Kako sam prevario test na THC

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
07.10.2021
2
0
1
37
Bilo je već milion pitanja i tema na forumu u vezi testa na THC,kako ga prevariti,kako se očistiti za kratko vreme itd itd itd....pa ću da podelim sa vama jedno svoje iskustvo kako sam se "očistio" ili prevario test,više ne znam ni sam ali je upalilo.

Radim na specifičnom mestu gde često imamo kontrole na psihoaktivne supstance preko urina,test se radi preko AbuGnost THC test pločica.
Ovaj put sam imao dojavu da će za 10 dana biti testiranje a naravno poslednjih mesec dana pušim po 4-5 jointa dnevno :D :rasta:
Naravno uhvatila me panika jer znam da se thc kod hroničnih pušača u organizmu može zadržati i do 3 meseca pa sam se bacio na istraživanje kako se očistiti,kako prevariti test....koliko sam ja skontao očistiti se NE MOŽETE za tako kratko vreme (možda neko i može,slobodno probajte) ali barem meni je ova metoda upalila da test bude negativan.

Potrebni su vam sledeći sastojci:
Pogledajte prilog 113771 Pogledajte prilog 113772 Pogledajte prilog 113773 Pogledajte prilog 113774 Pogledajte prilog 113775 Pogledajte prilog 113776Postupak:
1. 3 kapsule aktivnog uglja tri puta na dan (posle jela)
2. 3 puta dnevno piti zeleni čaj
3. Svako jutro na prazan želudac pojesti supenu kašiku livadskog meda
4. 3-4 sata pred test popiti 3 aspirina (negde sam pročitao da aspirin maskira metabolite thc-a u mokraći)
5. Dan pred test i na dan testa se nalivajte vodom KAO LUDI,znači ispišaš se i opet popiješ pola litre vode i tako u krug,bitno je da bude u kontinuitetu. Ja nisam ni spavao :D Ceo dan i noć i ponovo ujutru pre testiranja sam pio vodu :D
6. Problem kod takvog nalivanja vodom je što vam na dan testiranja mokraća bude skroz providna a nivo kreatinina u mokraći bude jako nizak što im u laboratoriji ukazuje da ste pokušali da prevarite test. E tu uskaču vitamin B i kreatin. Ujutru na dan testiranja u tu vodu koju masovno pijete dodajte vitamin B i kreatin. Vitamin B će obojiti mokraću u prirodno žuto a kreatin će regulisati nivo kreatinina u mokraći.

I naravno najbitnije od svega NEMOJTE DUVATI za to vreme čišćenja.

Rezu
Zdravo drugar.
Potrebna mi je pomoc,varim vec neko duze vreme.Jel moze se izbaciti THC iz urina za kratko vreme?Treba da vadim lekarski pregled za 3 dana,kupio sam Aspirin Plus C,Aktivni ugalj,zeleni caj i neke vocne sokove.Dal bih uspeo da budem negativan za 3-4 dana?U velikom sam problemu.Stalno pijem sto vise tecnosti i idem u toalet svakih pola sata.Sta da radim?
 
07.10.2021
2
0
1
37
Nek ti se djete popisa pa zamjeni dok si tamo vjerovatno n3ces imat kontrolu
Trebao sam poceti da radim,u toj firmi nisam znao da gledaju THC kontrolu u urinu.Bio sam pozitivan,pa sam bio drugi put i zamenio mokracu i nisu prihvatili,sad hoce treci put.Doktor je dolazio u toalet i gleda.Drugi put me nije video,ali sad kad bih dao bio bih pored mene.Ne znam za kolko vremenski mogu da izbacim THC iz urina sa zelenim cajem,aktivnim ugalj,Aspirin plus C i vocnih sokova?Pa da sacekam bar 7 dana,ali da uzimam dan i noc ovo da popijem.Jel ujutru da popijem Aspirin plus C par komada pre kontrole urina.Bas sam najebao.
 

Infinity

Aktivan Član
21.03.2019
1.225
6.440
258
Najbolja ti je šansa da taj dan, prije testa, popiješ 2-3l vode i da do testa pišaš 4-5 puta. S tim da će mokrača biti prozirna, pa možda šta posumnjaju.
 
  • Love
Reactions: Dejanzzz