Kako sam prevario test na THC

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
30.01.2019
3
0
1
24
Pozdrav
Za 15 dana moram na testiranje a pusim svaki dan zadnjih par godina.Ima li sanse da prodem?
 
25.10.2016
49
42
18
48
...ovisi o puno faktora; možda da, možda ne....
ali, preveniraj stvari dok još možeš!!! za početak, nabavi [ako možeš] tester u ljekarni, pa nakon nekoliko dana pauziranja provjeri....vjerojatno će biti pozitivno. probaj opet nabaviti tester, pa možeš probati metodu za koju sam čuo da je djelotvorna [nisam je osobno isprobao, jer do sada nisam imao potrebe, ali neki su potvrdili da im je pomogla, pa ne mogu garantirati!] - stavi u svoj urin malo medicinskog alkohola, pa provjeri tada...ako bude negativno, onda je to rješenje. ako ne, imaš ovdje raznoraznih ideja, ali meni se najoriginalnijom čini post #21 https://www.vutra.org/threads/kako-sam-prevario-test-na-thc.16490/page-2 ....u tom slučaju moraš koristiti tuđi urin, ali valjda je to najmanji problem...bilo kako bilo, imaš dovoljno vremena, budi snalažljiv, kreativan i naći ćeš rješenje.
sretno...
 
  • Like
Reactions: .i. and PowerSeed
13.02.2019
1
1
1
19
Hoću sa vama da podelim svoju priču, u slučaju da budete u situaciji kao ja...
Duvao sam jedan period jako često, svaki dan po joint, i matorci su me provalili posle nekog vremena radili mi test i bio sam pozitivan, nakon toga dug period nisam pušio, puna 3 meseca bez i jednog dima, ali posle sam se opustio i uzeo par dimova i moji nisu provalili, nakon toga još par i opet ista situacija, i poslednji put sam ispušio pola jointa, posle čega i dalje nisu sumnjali, ali nakon par dana došao sam sa žurke na kojoj nisam uzimao marihuanu, stigao kući i majka je umislila da sam napušen kao zmaj, to je bilo tačno 10 dana od moje poslednje konzumacije i rekla mi je da ću sutra ujutru raditi test. Ja nisam bio siguran da li sam negativan ali sam verovao u to da jesam. Ipak sam odlučio da se čistim te noći, popio sam 2 tablete aktivnog uglja i 8 l vode za noć, sutra ujutru bio sam pozitivan. Nisam znao šta da kažem i u deliću sekunde pala mi je na pamet stvar koja me je izvukla. Rekao sam da test nije ispravan, lagao ih, kleo se u sve živo i pošto mi je palo na pamet da je THC najkraće u krvi rekao sam da hoću u dom zdravlja i da hoću test krvi. Moji su donekle poverovali i odveli me u bolnicu, gde su mi izvadili krv u kojoj se nije nalazio ni jedan jedini procenat THC-a tako da imajte na umu da je THC u mokraći mnogo duže nego u krvi i ako ste u sličnoj situaciji pokušajte sa mojom pričom...
 
  • Like
Reactions: tryproton

Ceracki Mustang

Dr. Green Thumb
17.12.2015
789
2.845
163
38
Jos jedna preporuka, hladno cedjeni sokovi. Bez konzervansa, bez dodatka vode. Detox paket i za nedelju dana cisti :)
 

Usted Kief

Aktivan Član
28.11.2018
157
412
63
Pitanje za ekipu koja se uspješno očistila bilo kojom od metoda u ovoj temi i prošla test: da li je nakon čišćenja pala tolerancija na thc? Mene ne testiraju na poslu, ali kontam ne bi bilo loše malo oboriti toleranciju.