e sad kako smotat joint ~)
evo ja bi ti ovako probo objasnit
1. zavisi sta motas hash ili travu
uzmes travu ako je djubre (sicha,piljevina,cedevita,prasina) ili kako to vec zovete onda je laski posao jer samo moras povadit sjemenje i granje a ako su vrhovi onda ih moras cupkati u sitne komadice pazi znaju bit masni sto je jako dobro onda ces se malo namucit s komadanjem
2. sad kad si to fino umrvio i izvadio sve smece, uzmes vutru i pomjesas s pola cigarete, rizle su ti obavezne nemoj se trudit u nista drugo motat, pogledas gdje je ljepilo i okrenes ga prema gore.
filter ti ide s desne strane mozes ga odma stavit i onda fino posolis mjesavinu u rizlu.
3. uzmes rizlu s stola i pocnes ju lagano mjesit (ko sise

i vutra u rizli ce se suzit i postat tvrdja bit ce fino valjuskasto , moras pazit moras mjesit s palcem i kaziprstom (s obje ruke).
bitno ti je da je tvrdo kod filtera ako nema dosta vutre kod filtera onda malo poguraj tamo ti mora bit fino tvrdo
4. i kad si fino umjesio onda moras s donjim krajem rizle tj. onim blize tebi obavinut vutru onako ko palacinku probaj da nema lufta da je fino stisnuto kad to napravis mozes i maknut ljevu ruku rizla ce i dalje tako stajat bitno je da drzis kod filtera onako pola filter pola zizu znaas tamo i zalizes ljepilo sad zavisi imas slim rizle i king size preporucam ti king size jer su bolje morat ces 2x obavinut rizlu dok se ne zaljepi i dodje do kraja
5. eh sad si kao smoto joint. ali moras ga malo natuckat da padne dole ziza mozes malo i s cigaretom (onim filterom kojim si moto pogurat dole) i zavrnes gore da ne ispada , sad dosta ti je bitno i zapalit filter na kraju samo malo s plamenom ako ima viska papira da se kasnje ne naslini pa je fuj
6. ovako tekstualno gotovo je nemoguce objasnit kako se mota to su ti mjeseci i godine prakse.
ali ako bar uspjes napravit mada i carapu od jointa mada bio skroz kvrgav i spigan onda ti je to to ovo ostalo je samo praksa. najbolje ti je uzet tanjur i u njega istresi cigaretu i pol mozes i jednu nije bed i kupis paket ili dva rizli i pocnes dok ne napravis joint potrosi tako 2 paketa rizli i sigurno ces smotat nesto

dobro za pocetak, imas i foru posto ti je jako bitno kod filtera onda tamo mozes stavit vise duhana posto se on lakse oblikuje to rade profici hm eto , gl u motanju ja sam sad stoned btw zato sam se valjda i raspiso oO