Kako smanjiti dejstvo Marihuane ?

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hempatia Seedsman iGrow Mills Nutrients
09.08.2013
7
1
0
#1
Dakle , ako se uneredim od nekog kvalitetnog dzoka , i ne znam de sam , kako da izadjem mojima gajbi na oci u nekom iole normalnijem stanju ? Dakle kako da smanjim dejstva "naduvavanja" , da ih neutralisem barem koliko toliko da izgledam normalno i da smanjim ta propratna dejstva ,(tripove i sl. ) .Hvala
 
23.02.2008
1.054
1.445
188
#2
mene licno hrana zna da 'odvari', znaci nahasam se i prodje malo haj a i
kad udjes u stos znaces da kuliras rad i nece biit lako da te primete ako okice nisu crvene :D
a i zavari uvece pa se vrati kasnije, tvoji ce vrv otici da spavaju pa neces morati da im
izlazis na oci.
i ne znam kolko je pametno otvarati teme za svakakva pitanja...
 
Sviđa im se: Jeja and Badri

Sativa Diva

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
23.04.2012
1.411
4.019
188
#3
Disanje.. samo pravilnim disanjem to mozes ublaziti.. bas san sinoc imala neugodnu situaciju.. na podu san zavrsila u nekoj polusvijesti.. nije bas ugodno bilo.. nakon pola sata intenzivnog disanja, kao nova.. uz malo dobre hrane i pica, sve prode..
 

Domar

Aktivan Član
13.02.2013
188
168
43
25
Beyond the smoke screen...
#5
tak da se opustis, ako ces se stresat kako smanjiti high samo ces bit upadljiviji, opusti se i jednostavno shvati da ako netko bas dodje do tebe i pita jesi pusio je znak da i ta druga strana cesto pusi inace joj nebi ni palo napamet, crvene oci mogu bit svakome ko ima pc tako da koliko god bio navaren ako ne mislis o toj cinjenici bit ces ok...
 
Sviđa im se: ludi_milojko_69
09.08.2013
7
1
0
#6
Ma dao sam banalan primer za moje , jednostavno u nekim trenucima ne zelim kada se naduvam da imam jake tripove ,i ne zelim da se na kilometar vidi da sam napusen .Zato sto mi se x puta desavalo da se naduvam i onda sticajem okolnosti mi iskrsne da obavim nesto hitno a ja sam high totalno , i ne znam dje bijem .. Pa reko kako da neutralizujem sve to ,naravno kapiram da je nemoguce naduvati se ,i onda carobnim napitkom biti normalan,ali ono da malo "neutralisem" efekte bi mi jako dobro doslo ,jer se bavim poslom za koji mi je neophodno da budem cesto u stanju pripravnosti (koliko toliko)...
 

mikri mouse

Aktivan Član
01.04.2010
228
365
0
30
#7
eduiciraj sebe i svoje o marihuani,prvo ti nesmojes mislit da ista lose dolazi od pusenja trave,drugo oslobodi se straha od roditelja,sve te paranoje,dolaze od roditelja i njihovog pogleda na marihuanu kao nesto lose,ap se samim tim i ti osjecas lose jer ih kao razocaravas,da malo pricas s roditeljima i educiras ih nebi dolazilo do tih strahova,al prije svega ti moras gledat na to kao nista lose kad zapalis,naduvan si smiren itd,nista lsoe ne radis,a to sto drugi misle izbij iz glave,sva ta paranoicna iskustva dolaze od drustva,jer ti namecu svoje ideje misli stavove i predstavljaju marihuanu kao nesto lose
 

Sativa Diva

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
23.04.2012
1.411
4.019
188
#8
semenke05 je napisao(la):
Slatko.. slatko... :)
jeli! slatka tebi destruktivnost.. više je bilo onako gorkoslatko, nego slatko.. no dobro.. ponoviti se nesmije.

Stjepane, haahha pa nije trava bas za obavljati stvari.. :D .. radije nemoj ni paliti ako nemozes, nisi slobodan itd.. ali .. ostati cool u kljucnoj situaciji je bitno.. ostati hladne glave.. vježbom se stjeće umijeće..

znači, pozitivne misli, svjež zrak i pravilno disanje.
 
Sviđa im se: Peta

PowerSeed

fuckin' mod
Urednik
Super Moderator
15.10.2006
22.455
31.274
3.158
hoʊnoʊˈluːluː
#12
pa sad, narodski receno ti bi se malo j**** a da ti bas i ne u** ;) samo jos da neko pita kako da duvam a da se ne naduvam...
uzmi manju kolicinu, pa ako ti nista ne iskrsne, uzmi jos, il nemoj duvati ako ti matorci rade sacekusu ili postoji mogucnost da ti nesto iskrsne... koliko godina uopste imas
 
Sviđa im se: s0va

usrname

Banned
Banovan
14.04.2012
504
680
0
5
#14
U glavu ti niko ne može ući, a za sve ostalo (oči&dah) tu su
&
.
Kapi za oči koristi samo kad je krajnje potrebno, jer nisu baš najzdravije ako se često koriste. Pozdrav. :)
 
Sviđa im se: nenash
26.02.2013
42
20
8
#16
Hahaha, tema kao stvorena za mene

ja uvijek (sta je najbolje slucajno) pijem i tek nakon toga zapalim. I onda se znam ubiti ko stoka.

sta meni pomogne da dodjem k sebi je: slatko (cokolada, bomboni i slicne gluposti) i voda (mozda sam zabrijao, al bolje mi je kad popijem koju casu vode). ili ako pljugamo u nekom zatvorenom prostoru, pa izadjem nekud na zrak. to mi zna "razbistriti" glavu.
 

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
334
294
63
26
#20


Iskreno... naslov me je sokirao...
Razumem tvoj problem ali zasto pusis ako ne bi smeo da pusis? Jesi probao nekad da razgovaras sa tvojima o tome? Moram da se slozim sa bogeyman-om...
 
Sviđa im se: grouchy and Sativa Diva