Kako da kupim sjemenke? - Soma Seeds -

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Chilliman420

RIP
Banovan
07.02.2017
293
473
63
Ma dobro je sve, sve dok ne dođe rastrgan ili razbijen dio unutrašnjosti paketa, i to mi se desilo, naravno da kad sam se žalio trgovini, oni kažu samo nije do nas (naravno kad ništa od toga nije njihov proizvod, već sve preprodaju), kažu mi smo lijepo spakirali, žalite se dostavnoj službi, a kod njih dobit nekog osim dostavljača lutrija, tako da po dosadašnjim iskustvima ovo je super prošlo, iako vjerujem da se tako nešto desi da bi Soma imao razumijevanja, pa malo podebljao iduću narudžbu, jer se vidi da želi da svi prepoznaju njegove proizvode, koji su mi se svidjeli na prvu (po dnevnicima), iako ih još nisam probao, ali evo kroz dan-dva bi trebao soil na kuhanje, pa da avantura započne...
 
Poslednja izmena:
03.02.2023
3
5
3
49
Pozdrav svim ljubiteliima ovog dara::volimj:: prirode.
Napravio sam porudžbinu kod "Soma Seed", a želeo bih platiti preko WU iz Srbije, čitajući po forumu rekao bih da može ali ne nalazim precizne infomracije.
Bio bih zavalan na nekom pojašnjenju.

Hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA. and Cyric

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
737
5.164
233
Dalmacija
Moram se i ja opet upisat, jer red je sta je je. Soma Seeds su pokazali veliko povjerenje iako se znamo tek online i to niti godinu dana.
Znaci slozi ćiro narudjbu, ima tome oko nove godine, mislim da sam stavio 6 Somango auto, kilo caja, bocu melase, soil set i 6 start potova. Tad me uhvatilo da cu posadit 10 Somanga (par menki sam imao). I javim Albertu da mi ubaci jos start potova, jos jednu melasu i kilo caja. Kazem mi da mi izracuna koliko moram sve skupa uplatit, i prodje jedno dva tjedna, paket stigne, unutra gratis caj, melasa i mykos. Opet trazim da mi da cjenu da uplatim, a on meni kaze “uplati koliko je prvo pisalo na narudjbi” pa reko ali caj…melasa…start potovi? Kaze “Marry Xmas” uplati samo prvo sta je bilo… i jos me zove na video poziv pita jel mi dosta caja melase itd..? Reko ma je brate ne treba vise nista…hvala ti. I ja blento zaboravim platit… jednostavno mi preslo preko glave… propadoh u zemlju od srama.. i to nebi skuzio da nisam krenu Albertu nesto pisat jedan dan i mjesec dana nakon sto je grow vec i poceo… propado u zemlju… trci sutra u banku i uplati plus nesto malo baksisa jer mi bilo bas muka.. a ovaj me zove da ce mi vratit taj baksis nazad.. reko nemoj bgti daj dobro je sve..i nekako se dogovorismo da ce mi uvalit neki gratis na iducoj narudjbi… meni su oni nevjerovatni… prvo pola paketa sta sam narucio gratis, kao Bozic, pa onda jos na to melasa i caj gratis.. nisam moga virovat…svaka im cast sta je je. Nemam rjeci. Hvala na povjerenju, @Somaseeds :ljubav: ja cu vam bit kako mi se cini, vjecna musterija :D
B4BFBD69-0DD4-4BD7-A34C-68AB594D2709.jpeg
 

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
737
5.164
233
Dalmacija
Evo da se upisem jos jednom :) prvi put moj post ipod mog posta hehe :p
Narucio, stiglo jucer, za dva tjedna,(cak sam vec i platio :D ) i ja spreman za iduci grow. Mozda ce mi zafalit kilo dva caja al lako za to, to cemo po putu. Znaci peti ili sesti put pre zadovoljan sa @Somaseeds. Narucio sam 6 start potova, 5 kg caja, 5 super soil setova, dvije bocice melase i 3 sjemenke SoGouda. Dobio gratis 2 sjemenke SoGoude i 12 komada Elemental regular ❤️To me sad cacka da mjenjam plan ali necu, ide feminised grow a poslije toga ce definitivno past moj prvi regular grow sa Soma Seeds Elemental i Bizzo Seeds Ak47. Samo jako decki curke! :) :wave:
7E162594-8F86-4714-B9F5-22EB2A1B9D9E.jpeg
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Nažalost, od danas je i WesterUnion blokirao poslovanje preko njih tako da su od sada uplate moguće samo navedenim načinima na web stranici.

Preporuka tko stvarno nema načina da plati bankarstvom ili u banci ili kryptom da smota pare u kovertu i neku čestitku i posalje preporučeno s trackingom na adresu koju vam izbaci kad napravite narudjbu. Cca 5 dana treba koverti da stigne u prosjeku. Jedini Plus sto je jeftinije nego provizija u Western Union.

Je da je metoda od prije Krista, medjutim eto za Bosnu izgleda ne šalje vise nitko… :(

Opcija koja takojder funkcionira je Revolut koji radi i u Bosni i u Srbiji.
 
22.09.2021
2
0
1
23
btw... za sve koji zele podic posiljke u posti pise se "Poste restante" pod primatelja.... adresa i grad postanskog ureda
primjer

Stipe Vutrić
Poste restante
Ulica grovera 69, 69420 Vutrograd
Hrvatska
Meni na sajtu izgleda drugacije, ide prvo Ime i prezime, Street address, town, district... nigde nema to za primatelja, mozda sam ja pogresno razumeo, da li samo stavim za adresu, adresu poste?
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Probaj prvo promijeniti državu gdje paket ide. Komplet forma se promijeni. Medjutim svakako ne biraš post restante, nego ga odredjujes tako sto uneseš adresu kao sto ti je Stipe napisao. Ako ti i dalje nije jasno, kucaj u Google, ima u detalje objašnjeno.
 

Lunnamoon

Rise and shine, Mister Freeman, rise and … shine
12.07.2014
565
866
113
Pozdrav društvo, rešio da se posle duže pauze ponovo malo aktiviram, odlučio se da poručim nešto od Some i vidim da se ovde pomaže oko naručivanja i plaćanja. Platio bih preko WU i pitanje prvo je šta da stavim u porudžbenici na sajtu kao način plaćanja? Srbija je u pitanju. Hvala unapred, pa kad naručim javljam se za dalje instrukcije
 
Poslednja izmena:

Lunnamoon

Rise and shine, Mister Freeman, rise and … shine
12.07.2014
565
866
113
Thx ne znam kako ovo ne pročitah, ili nisam konstatovao uopšte... Aj videću kako Revolut funkcioniše...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 0Marac0