kaje se sto je ikad probao marihuanu

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
24.09.2011
3
0
0
37
na jednom forumu sam procitao kako se lik zali da je pusio marihuanu jednu i po. god.i kaze da ga je sjebala i da se kaje sto je ikad i probao to ‚‚*****‚‚.Kaze da vise nije komunikativan kao pre,da nije u stanju da slusa druge kada mu nesto pricaju duze od 2 minuta itd.takodje me interesuje da li vutra moze da vas zasiti,ono kao pusis,pusis i onda jednog dana prestane da te radi,pa kao trazis nesto jace.inace me strasno nerviraju ljudi koji npr.odu na neki splav i olese se kao stoka,a onda isti ti kazu za nekog ko pusi marihuanu da je narkomancina.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.869
44.311
3.198
Bekaa Valley
tip kanda ima neki problem, mozda bi se sjeb** i pre da nije pusio, s druge strane, sjeba** ga je nesto drugo u zivotu a vuva je mozda samo pojacala taj filing, sto je u principu normalno, tako da... a da ce da prestane da te radi, nesto ne bih rekao na osnovu mog skromnog iskustva (ne bih spominjao godine), i koliko znam nisam otisao na nesto jace... nit mi treba. moj stav, peace
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
Normalno da višegodišnje pušenje utječe na tebe, mijenja se percepcija i doživljaj raznih stvari, nemoguće da se ne promjeniš. No to se odnosi na većinu stvari koje radiš na dnevnoj bazi ili dosta učestalo, sve te to mijenja bio ti svjestan toga ili ne. Npr ako počnem svaki dan po par sati sjediti na kavi po kafićima, naravno da nakon godinu dana će me to promijeniti i moje ponašanje.
Dali ga je vutra sjebala, moguće ako nije znao naći granicu, ali za to okrivljavati vutru to mi je licemjerno. Vutra ima svojih dobrih strana, ima i loših no ništa manje nego i ostale stvari u životu., važno je naći balans kako kome odgovara, a ne prepustiti se, uduvavati se svaki dan, ništa ne raditi i onda nakon godinu i po zaključiti kako te je sjebala. Sjebao se sam ...
Moguće da se zasitiš nakon nekog vremena, pogotovo ako pušiš istu sortu duže vrijeme, no onda napravi pauzu 2-3 tjedna, pa kad zapališ frulu nakon toga - ludilo brale, bolje nego prvi puta - barem je tako meni a pušim već ohoho godina. A tražiti nešto jače, nikad ni pomislio niti došao u iskušenje.

No u principu to je sve dosta subjektivno, ovisi od čovjeka do čovjeka, važno je dobro posložiti stvari u glavi, znati što hočeš i onda ne da je vutra nešto loše već je najbolja na svijetu :)
 

Monk

Aktivan Član
26.09.2011
137
19
0
33
Kenny Dalglish je napisao(la):
No u principu to je sve dosta subjektivno, ovisi od čovjeka do čovjeka, važno je dobro posložiti stvari u glavi, znati što hočeš i onda ne da je vutra nešto loše već je najbolja na svijetu :)

Sve ti je coek reko :icon_mrgreen:
 

sharp

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
27.08.2011
1.253
2.606
188
Haj Nehaj
marihuana mu je sjeb..la zivot???ja bi tom liku dao definiciju zivota koja glasi :


zivot je samo crta " - " izmedju godine(dana) rodjenja i godine(dana) kad napokon umres.
P.S. nisam ja to izmislio nego neki anticki mudri filozof(ime meni nepoznato).
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.111
7.458
258
i meni je kad čitam ovo žao što je taj lik probao i pušio, da nije, nebi ovako negativno reagirao danas po nekim forumima.
valjda ih nema puno, :)
peace