kakav debil

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.05.2008
12
1
0
36
EDLINGTON - Vozač kamiona i odnedavno kuhar, kompjutoraš i ribič, 33-godišnji Andrew Lee iz okruga Doncaster na sjeveru Engleske, kladio se s bratom i djevojkom da će napraviti najljući umak od čilija i pojesti ga.

Okladu su proveli tijekom vikenda. Andrew je od čilija iz domaćeg uzgoja skuhao toliko ljut umak da je opekao prst kad ga je stavio u njega, ali to ga nije zaustavilo u namjeri da pobijedi brata i djevojku. Nedavno je prošao zdravstveni pregled.

Ohrabren dobrim nalazima, ponudio je “suparnicima” da kušaju žličicu njegova umaka, a sam se obvezao pojesti ostatak.

Posebni uzgoj

Pojeo je umak nakon janjetine, ali kad je navečer legao u krevet, osjetio je strašan svrab po cijelom tijelu. Zamolio je svoju djevojku Samanthu Bailey da ga češka po leđima kako bi mu ublažila nelagodu, što je i učinila, te su zaspali.

Kada se ujutro probudila, vidjela je da je on bez svijesti. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, ali nije mu bilo spasa. Umro je, i to, prema prvim rezultatima obdukcije, od srčanog udara.

Pokojnikova 29-godišnja sestra Claire Chadbourne ispričala je da je Andrew i prije priređivao tajlandska jela s čilijem, ali nikad ni približno toliko ljutim.

Njihov je otac posebno za Andrewa i ovo planirano natjecanje uzgojio superljute papričice.

Majka Pamela (61) rekla je kako obitelj vjeruje da je do srčanog zatajenja došlo zbog preljutog umaka, ali još čekaju dodatne toksikološke nalaze kako bi se to potvrdilo.

Posljedice ljutine

Zdravstveni stručnjaci i prije su upozoravali da težnja sve ljućim umacima od čilija može biti smrtonosna, a u nešto blažem obliku izazvati neobuzdano štucanje, curenje iz nosa i snažnu peckavu bol u očima.
iftherewasanemoticonbyaugestqx6.gif
 
19.05.2008
12
1
0
36
na jutarnjem listu

a de kuzi ovaj dio

Andrew je od čilija iz domaćeg uzgoja skuhao toliko ljut umak da je opekao prst kad ga je stavio u njega, ali to ga nije zaustavilo u namjeri da pobijedi brata i djevojku. Nedavno je prošao zdravstveni pregled.

bok te hebo pa on je kiselinu a ne umak napravio
 

extranoize

Aktivan Član
04.01.2008
255
22
0
35
ja ne mogu jest ništa ljuto. ne vidim u čemu je tu gušt :icon_eek:
strašno šta ljudi rade da bi ispali cool/pametni/otkačeni...
 

Brener

Aktivan Član
10.11.2007
341
10
18
40
Potpisujem samane.
Takodjer jedem jako ljutu hranu (prija mi) al u zadnjih nekoliko godina zeludac je reko pa-pa, pa mi porucuje , lakse malo konju neces zivit vjecno...a odlazak na wc je teror :)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Najjače mi je naručit iz ove jedne tu lokalne picerije Mexicanu to je pica s ljutim mljevenim mesom po njoj ali ju ovi često toliko preljute da to nije normalno, jedem ju i toliko onako uzdišem da mi se vrti u glavi ali preukusna je, ja i moj brat redovito naručujemo već nas znaju dostavljači
 

pecko88

Aktivan Član
26.04.2008
235
4
18
45
Jel ima go voljan probati malo mog lutog ajvara...:flamed::flamed:
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif


Ko uspe da pojede pola tegle od jedan put a da pritom ne
banana_smiley_10.gif
ima jos jednu bonus...:bonappetit:

:rofl::rofl:
 

sch

04.03.2007
39
0
0
37
ja inače preferiram tabasco jer ima nenadhebivu aromu, i obožavam ga!!! žderem ga u svakom jelu. jednostavno ne mogu bez njega. dobro, lažem, mogu, ali fantastičan je. ljubitelji ljutog ajvara i slatkog ajvara su pozvani u moju rezidenciju na degustaciju (moja baba radi ajvar do jaja). ko hoće nek se javi na privat.pozz
 

Brener

Aktivan Član
10.11.2007
341
10
18
40
pecko88 je napisao(la):
Jel ima go voljan probati malo mog lutog ajvara...:flamed::flamed:
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif


Ko uspe da pojede pola tegle od jedan put a da pritom ne
banana_smiley_10.gif
ima jos jednu bonus...:bonappetit:

:rofl::rofl:
Buraz volim ajvar al sve da je slatki nebih ga mogo pojest pola tegle :DD
 

Weed Killah

Aktivan Član
13.01.2006
318
22
0
stari narodni lijek za prehladu i bilo kakve respiratorne probleme je utrljat dobro ajvara u prsa..Po mogucnosti i gledati dok to neka djevojka radi. :p