Kako nabavit vutru u Londonu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Evo jedan mali vodic za sve koji idu u London, jer u samom Londonu je jako tesko naci ulicne dilere, a ako ne poznate prave ljude oni su vam jedini izlaz.

Ovako, jednostavni vodic za sve u Londonu i okolici.


U Londonu doci na Waterloo stanicu podzemnom te presjesti na vlak za Redding koji je na istoj stanici. Do Reddinga ima jedno 45min voznje. Tamo sići s vlaka i spustiti se nizbrdo posto je stanica na vrhu brdasca. Dolje ćeš doci do rijeke. Predjete na drugu stranu i opalite na lijevu stranu dok ne pordjete ispod dva mosta. Nakon sto ste prosli doci ce te do jednog prolaza s vase desne strane koji ce imati natpis "No antisocial behevior alowed" E udjete kroz njega do ulice i tamo s lijeve strane mora bit par crnaca na klupi, njih pitaj te gdje je Mandela's (inace ako se izgubite samo pitaj te lokalne mjestane gdje je Mandela's, uputit ce vas oni koji znaju sto trebate. E tamo ce vam reci za koliko diler silazi iz zgrade. Obicno silazi svakih 15min podjeli i ode. A rulje stvarno bude, ja sam stajao u redu.

Uglavnom, u ponudi su kako mi je jedan lokalni kolega objasnio imaju Bush weed, Thai weed i Skunk... I oni podrazumjevaju pod skunk sve strainove i opcenito dobro uzgojenu vutru s dobrom genetikom
10 funti je regular (Bush weed) 15 funti Thai i Skunk 20 funti.
Paketi su od oko 2g mozda malo vise i stvarno se isplati. Prosle godine sam bio u amsterdamu i pod skunk se dobije neki random strain kvalitete Coffie Shopova. Stvarno pri vrhu.

I najbitnije, rade od 4-7 poslje podne.

Sve nejasnoce pitaj te.


 

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
jesi li se ti zaposlijo u marketingu uličnih prodavaoca

koji je ovo ....u temi obrazovanja
 

gloss_zelenky

Vutra Veteran
01.09.2006
920
28
48
77
Ovo ćemo baciti pod neke međunarodne vode....
Premjestit ću u putovanja pa tamo stavi lijepo i neke slikice..i tako to!:costumed-smiley-027

Peace:maryjane:
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Je, ziher je...

Kaze mi taj lokalni lik kojeg sam upoznao dok smo cekali lerdija, da policijoti tu ne prave raciju, a koliko je mjesto popularno morali bi znati. Kaze da svi iz londona dolaze ovdje kupovat, a posto u Londonu odma hvataju ulicne dilere, on misli da ovdje toleriraju da bi maknili drogu od turista. Sto mi i ima smisla. A i da ti banu plavci, hvatali bi crnce, jer ne isplati se hvatat musterije, u tih par minuta nahrupi 20-ak ljudi, kazem ja sam ceko u redu.


Mislio sam da bi ovaj vodic bio koristan. Uostalom, svi ovdje puse vutru, a kad ides van gdje je to ilegalno, puno vremena ces ustedit ako znas gdje se moze sredit. A pogotov u londonu jer ja sam se raspitivao 5 dana prije nego sam naisao na ovo.

Zapamtite : "Ne hasaju pametni, nego uporni!" hehe

Nadam se da nitko nije ovaj vodic krivo shvatio
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Danas dobio Thai... I bas radi bez stonda. Cisto sativasto pa pretpostavljam da mozda i zapravo je Thai. Rade vec par mjeseci, kontam da ce jos dugo. Decki su jako organizirani i stvarno ce ih tesko poklopit.


 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Na Brighton Beachu i u gradu puse vutru po ulici. Ja sa za par sati nasao 3 smart shopa. I prodaju u njima Nirvanine sjemenke 15 funti 10komada. Ima salvije i rizli u rolni s okusima. Predobro...

Evo jedna slika turaka koji puse nargilu na plazi. Ove s vutrom nisam htio slikat, kontam da nebi bili sretni;)




 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Evo za one koji stvarno budu u situaciji i trebaju se snaci


Znaci opalis od trainstationa dolje do rijeke i onda ides lijevo uz rijeku dok ne vidis dva mosta.




Prodjes ispod ta dva mosta i hodas uz vodu dok ne dojdes do oznacene kante, pogledas desno i tamo je daj prolaz




I to je taj prolaz, tu pricekas dok se na vrhu ne pojavi niger s vrecom. Ako nema nikog u blizini se raspitas kod bilo kojeg crnca. Ali trebalo bi ici ko podmazano.




A mocan mi je natpis koji stoji u tom prolazu, hehe

 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
Evo malo sam čekirao i vidim da ova tema ide u dobrom smijeru, pa ću tako i ja napisati koju korisnu informaciju za one koji se jednog dana upute u Pariz i žele naći za pitu:icon_arrow:.

Postoji nekoliko načina da se dođe do marihuane. Ja i frend smo iskušali nekoliko i naučili dosta.

Dakle, prvi način je da pitate nekog rasta-mon-a na cesti koji će sredit' nešto.
Osobno provjereno, ja i ekipa (nas 4) smo sreli ispod Montmarte-a lika koji je izgledao kao rasta i pitali ga jel može sredit'. Bio je s frendom i rekao je da može - mi smo rekli za 20€. Frend mu je otišao u jednom smijeru, a ja sam s rastom s Madagaskara otišao na utvrdu Montmarte gdje smo pričekali njegovog frenda. Frend je brzo došao i donio neku smeđu afričku gandžu. On je uzeo za sebe pol panja, nama je ostalo pola.
marihuana je bila neka sativa, smeđa i "brašnasta" kada se mrvila, nekoliko sjemenki, ali sve u svemu dobar dim. Smijalica, dizalica i to.

Drugi način je da se prošetate Moulin Rouge-om kada padne mrak i čujete kako vam netko dovikuje "hašiš my friend!". Uzeli za 20 € neki marokanski šit od crnca. Hšiš je fino mirisao i preko najlona, štanga duljine prsta, za pet dobrih pljugi. Razbili smo se, okice pocrvenile, u glavi je nastao tulum i tako razbijeni smo se smijali zgodama koje su se taj dan desile.

NIKAKO! Ne uzimati od crnaca na Chatlet-u! :eek:hno:
Izgledaju k'o banda i briju kod vrtića prek puta zgrade murije (kaj smo mi skontali tek' nakon što smo dobili "šit").
Frend je dao 20€ i dobio je nešto. U metrou smo otkrili da su nam podvalili običnu zemlju crnicu. :bis:

U PARIZU SE LAKO MOŽE DESITI DA VAM PODVALE DRVO, ZEMLJU ILI SL. :crash:
Uvijek pitajte prvo da vidite što kupujete!!!

Vutra se još može nabaviti kod metro stanice Stallingrad gdje ima malo bolje vutre.

Evo to je ukratko to i uvijek oprez je majka mudrosti!!

Pozz, Boz :sun2:
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Zgodno, ja sam bio pokusao s par rastafarija ali su me odjebali.


Odlicno, jos trebamo koji vodic za njemacku i spanjolsku;))) Mozda svedsku...??
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
U Berlinu je lako naći vutru i to vrhunsku za malo para i to u Istočnom Berlinu. Osobno nisam bio, ali su mi kompići pričali da stvarno nije problem.

U Španjolskoj sam bio u Madridu i Sevilli prije dvije i pol godine i stvarno ima vutre na svakom koraku. Tamo sam prvi put pušio White Widow i to za badave jer sam upoznao ekipu koja je cugala kod njihovog sveučilišta/univerziteta u nekom velikom parku preko puta. Petkom i subotom navečer znaju biti masovna okupljališta mladih - ja sam uletio u taj neki park u samom centru grada, mislio sam da je neko sranje, protest, a zapravo su svi masovno cugal ii pušili. Bez ikakvih problema se može pušiti u barovima i stvarno nije teško za nabaviti. Dovoljno se prošetati gradom i skrenuti u ulicu koja je manje prometna... Meni je sve to na kraju ispalo totalno kul, samo što sam se izbezumljen od WW jedva vratio do hotela :icon_lol:

U Madridu na trgu/blizu trga Puerta del Sol navečer također se skupe dileri koji te nude sa svime i svačime, ima dosta šita.
Također u queer četvrti chueca gdje je sve puno transvića i gejeva može se nabaviti svaka moguća droga od A do žiže.
Sjećam se da mi je jedan crnac nudio za 20€ ogromnu štangu šita, ali nisam imao niš sa sobom... Jebiga!

Ukratko...
Boz:sun2:
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.561
163
Inace samo za info jucer je bila velika racija u klubu u kojem se govori u topicu, pali su kompletno svi i zapljenjeno je vise sorti hashisha marihuane i raznih stvari.

Sad je cak i moguce da je starter ovog topica skrivio pad kluba u Londonu..

pampers pampers sad ce te trazit mafija
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
ne vjerujem... siroti Mandelas... jos ko jucer se sjecam tih crvenih ociju crncuge koja mi je prodala vrecicu... smrc, sto ce biti s tom crncugom? STO? :shit:
 

Yami_Raziel

Aktivan Član
18.01.2007
633
160
63
Pa kak znas da je frajer pao?Mislim...sta si bio tamo ceko dok ga je murja odvodila? xDDD
ili?

ma najbolje od rastamanova sredjivat...bilo di bilo gdje bilo kad...raste imaju najbolje :)
cak i kod nas x)