija.

Novost koja stiže pod JuicyFields proizvode je većinom svima omiljena čokolada - uz THC dodatak :). U ponudu stižu čokoladni štapići koji sadrže 50 mg THC-a i savršeno će se uklopiti u ponudu za coffe shopove, a narudžbe će biti moguće i online za države u kojima je legalizacija već nastupila. Što se tiče ostalih slatkiša, u ponudu uskoro stižu i gumeni bomboni, lizalice i slični slatkiši. Naravno u ponudi će biti i zdravija rješenja u obliku dodataka za jelo, pekarskih proizvoda i raznih pića.

Novosti vezane uz JuicyFields Fond:

Trenutno se rješavaju pravne stvari vezane za njihov fond, a po dosadašnjim informacijama bit će registriran kao dio Luxburg Carolath investicijskog fonda (reg. br. FL-0002.602.993-8). Fond je zanimljiv jer je minimalno ulaganje u njega - 100 000 eura, a očekuje se također jako dobar povrat za ulagače. JuicyFields ovo zove novom fazom u evoluciji transparentnih, sigurnih i odgovornih rješenja za ulaganje u kanabis. Više informacija stiže nakon što rješe sve pravne stvari, a već sad se šuška da je u fondu rezervirano par milijuna eura i prije nego cijelo rješenje izađe u javnost.

Popis nadolazećih događaja pod njihovim sponzorstvom:

JuicyFields ekipa putuje u Argentinu, kreću 23. siječnja i zadržat će se nekoliko tjedana, plan je podizanje svijesti o kanabisu i snimanje priča s lokalnim tvrtkama.
Future Cannabis Strategies Europe, London 26. i 27. siječnja, više za poduzetničku ekipu - više informacija klikom na link.
Estereo Picnic, Bogota, od 25. do 27. ožujka - jedan od najvećih muzičkih festivala u Kolumbiji, više info ovdje

I za kraj jedan webinar koji je održan krajem godine, dosta zanimljivo i u trajanju od sat vremena tako da možete lagano uz pljugu :)