Kako sam prevario test na THC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

ChiliHead

HOT GROWER
Prijatelj Foruma
20.09.2013
2.265
11.155
358
Tomorrowland
Bilo je već milion pitanja i tema na forumu u vezi testa na THC,kako ga prevariti,kako se očistiti za kratko vreme itd itd itd....pa ću da podelim sa vama jedno svoje iskustvo kako sam se "očistio" ili prevario test,više ne znam ni sam ali je upalilo.

Radim na specifičnom mestu gde često imamo kontrole na psihoaktivne supstance preko urina,test se radi preko AbuGnost THC test pločica.
Ovaj put sam imao dojavu da će za 10 dana biti testiranje a naravno poslednjih mesec dana pušim po 4-5 jointa dnevno :D :rasta:
Naravno uhvatila me panika jer znam da se thc kod hroničnih pušača u organizmu može zadržati i do 3 meseca pa sam se bacio na istraživanje kako se očistiti,kako prevariti test....koliko sam ja skontao očistiti se NE MOŽETE za tako kratko vreme (možda neko i može,slobodno probajte) ali barem meni je ova metoda upalila da test bude negativan.

Potrebni su vam sledeći sastojci:
aktivni-blister-10-kapsula.jpg aspirin.png Cajevi dobri za zdravlje-Zeleni_Caj.jpg Maja-med-livadski-med.gif biofar-complex-vitamins-b-500x500.jpg 14642848241135_biotech-crea-flash-kesica-bi845.jpg



Postupak:
1. 3 kapsule aktivnog uglja tri puta na dan (posle jela)
2. 3 puta dnevno piti zeleni čaj
3. Svako jutro na prazan želudac pojesti supenu kašiku livadskog meda
4. 3-4 sata pred test popiti 3 aspirina (negde sam pročitao da aspirin maskira metabolite thc-a u mokraći)
5. Dan pred test i na dan testa se nalivajte vodom KAO LUDI,znači ispišaš se i opet popiješ pola litre vode i tako u krug,bitno je da bude u kontinuitetu. Ja nisam ni spavao :D Ceo dan i noć i ponovo ujutru pre testiranja sam pio vodu :D
6. Problem kod takvog nalivanja vodom je što vam na dan testiranja mokraća bude skroz providna a nivo kreatinina u mokraći bude jako nizak što im u laboratoriji ukazuje da ste pokušali da prevarite test. E tu uskaču vitamin B i kreatin. Ujutru na dan testiranja u tu vodu koju masovno pijete dodajte vitamin B i kreatin. Vitamin B će obojiti mokraću u prirodno žuto a kreatin će regulisati nivo kreatinina u mokraći.

I naravno najbitnije od svega NEMOJTE DUVATI za to vreme čišćenja.

Rezultat:
20161022_224414.jpg
 

Chan

Chasing dreams
01.11.2015
896
3.715
163
Hladni sever
A toliko prica o 'aktivnom uglju', kako ne valja i ostalo:D
Elem, vrlo znacajno stivo:thumb:
Chill je stari konzument, ali znajte, novi konzumenti da dosta toga zavisi i od organizma, ne reaguju svi na taj nacin

Sve je ovo individualno

Svaka cast bro :banana_rasta::thumb::razvaljen::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: t@mara

ChiliHead

HOT GROWER
Prijatelj Foruma
20.09.2013
2.265
11.155
358
Tomorrowland
Hvala drug,skratio sam sebi život za godinu dana tih 10 dana vala :D
Naravno sve zavisi od čoveka do čoveka,svako ima različit metabolizam,procenat telesne masti itd...
Ali ako je neko u frci a ne zna šta će ova metoda je barem meni pomogla :)
 

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
Sve mogu shvatit osim ugljena i meda. Jel ima neko objasnjenje zasto med?
Ugljen mi se ne uklapa u pricu jer bi mozda mogao vezati na sebe neke tvari od ovih ostalih navedenih za koje zelis da odu u krvotok i ostatak tijela, umjesto odma u guzicu :D
Ako i ne moze odmoci, sumnjam da moze pomoci..... al ok. Nije los za ocistit zeludac i crijeva, samo da se netko nebi zakacio samo na ugljen i koristio samo njega....posto su svi culi da aktivni ugljen lijeci sve :D hahha

kako god.... bitno da si prosao ;)
 

lukas

Aktivan Član
20.06.2015
167
590
93
svaka cast za trud i metodu,bem li ga,nebi volio radit na takvin mjestima gdje se ispituju takve stvari,podsjeca me na svemirski program,mism,nesmijes ovo nesmijes ono,tripujes da bi zbog dima mogao ostati bez posla itd.pa kad cemo se rijesit tih govana i konacno pocet zivjeti kao slobodoumni ljudi.mene ovo podsjeca na diskriminaciju.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dzidzimilovic

D&M

Aktivan Član
02.03.2016
346
404
63
73
Ja san davno bija na testiranjima i isproba san skoro sve od navedenog, i kasnije san se ulinija i par dana prije testa bi pija dosta pive, a uru dvi prije testa bi nataste popija 2-3 pive, popisa se u kaficu 2 puta i onda na test. Nikada nisan ima problema na taj nacin.

Edit: jedini problem je sta si 5 dana pijan svaki dan haha
 

perikle

... šumski vrač ... zelene su naše doline ...
22.04.2015
983
3.050
163
ja stvarno ne znam šta vi ljudi radite ??? ja sam se testirao samo pred vojsku , i pušio sam predhodni dan pred taj sistematski , i ništa mi nisu našli niti su mi rekli ... tako da jeedino tada sam imao taj test i nikad više ... davnne 1998 me :)
 
25.10.2016
50
49
18
53
zanimljiva metoda, definitivno. najvažnije da je bila uspješna...na netu se ionako može naći gomila savjeta, recepata i mogućnosti, neke više a druge manje djelotvorne...ovisi o mnogo faktora, svaki organizam drukčije funkcionira, ima drukčiji metabolizam, a naravno ovisi i o tome što i koliko često...problem je eventualno u tome, što se koliko znam, od svih supstanci THC najdulje zadržava u organizmu, što znači da ga ne možeš izbaciti, ali možeš prikriti njegove tragove....a ako baš ništa ne upali, jedino preostaje priča, da si se par puta našao u društvu koje je pušilo, ali baš ti nisi :puuuh::....pa si na neki način kolateralna žrtva "pasivnog" pušenja:bocni::....
zanimljive stvari se mogu pronaći na: http://www.passanydrugtest.net/
 
Poslednja izmena:
10.07.2015
17
5
3
33
ja sam video u tim Smart Shopovima za 10e napitak neki, u o.5l. to popijes pola sata pre testiranja i na sve moguce budes negativan! a takodje puno lubenice pre testa za ne poverovati mi je pokazalo negativan test ..
 
09.11.2016
2
4
3
38
Evo napravih acc na sajtu posle dugog citanja svega i svacega ovde. Ja imam problem trenutno, imam 19 godina varim od 15-te i moji su me tek pre mesec dana provalili preko nekog prijatelja koji me video nemam ni ja pojma. Uglavnom vec 10-tak puta sam bio testiran (urin) i samo jednom sam bio negativan. Evo ovo su cinjenice iz mog licnog iskustva (vazi samo za one koji puse maksimum dnevno otprilike 2g posto ne mogu da tvrdim za vise jer dnevno toliko popusim otprilike:
-iz urina cete se iscistiti za 5-7 dana
-ne pomaze nista od onih fora sampon,sapun u mokracu, dolivanje vode obicne do kraja casice za pisanje
-samo ne treba pusiti nedelju dana i piti dosta tecnosti, jesti malo vise slane hrane kako biste bili zedni ( da ne biste morali na silu kao debili da se nalivate)
-IMATI BILO KAKVU FIZICKU AKTIVNOST (hodanje, brzo hodanje, trcanje, plivanje........)
zato sto vam se tokom ukupne dnevne fizicke aktivnosti izbacuje negde oko 7% toksina
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Meni ugljen nikad nije pomagao, niti ima kakav medicinski temelj da veže kanabinoide na sebe. Veže toksine, a kanabinoidi nisu toksični. Ja sam ga znao u prahu razmućivat po 3-4 puta dnevno i opet pozitivan.
Majka brzog čišćenja je u diuretskim napitcima i povećana konzumacija tekućine, nikakvim antioksidansima i pripravcima za detoksikaciju, jer ponavljam kanabinoidi nisu toksini. Od gore navedenog zeleni čaj spada u skupinu diuretika i vjerujem da je on i jednini razlog negativnog testa, neznam za med i aspirin, al znam da je aspirin broj jedan ubojica u svijetu farmacije, jbg.
Znači diuretski napitci tipa Zeleni čaj, Crni čaj, Uvin-H i sl. Ili prirodni sokovi sa što većim udijelom Brusnice. Brusnica mene očistila za 3 dana :thumb:. 4 litre soka u tetrapaku dnevno sa 40% udjelom brusnice (ima u kauflandu, bagatela). I šta se događa, dolazi do poticanja mokrenja kao i kod svakog diuretika, računajte da ćete pišati bar od 8 do 20 puta dnevno, u tri dana 12 litara i da vidiš, čista negativa, a uz to sve izbio i par kamenja iz bubrega, dvije muhe, jednim udarcem :). U tih 3 dana potrebno je i povećati fizičku aktivnost, hodanje, džogiranje, bicikliranje, teretana, đuskanje i slično, samo pazite da vam se ne pripiša. Bilo šta za izmokravanje i problem riješen, ali ne zaboravite ukoliko uzimate neke tablete ili čajeve za izmokravanje da onda morate i unos tekućine podići na minimalno 4 litre dnevno, da nebi bubrezi ostali na suho. Meni sama brusnica zakon, prije sam derao Uvin-H i vodurinu, isto pomagalo. Sad mi u firmi uveli testiranje na opijate na godišnjoj bazi, haha, brusnica bejbe :rolleyes:.
 

blaske

Aktivan Član
09.12.2016
299
1.014
143
45
Hm,slazem se da sve zavisi od organizma,ali tri aspirina popiti od jednom mislim da nije pametno,jer on izaziva alergijske reakcije,a takodje mladji od 16 godina ga ne smeju piti.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jojoman