Kako sam prevario test na THC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
07.10.2021
2
0
1
40
Bilo je već milion pitanja i tema na forumu u vezi testa na THC,kako ga prevariti,kako se očistiti za kratko vreme itd itd itd....pa ću da podelim sa vama jedno svoje iskustvo kako sam se "očistio" ili prevario test,više ne znam ni sam ali je upalilo.

Radim na specifičnom mestu gde često imamo kontrole na psihoaktivne supstance preko urina,test se radi preko AbuGnost THC test pločica.
Ovaj put sam imao dojavu da će za 10 dana biti testiranje a naravno poslednjih mesec dana pušim po 4-5 jointa dnevno :D :rasta:
Naravno uhvatila me panika jer znam da se thc kod hroničnih pušača u organizmu može zadržati i do 3 meseca pa sam se bacio na istraživanje kako se očistiti,kako prevariti test....koliko sam ja skontao očistiti se NE MOŽETE za tako kratko vreme (možda neko i može,slobodno probajte) ali barem meni je ova metoda upalila da test bude negativan.

Potrebni su vam sledeći sastojci:
Pogledajte prilog 113771 Pogledajte prilog 113772 Pogledajte prilog 113773 Pogledajte prilog 113774 Pogledajte prilog 113775 Pogledajte prilog 113776



Postupak:
1. 3 kapsule aktivnog uglja tri puta na dan (posle jela)
2. 3 puta dnevno piti zeleni čaj
3. Svako jutro na prazan želudac pojesti supenu kašiku livadskog meda
4. 3-4 sata pred test popiti 3 aspirina (negde sam pročitao da aspirin maskira metabolite thc-a u mokraći)
5. Dan pred test i na dan testa se nalivajte vodom KAO LUDI,znači ispišaš se i opet popiješ pola litre vode i tako u krug,bitno je da bude u kontinuitetu. Ja nisam ni spavao :D Ceo dan i noć i ponovo ujutru pre testiranja sam pio vodu :D
6. Problem kod takvog nalivanja vodom je što vam na dan testiranja mokraća bude skroz providna a nivo kreatinina u mokraći bude jako nizak što im u laboratoriji ukazuje da ste pokušali da prevarite test. E tu uskaču vitamin B i kreatin. Ujutru na dan testiranja u tu vodu koju masovno pijete dodajte vitamin B i kreatin. Vitamin B će obojiti mokraću u prirodno žuto a kreatin će regulisati nivo kreatinina u mokraći.

I naravno najbitnije od svega NEMOJTE DUVATI za to vreme čišćenja.

Rezu
Zdravo drugar.
Potrebna mi je pomoc,varim vec neko duze vreme.Jel moze se izbaciti THC iz urina za kratko vreme?Treba da vadim lekarski pregled za 3 dana,kupio sam Aspirin Plus C,Aktivni ugalj,zeleni caj i neke vocne sokove.Dal bih uspeo da budem negativan za 3-4 dana?U velikom sam problemu.Stalno pijem sto vise tecnosti i idem u toalet svakih pola sata.Sta da radim?
 
07.10.2021
2
0
1
40
Nek ti se djete popisa pa zamjeni dok si tamo vjerovatno n3ces imat kontrolu
Trebao sam poceti da radim,u toj firmi nisam znao da gledaju THC kontrolu u urinu.Bio sam pozitivan,pa sam bio drugi put i zamenio mokracu i nisu prihvatili,sad hoce treci put.Doktor je dolazio u toalet i gleda.Drugi put me nije video,ali sad kad bih dao bio bih pored mene.Ne znam za kolko vremenski mogu da izbacim THC iz urina sa zelenim cajem,aktivnim ugalj,Aspirin plus C i vocnih sokova?Pa da sacekam bar 7 dana,ali da uzimam dan i noc ovo da popijem.Jel ujutru da popijem Aspirin plus C par komada pre kontrole urina.Bas sam najebao.
 

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.754
10.026
358
Najbolja ti je šansa da taj dan, prije testa, popiješ 2-3l vode i da do testa pišaš 4-5 puta. S tim da će mokrača biti prozirna, pa možda šta posumnjaju.
 
  • Love
Reactions: Dejanzzz

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Koristi pretragu... :)
Ima hrpa tema o tome:


Evo ti jedna izdvojena, mogla bi te zanimati:

 
06.03.2022
1
0
1
36
Pitanje skroz hitno i molio bi vas za odgovor koji je isproban i siguran ili ti tocan a tocan je koji je provjeren :)
Ovako, - uzeli su mi vozacku u njemackoj i sad moram ici na MPU a to vam je takozvani idiotntest kako bi rekli domaci,a da bi ga polozio moram priloziti 12 mj negativan test ili dati im kosu i ako je sad 6cm dugacka i posaljem u labaratori da vide da nema tragova koksa ili frule usparao sam 6 mj,pa me zanima mogucnost da s necim isperem kosu da nenadu nikakve tragove u njoj,dali je to moguce a da nije farbanje kose jel mi je to napisano ako je ofarbana da ju nece uzeti u obzir? Hvala na odgovoru
 

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.640
13.732
358
Sumnjam da ces nac ikog a da zna odg na to pitanje a mozd se i varam. Sad razmisljam na glas nakon:joint2: farbom nez da bi ista postigao ali mozda bi uspio hidrogenom njega koriste za izbjeljivanje kose ali opet bi se vidjelo da je nesto radeno tako da mozd bolje prestat dimit i odradit te testove.
 

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.318
27.227
1.098
Trøndelag
Kod MPU kosa ce ti biti najmanji problem. Doduse testiranje nije zanemarivo ali ipak vaznije ti je tko ce te docekat kao psiholog. To ti je puno bitnije za proci nego testiranja. Racunaj na minimalno 2-3 pada a dalje kako ti se sreca osmjehne. Ako budes dugo izbivao bez vozacke i dobijes mogucnost da je opet imas, morat ces u autoskolu upisati nekoliko sati da se uvjere da si u stanju i dalje voziti. Samo se nadam da nisi friski vozac jer onda si bas u sosu.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: FatOne

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
@Dekina

Ajd da ti natipkam s obzirom da sam imao ukucanina svjeze s idoten testom.

Ako stvarno zelis vozacku, prestati ces pusiti. Preporuka je da ides nositi te nachweise kako ih zovu odnosno da od trena kad dobijes obavijest od MPU stelle (cca 3-4 tjedna nakon sto su te zaustavili) krenes s tim njihovim testovima. Moras nazvati i dogovoriti termin svaki mjesec. AKo budes 12 puta negativan i relativno ok govoris njemacki te uzmes konzultacije kod firmi koje nude program za polaganje MPU, mozes se nadati da ce ti biti vozacka vracena odnosno da ces moci upravljati vozilom.

Ako se odlucis da ces dati kosu 2 puta u godinu dana (znaci 6 mjeseci nakon pocinjenog prekrsaja i taman prije psiho testa) morati ces osim sto neces smjeti duvati, izbjegavati u sirokom luku i mjesta/prostorije gdje se puši.

E sad da ti dam primjer. Znaci kolega nije imao pojma da mora nositi test jednom mjesecno. Platio je 750 eura MPU, otisao tamo, obavio usmeno s psihologom ( i otisao kuci. Nakon 2 tjedna obavijest da je pao jer nije imao test za 12 mjeseci. Dao je samo kosu tamo kad je bio. Da napomenem, nije pusio uopce. I tako. Pao prvi put, mora vratiti vozacku i javiti se na MPU dalje za proces. Odlucio se da ce promjeniti drzavu gdje zivi uslijed nekih drugih okolnosti, prijavio adresu i trazio vozacku druge drzave. I dobio, iako je nakon toga vratio njemacku vozacku. To mu je bila olakotna okolnost. Sta radi dalje. Zove odvjetnicki ured koji nudi MPU idoten test pripreme koje kostaju 2000 eura. Cirka 3 mjeseca s njima je prolazio satove i satove odgovora na ta IDIOTEN pitanja. I ok. Spreman. Znaci sad je vec 24 mjeseca nakon prekrsaja. Covjek ode tamo, da kosu. Nije pusio. Nadju mu 0.022 a dozvoljeno 0.02. :D Na moru kad je bio, kolega zapalio pljugu u sobi a ovaj nije odmah skuzio. Znaci 4 mjeseca kasnije i djaba. Sve super, PALI STE. Treci put 750 eura test + 2000 eura odvjetnik, i dalje ne moze voziti po DE...

Savjet ako zelis voziti u njemackoj, okani se duvanja. Barem 12 mjeseci. Zovi odmah odvjetnika i pripreme s njima i kreni davati testove mjesecno. Imas sanse. Sve ostale kombinacije ce te kostati doslovno tisuce eura i cijelo to vrijeme neces imati vozacku. Jos ako si u Baden Wurtenberg ili Bayern, a ne prestanes duvati. Nagulio si :) Seli se u Francusku :D
 

gremo

Deep Relife
17.11.2012
83
227
33
49
Pozdrav. Može koji savjet u vezi zamjene urina? Uzeo bi čisti ujutro (prijatelj ne dimi) nakon 2 sata dajem. E sad da li održati temperaturu? Da li se gleda još šta tipa PH (koji se mjenja van tijela)? Neka vrećica posebna, bočica ...? Hvala
 
17.05.2015
176
239
43
38
Evo mene kao jos jedan primer, 5 dana pred pisanje u drajzerovoj, svaki dan zeleni caj sa limunom bukvalno caj za cajem, pisanje po 20-30puta dnevno, ekipa cadila pored mene svaki dan i test mi je negativan bio, mislim da je vazno jutro pre pisanja da se ustane rano i popije par cajeva i limunada i urin je providan…
Srecno svima koji imaju ovakav tip zajebancije zbog hapsenja
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Saša443

dubi1312

Aktivan Član
01.03.2022
180
1.844
143
Uz vodu
Mi smo znali prije testiranja isti dan popiti samo 4 do 5 litre vode u 2 sata prije testiranja i pisalina je skroz prozirna te test je uvijek bio negarivan,ako kome pomogne sretno dalje :D
 

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
736
5.162
233
Dalmacija
Ja sam nosio tudji urin kad idem na sistemacki pregled sto me firma salje. Drzim ga doslovno u maloj bocici u hlacama. Bude mlak, ne topao kao nakon piskenja hehe. Uvjek mi kaze da stavim bocicu tamo na stol, nikad je nije uzela u ruke. E sad, ovo je Hrv, i to Split, tu su inace jako aljkavi..
A sta se tice pijenja puno tekucine i da nakon puno odlazaka na wc budes negativan, to je tocno. Iako u biti negativan nisi. Jer toliko tekucine prolazi kroz tebe da se thc ne stigne lucit u mokracu jer nema vremena izmedju odlazaka na wc. Ali zato ujutro, prva mokraca je garant pozitivna. I svaka iduca osim ako opet ne krenes pit vodu kao deva i pisat svako 15 min. Provjereno i testirano. Meni osibno je trebalo mjesec i 20 dana da budem bas negativan s prvom mokracom ujutro.
 
23.01.2023
1
0
1
24
Zdravo svima, dugo vec ulazim ponekad ovde ali evo konacno sam i ja napravio account. Nesto sto sam uvek hteo ovde da okacim je moje iskustvo sa testom na vutru tj. THC. U trenutku kad su me moji uhvatili ja sam pre toga pusio redovno, sigurno vise od godinu dana, svaki dan. I taj dan kad su saznali a ja sam naravno sve poricao rekli su mi da ce da me vode na testiranje isti taj dan. Znaci to je bilo jutro, ja sam se testirao negde oko 5-6 popodne. Ja sam mislio da nema sanse da se bilo kako ocistim za tako kratko vreme ali sam hteo da probam barem nesto. Jedina stvar koju sam uradio je nalivao se vodom, konstantno... Isao sam da pisam kao lud, i samo sam nastavljao da pijem vodu na silu... Odem ja na test i ispisam se, pisacka je bila skroz providna bez boje i mirisa. Kupim ja posle rezultate kad ono negativan... Ako neko zna kako je ovo uopste moguce, jer ja sam mislio da je nemoguce neka napise.
 

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
736
5.162
233
Dalmacija
A evo da si procitao samo post povise, pise kako je moguce. Thc se talozi tjelu i treba mu vremena da se izluci u mokracu. Ti u biti nisi bio cist id thc-a. Samo si toliko puno vode pio i svako malo mokrio da se thc iz tjela nebi stigao izlucit u mokracu u tolikoj mjeri da se na testu ocita kao pozitivno. Da su te testirali ujutro npr, dok nisi jos popio puno vode, bio bi pozitivan. Imao si srece.
 
28.02.2015
6
4
3
28
Pozdrav ekipa oprostite ako sam falio temu imam jedno pitanje.
Danas sam napravio kucni test na THC i ispao je negativan iako je linija bila blijeda.
Za tri dana imam izvanredni lijecnicki pregled.
Koje su sanse da prodem?
I jos jedno pitanje da li netko zna mjere li u HR temperaturu uzorka pa da probam podvaliti drugovu cistu.

Unaprijed hvala!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Cyric

Cyric

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
736
5.162
233
Dalmacija
Ako je sve isto kao i prije 15ak godina, u uputama testa ti pise da se pri ukazivanju jedva vidljive blijede linije test smatra negativnim. Znaci ona donja se pokaze fino, a gornja ako se samo blijedo pokaze, negativan.
Edit: ako se testiras u Splitu u bolnici kraj starog Hajdukovog, iz prve ruke znam da nitko ne dira uzorak mokrace, teta kaze stavi tamo”.. ako si gdje drugo..nebih znao reci..
a kakve su sanse da prodjes..pa izgleda da si negativan. Kad si pusio zadnji put? Koliko pusis vremenski? Koliko truba dnevno? Puno je faktora jbga..al ako si cist na kucnom, biti ces i na njihovom. Ako nosis mokracu od druge osobe ok, samo pazi da nije od trudnice. Neznam iz prve ruke, ali CUO sam, trudnicka mokraca te moze zeznit. Da nebi bilo “cestitam momak, trudni ste” :p iako ponavljam, u to nisam siguran…
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Meskalito