Evo ja sam pito apotekarku otvoreno dali pomaze taj uglja u otklanjanju thc iz organizma... I kako deluje i evo citiram odgovor...
"Ovo ti ljudi kupuju kad idu na more, znas tamo je drugacija voda i hrana pa vecina ljudi imaju problem sa prolivom ili nesto slicno... On ti pomaze u otklanjanju svih nepozeljnih toksina i hemikalija iz organizma..."
Kupio sam ga (233,50 din 30 ampula) u cetvrtak oko 4 posle podne odmah sam proguto 5 i posle dva sata jos 4 i posle sam pio svaka dva sata po tri... taj dan do deset sati popio njih 15... Sledeci dan usto oko deset sati popio5 onda oko11 tri oko12 dve i oko 14 jos tih pet sto mi je ostalo(taj dan nisam nista jeo, te ampule smanjuju apetit)...
I petak oko pola pet bio negativa... Stim da sam se cetvrtak oko 2 po podne odvalio od nekog preteranog skanka...seja mi javila da mi spremaju test i odma trco do apoteke po ugalj...
Stoga toplo preporucuje taj aktivni ugalj....PROVERENO FUNKCIONISE:bis:
I kad ga budete uzimali nemojte ni piti mleka ni uopste konzumirati mlecne proizvode...smanjuju mu delovanje i @eres svakih 15 min.!!!
Pijte puuuuuno vode... jedite jako puno voca i povrca i obavezno se kupajte svaki dan ako ne i po dva puta na dan, jer povecava znojenje i aktivnost testosterona samim tim i izbacivanje bobuljica jos ako ste u pubertetu za 2 dana bez kupanja bicete ko jedna ogromna bobuljica...

A meni se cak desilo da su pe poslili sa testom u wc da ga popisam(budale)... slobodno umocite test u wc solja(ima tu dovoljno pisackih bakterija da se test aktivira) nikako nemogu saznat da pisacka nije vasa...
Meni se desilo da su jednom kupili neki test skljm marke pa nisam bio pozitivan ni kad sam duvo dva sata pre toga(jos ako su ti stapici nema sanse da budes pozitivan)....
Aj nek vam je sa srecom svima jer nemojte ni pomisljat na posledice,ako kojim slucajem budete pozitivni... Mog su druga terali od kuce, nisu mu davali da jede, spavo je na podu itd strasno... Nemos budalama dokazat da je vutra manje stetnija od duvana(moji obojica puse ko turcini po dve kutije dnevno)!!!