Kako to ide sa Gljivama?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
18.10.2005
12
0
0
Jel moze bilo ko,ko ima bilo kakvog iskustva with magic mushroom-s,da opise iskustvo...kako izgleda kad pojedes pecurku(ne mislim na ove sa pijace:)-Znaci kako minuti prolaze sta se desava,ako ne mrzi neka napise neko nesto znaci otprilike sta se desava,fizicki,psihicki osecaj,kako pocinje sta se desava?

Bas me zanima pa se interesujem,zbog sebe i ovako,da ne ostanem neobrazovan hehe:))
A da mozda mi i zatreba za maturski rad
Hvala svima unapred :banana_jahach:
 

Vanzemaljac

Aktivan Član
02.01.2006
387
61
0
Ako si ikad probao LSD onda znaš,to je od prilike slièan trip.
Sad zavisi i od vrste i kolièine pojedenih gljiva.
Vidokrug se mjenja sve oko tebe svjetluca,puno boja.
Predmeti oko tebe mjenjaju oblik mozak radi èudno i otkriva ti stvari koje nikad prije nisi vidio.
katapultiran si iz ovog svjeta u zemlju èuda. :banana_jahach:
 
18.10.2005
12
0
0
da da sve to znam nego me zanima da mi neko opise osecaj kao sto sam rekao psihicki i fizicki i ceo osecaj znaci otprilike kao ad na vutri osecas onu neprijatnu napetost i neki cudan osecaj na pocetku ''promaja'' u rukama razmisljane itd.
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Niko ti ne moze odgovoriti na to pitanje.To je sve stvar subjektivnog osecaja.Ja naprimer na vutri ne osecam nikakvu napetost i "promaju" a ti osecas.Od previse stvari zavisi da bi ti neko konkretno i precizno napisao sta ce da se desi.
 

Vanzemaljac

Aktivan Član
02.01.2006
387
61
0
Mislim da je to više induvidualna stvar.
Kakvi se filmovi vrte u tvojoj podsvjesti takav æe biti i trip.
Neki kažu da upadaju u frke i paranoišu,propadaju u tlo pritišæe ih neki teret,osjeæaju strah i nelagodu.
To pogotovo ako su na javnom mjestu.Kažu najbolje je uzeti gljive kad si negdje prirodi.Tako sam i ja radio,svaki put u prirodi.
Moje iskustvo sa gljivama je bilo divno,upravo onako kao
što opisah u prethodnom postu.
 
24.06.2006
1
0
0
Imas na stranicama Erovid i Shroomery citave stranice sa trip iskustvima bilo kojih halucinogena, pa pogledaj tamo! Vrlo je zanimljivo i vrvi informacijama bilo koje vrste!
 
30.07.2007
20
1
0
31
Ufff ja sam se sva zakochila.. pokochila a na kraju otkochila lol :) 3p me je vuko dosta dosta dugo.. sve mi je nekako bilo ne znam .. kao hoffmani nesho slichno al nekako jache .. imala sam 3p ..ispred mene je stajala bandera a ja sam 3povala da je to neka sharena zhivotinja i pokushavala sam da je nahranim al uzalud.. i sve je bilo fino dok je 3p tarajao.. i bilo je like in dreams ..
a nakon 24h sam povrcjala i mutila mi se slika .. drmala mi se slowa i bilo mi je muka i na pr sve sho bih pojela ili popila bih ispovracjala ali vredelo je:) :dog_walk2:
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Pa sve to zavisi dal koristiš biljku za učenje o sebi i svijetu (znak jednakosti između) il za rekreacijske svrhe ilitiga ubit se.

Od ubijanja ćeš imat osjećaj da ti je j.ebeno i to i jest bit, da ti bude dobro...al ako uspješ analizirat svoje stanja u tim trenucima vječnosti, postižeš i krećeš ka osjećanju dobroga tebe kao kompletnog bića u samom življenju. Jedno je kratkoročna dobrobit, drugo dugoročna. Osim toga, čovjek ne može cijeli život bit na nečemu i očekivat da će se usavršavat do neke velike mjere. Biljke su početak, stimulans...nakon toga, sve ostaje na nama i na mukotrpnom radu samorealizacije.
 

marijuana lover

Aktivan Član
06.10.2006
135
1
0
34
probao sam gljive prije par mjeseci u amsterdamu i mogu ti rec da je osjecaj jako cudan, svega si svjestan al i nisi.jesi ti al kao da je netko drugi u tvom tijelu i da ti promatras sa strane ali ujedno si ti ta osoba koja je u tvom tijelu.a o halucinacijama necu ni pricati jer to je stvar svakog osobno iako je i ovo prvo stvar svakog osobnog eto reci cu ti kakav sam ja imao osjecaj,trip me drzao nekih 5 sati vise manje, sljedecih 10 dana mi je sve jos bilo cudno, to ti ne mogu opisati mogu samo reci da je bilo cudno,kao da ti sve bubri,ma cudan osjecaj nemogu ti opisati i da jeli smo mexicke shroom'se ja sam pojeo 3 gljive sto je oko nekih 8-10 grama.eto nadam se da si zadovoljan!i na kraju,da imam ponovo priliku jesti gljive jeo bi ih!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.