Kako sam prevario test na THC

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.609
10.606
358
Ja zaista ne razumijem kako se taj mit o aktivnom ugljenu toliko rasprostranio po forumu. Znam samo da je to neko provalio prije 10-ak i više godina na forumu, i ljudi su to prihvatili zdravo za gotovo.
:crazyd:

11.03.2023
23
42
13
39
mogu vam reći kako sam prošao preko 60 testiranja bez da sam jednom pao a princip je jednostavan.
Vutra se zadrzava u masnom tkivu tj. njezini metaboliti. ostaje u sistemu dugo ovisi koliko covjek dimi naravno :)
u mojem slučaju predugo da bi se uživalo u pauzi zato.
Piješ vodu ne da ti pozli ali blizu i polagano ,zatim pišaš dok ne pišaš prozirno i često te tjera , a dva sata prije pojedeš puno pekmeza (blizu polovice) koji sadrži pektin ovaj kupovni piše u sastojcima.
Spreman si za pišat.
Ovisi oce li te zezat za prozirnost al i onda da pisas odmah poslije toga bit ces ok.
Kad pišaš prvi kratki mlaz usmjeriš u wc , pa ako imas dobru kontrolu da ne pošpricaš puniš čašu sa ostatkom.

nisam siguran kako tocno funkcionira ali mene nijednom nije iznevjerilo ako se dobro napravi.
paziti da ne popiješ previše vode može bit smrtno opasno , uzet si vremena i ako se osječaš omamljeno odma prestat jer si popio previše.
bitno je pišat svježu prozirnu mokraću. može bit i sok od jabuke uz vodu il slično.

s ovom metodom prošao sam test u vedrom stanju tako da se isplati probat. ne mogu garantirat da ce radit za vas ovo je samo za edukacijske svrhe.

(mislim da pektin tjera metabolite ne preko urinalnog kanala vec probavnog na nekoliko sati i dobro ga je pojest na prazan želudac 1.5 - 2 sata prije testa)

12.03.2023
3
1
3
F1B36111-EA31-41C9-87DC-6DB369A60471.jpeg F1B36111-EA31-41C9-87DC-6DB369A60471.jpeg Update
Znaci tesirao sam se jucer nakon sto nisam zapalio od 01.03 i zasad je to vec skoro pa dobro, do petka cu bit nadam se negativan, samo me zanima kako sad najbolje da dobijem boju u urinu posto vec danima je skroz prozirna?

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.176
35.252
2.698
Weed California USA
bojaj vodu koju pijes sa bojilom za hranu/slastice. puno cedevite oce obojat urin. vitamini b2 i b12 isto znaju pozutit urin.
ili dr.oetker npr

i bilo bi ti pit neke iso napitke (tipa iso sport) sa elektrolitima posto si se flusho cijeli... to nije bas zdravo.