Kako se susresti?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15.02.2009
3
0
0
34
Pozdrav svima.

Da odmah pređem na stvar, trebao sam ovih dana nabaviti gljive od neke trece osobe, preko frenda (100kn porcija). U jednu ruku mi je drago da nisam, jer ne bih znao ni gramažu ni sortu gljiva, a i pitanje je same kvalitete gljiva(odnosno manjak iste :eek:hno:).

U drugu ruku, zao mi je sto sam ostao zakinut za jos jednim vjerujem vrlo poucnim psihodelicnim iskustvom, jos nikada nisam probao gljive, ali eto, ne poznam nikoga blizu sebe tko se bavi time, pa je sve skupa jedno veliko njesra:icon_mrgreen:...

Razmisljao sam o narudzbi spora sa FSRE, pa uzgoju doma, ali to je mission impossible, buduci da jos uvijek zivim sa starcima(a nema se bome di sakrivat >2 mjeseca, skuzili bi jednom kad-tad), a koliko vidim postoji i dosta velika zajebancija oko nabave vermikulita.

Stoga pitam drago moje Vutra drustvo za neki savjet. Ono, kaj da napravim da se napokon shrooms i ja sretnemo xD? Ja sam vise lud :icon_mrgreen:. Ali i dalje optimistican :icon_wink:.

Pozdrav, D
 
15.02.2009
3
0
0
34
Cujem da su zabranjene tamo...a za prvo iskustvo mislim da je najbolje na domacem terenu.

Amsterdam vidim kao playground za igru koju vec poznajes, a igrat ucis najprije kod kuce.
 

krasta-zg

Aktivan Član
03.07.2008
335
43
28
35
Danyael je napisao(la):
Cujem da su zabranjene tamo...

I trava je zabranjena kod nas pa je ima :)
Pa neznam kak bi drukcije mogo osim da uzgajas,pa sta nemres jednu teglu jebote negdje pod jastuk :costumed-smiley-027
 

EXARP

Aktivan Član
10.12.2006
488
66
48
50
A kad ti je toooooolko napeto, pa dobro ti Rasta govori...bar 1 teglu. Pa imaš svoju sobu, pretpostavljan....
 
18.05.2009
2
0
0
30
uzmi prvo spore print od sampinjona npr. i njih posadi,nabavi jos neke vrste pa i njih posadi...tu malo naucis zanat,a tvoji se naviknu na pecurke...probaj da nadjes neke koje lice na PC i njih posadi,i onda kad ih ono standarno zabole kita za tvoje pecurke ti uzmi i kreni da gajis PC i zabole te da se krijes i zajebavas...
 

RedSh

Vutra Veteran
21.08.2006
821
141
63
45
mislim da je stvar vise nego ocita :))) ako je ovo bio suptilan pokusaj da ti se netko smiluje i kaze : "HEJ, brate, pa ja cu ti poslat gljive!"--- nema takih ovdje :)))

salu na stranu... nemas bas izbora, uzgoj ili sreća da naleti. sretno!
 
15.02.2009
3
0
0
34
Pa u jednu ruku i je..palo mi je na pamet buduci da ovdje ima mnogo ljudi koji se bave uzgojem i konzumacijom, rekoh zasto ne pitati, naravno, nisam mislio for free...no offense

Ali isto tako cijenim i savjete, kakvi god bili...iz iskustva znam da je veeeeliko zadovoljstvo kada vidis/koristis plod svog truda i brige(radio sam didgeridoo i tak jos neke stvarcice, nebitno).

Hm, izgleda da mi ne ostaje drugo nego krenut u pomnu razradu plana za home-growth... :)
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Danyael je napisao(la):
Amsterdam vidim kao playground za igru koju vec poznajes, a igrat ucis najprije kod kuce.

ovaj dio mi se baš sviđa, dobro rečeno :) a i definitivno bolje uzimat u okolini koja prisnija i draža, nego u konzumerističkoj-narko konfuziji (da ne idem debelo dalje ):2flip: :icon_lol:

haha Red, ljuto ga otpirila :p have mercy :rofl:

Inače amigo, jebiga, znam kako ti je...ne možemo svi čak ni vutru sadit, bilo da je i outdoor :) kamoli još gljive :) probo bi i ja kaktuse, ayu bla bla pa nema se uvjeta :) šta ćeš... to ti je ona stara vaga samodiscipline: naše želje (čak i da su dobre) versus uvjeti što se zbilja može :) znam da to izluđuje, rastužuje itd. čitav niz melankoničnih i neispunjujućij osjećaja:icon_lol:, ali eto...kad se ne može se ne može...čak u jednu ruku i bolje...tko zna kako bi padali da živimo sami...ili propali:rofl:

Inače što se tiče gljiva...verm nabaviš iz rijeke od lika koji pošalje paketom, ima firmu, a ako ih ne možeš u kući, onda vani probaj..pogle malo outdoor grow-ove pa razmisli, to nam je nakraju jedina nada... :)))
 
19.07.2009
2
0
0
31
[YOUTUBE]oXl492MpKAw&feature=PlayList&p=4594C3EDDF0093E9&index=0&playnext=1[/YOUTUBE]
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.