Kako sam prevario test na THC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.209
9.997
258
gugl kaže za pretragu urina: ...Uzorak nije preporučeno prikupljati za vrijeme menstruacije, neposredno prije i nakon menstruacije. Navedeno nije potrebno ukoliko je uzorak hitni ili za urinokulturu...

to je općenito, nevezano za test na droge, e sad, izgleda da može proći, ali možda i ne :D

Milic355

Doctor Oz
22.06.2023
159
779
93
Vidim gore pišu da ugljen ne radi posao .

Aktivno ugljen RADI posao ,koristio sam ga 4 dana prije testiranja
Svakih 6 sati po 3-4 ampule te kao tablete ugljena i dosta vode ,djeluje ako se prestane pusit 4 dana prije testa ,možda 3 dana,manje ne ..
Uglavnom bio sam cist,tako da dajem ruku i vatru da radi jer je to moje iskustvo ,pozz i netrebalo nikom … :rasta:

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.560
13.221
358
Bitnije od ugljena ti je kolicina popijene vode,ako par dana prije povecas kol vode da si svakih sat na vcu postoji velika sansa da se test prode jer ce bubrezi stalno izbacivat vodu i kolicina thcmetabolita u urinu se mozda ne uspije detektirati. Mislim da sam vec pisao o nacinu na koji vrhunske sportasice prolaze doping testove na urin pa bi se i ovdje dalo primjeniti samo treba malo upotrijebiti mastu ili google.

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
581
4.030
163
Dalmacija
Sve ovisi koliko pusis dnevno i koliko dugo vremenski. Thc se talozi u masnim stanicama, u svemu. Ti mozes bit na testu negativan ako si popio litre i litre vode i ides na wc svako 20 minuta. Ali negativan nisi. Cim tu vodu izbacis i krenes normalno piti, opet si pozitivan. Jer treba vremena da se thc izluci iz tjela u mokracu. Ako stalno “flushas” taj dan si negativan, dok pijes kao deva. Meni je trebalo mjesec i pol dana da se ocistim da mi ujutro prva mokraca bude negativna. Ali tu pricamo o pet i jace grama dnevno svaki dan bez iznimke godinama. Ako ovako pusis nikakav ugljen te nece ocistit u tri dana. To su mitovi.

18.11.2023
3
2
3
24
Braćo novi sam treba mi hitno pomoć dns mi se omaklo jbg, ali ne pušim uopće često zadnji put zapalio u septembru imam sistematski pregled za sport koji treniram da li mi ista može pomoći? Dajem i urin i krv. Sistematski u ponedeljak

18.11.2023
3
2
3
24
Kako ti se moglo omac ako znas da imas sistematski u ponedjeljak? Upala truba u usta a pluca refleksivno povukla par serija? Ccc
Kazu da ako si stvarno zapalio samo jednog trebao bi bit cist nakon 3-4 dana..javi nam da znamo poslije sistematskog. I sretno.
Da li pomaže aktivni ugalj danas sam ga kupio popio sam već 6 kapsula, također sam čuo da mlijeko moze da prevari test nez koliko je to tacno