Kako smotati dobar joint

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

imported_cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
58
3
0
Odlièno motaš Avame,svaka èast kao oni `damu punjeni mašinom(imaju mašine ,pune odjednom po 200-300 jointa) u veæ pripremljne fisheke s filterom bez duplog sloja papira. Samo mogu ti reæi da sam i ja nekad koristio ove iz enjoy-smoking pakovanja s `perforiranim` što god mu perforirani znaèilo ali znam nakon mog veæ jako dugog iskustva s hamerom da bilo ko da ga smota s ovim bilo kako obojenim filterima ,nekako mi vonja malo na boju na tintu u ustima,pogotovo oni iz tvrdog pakovanja cigareta smdi ko kuga jednom kad se navikneš na èistiji dim.I još jedna stvar kad se mješa s duhanom
probajte oèistiti sve ono ostalo smeæe koje spakuju u cigaretu s listom duhana.Ako imate priliku nabavit `Indian Spirt` Whole leaf tobacco , bez ikakvih kartona korjena stabljika , i onih žila u listu duhana to je prava stvar ,kad veæ koristiš i duhan ,ali to jeonda manje zdravo.
Što se tièe ovih tulipana lijepo ih je vidjeti,i ovo je više stvar origamija nego pušenja ,ne puca me oblik jointa nego ono što je u njemu.Mislim nepotreban trud uzalud .

Ja inaèe najviše volim èistu kad sam u prilici na bong
ili još bolje vaporizer(jednom sam na volcano i nema ništa bolje ) dim èist pun arome opali nenormalno ,naravno i vutra je bila ludilo White Russian.
Pošto rijetko imam priliku samo kad odem u `dam ,zato onda oèistim duhan stavim ga što manje èisto da podržava tinjanje, i ako imam neku jaku ludaru smotam malog tankog .I dovoljno kvalitet , ne kvantitet!
Inaèe i ne pušim nego domaæe pa taman iz hrane za ptice ali znaju ljudi i od takvog napravit finu ,solidnu sinsemillu jer kad se ne osjemeni nabije ona bar 1-2 % THC.
 

imported_cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
58
3
0
4m1r je napisao(la):
za ovih godina koliko pusim gudru naucio sam rolati u djepu ... nije mi to fazon nego sad zelim nauciti kako uzgojiti dobru biljku ... !!!
Evo ukratko dobro sjeme izvana od nekog renomiranog proizvoðaèa. Dobro tlo . Dosta svjetla bar 25000 l na 1 m^2. I nešto truda. :wink:
 
03.11.2006
0
0
0
Evo ovako...prvo pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu...


Evo ovako ja i prijatelj smo kupili neki duvan koji se mota,znaèi nije onaj tvornièki i sada kupili mi rizle,filtere,sjeli krenuli motat(btw. ja i on smo totalni amateri u tome) i uvik krivo ispadne...gleda san ove iskusne kad bi iša s njima priko odmora zapalit travu kako oni motaju,znam teorijski dio ali u praksi ne uspijevan nikako...dio oko filtera bude cili mlitav,kao da pukne napola,pokušavali smo toga motat i motat i uspijemo zapalit ali cili taj smotuljak bude šugav nekako...znamo da to nije to pa ako bi neko moga sa par slika pokazat kako se radi bia bi zahvalan...
 
03.11.2006
0
0
0
znan ali sve dobro ide osim dole kod filtera...oko filtera uvik mlitavo ispadne...pokušava san puno puno puta i neæe nikako da ispadne dobro :|
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
...kako bi ti cijeli ðokavac bio onak nabijen, ukljuèujuæi i onaj dio dole kod filtera trebaš tuckati filterom po stolu il nekoj tvrdoj površini dok se sadržaj iznutra ne nabije....al kak greenman reèe praksom æeš to veæ savladat:)
 
03.11.2006
0
0
0
Procitaj PRAVILNIK i ne citiraj bez potrebe! po drugi put

znan ali kad za zalijepin cijeli bude nekako nakrivljen kraj filtera...ali valjda æu treniranjen to svladat ;)
 

P.P.

Aktivan Član
08.05.2005
291
9
0
34
sve je vjezba.... i meni su uvjek ispadale lose, dok nisam pocela motat skoro svaki dan...pa naucila... :lol:
 
02.09.2006
0
0
0
...nice job..=)
al meni nema do bonga....idem na novu godinu u amsterdam,i moram si kupit nesto sjemenja,bong,i cjevcice..=)
da vas pitam offtopic..bi mi na carini sta srali za bong?...
 

Clarence

Aktivan Član
19.12.2005
246
7
0
Knight who say Ni je napisao(la):
...nice job..=)
al meni nema do bonga....idem na novu godinu u amsterdam,i moram si kupit nesto sjemenja,bong,i cjevcice..=)
da vas pitam offtopic..bi mi na carini sta srali za bong?...

ne, al bi vas zbog toga mogli malo zajebavat...pretres ostalih stvari itd...
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Faco (kako se blesavo osjecam kad se nekom tako obratim), mozda je problem u "filteru" kojega ti radis... probaj ga napraviti bas kao sa slike (da izgleda kao spirala kad gledas u njega), jer kad ga tako zarolas on je elastican, polako se sam siri kod "tuckanja" i onda savrseno sjedne u jombu... isto tako pazi da ti donji dio rizle dobro sjedne izmedju filtera i gornjeg dijela prije nego polizes...

tesko je rijecima... to je stvar prakse

zivio
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Jedan lik kojeg sam upozno mota tako da mu je ljepilo uz travu umjesto kak većina rola da im je ljepilo gore i kad tak srola onda zalijepi rizlu i višak mu ostane jednostavno virit van i onda to sam otkine zakon tehnika sam mislim da je dosta tak teže srolat