Kalashnikova & Green-o-matic HPS 150W + 2X CFL 23W

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
Wonka ovo izgleda odlicno....neznam za Kalash ali znam da ces uzivati u Gomovima...sigurno:clap:
 
09.04.2012
43
13
8
53
Kalashnikova ima još 7 dana po papirina od GreenHousa. tako da će vjerovatno još pričekat 7 dana.... GOM isto tako čeka (po Powerovoj preporuci) da vidimo kakav će dim ispast od toga ... da znamo za idući put.
GOM je za sadit po vrtovima i balkonima... gerila .... super izgleda ... mala , napumpana biljka... ali ima strašan miris koji se osjeti metrima daleko... tako da neznam kako bi izgledalo to na balkonu neke zgrade ... prvo bi špije namirisale , pa bi tražile odakle miris a nakon toga bi bilo pipkanje pa pitanje šta je ovo.... međutim... GOM outdoor je vrlo zahvalan... uz jako malo pažnje daje napumpane hedove koje nisam nikad vidio na tako maloj biljci.... biljka je snažna , debele stabljike, čvrste ...voda svaka 2 dana... vidit ćemo šta će ispast....



e da ... ima li netko da trima lišće prije sušenja? ... kakva tlaka... došlo mi da odfikarim cijeli vrh..... ali nisam mogao jer su mi se prsti sljepili za škarice....
 
09.04.2012
43
13
8
53
GOM topirani se osušio i stavljen u teglicu. slika nema jbg. 20 grama je bilo. dim je lagan za pušit, prvih 10 minuta ništa... e onda krene glava pa tijelo.... fino, ne pretjerano jako.. taman ....
Drugi LST-irani GOM je još uvijek u boxu kao i Kalashnikove... čekat će još otprilike 2 dana ....

Čuvajte se.
 

njrnjava

Aktivan Član
09.05.2011
106
17
18
36
meni se isto čini da na kalašu ima još ponešto za nateći, al super su stari, nadam se da ćeš uživat, ja bome oću u ovoj svojoj kad ju odrežem za par dana...

eto jedan pRe+
 
09.04.2012
43
13
8
53
Hvala svima.
Box je ugašen i zatvoren do daljnjega.
Ekipica je iz podstanarskog stana otišla na sunčanje.

Green-O-Matic LST



Lišće je ful požutilo , kraj je za koji dan... i to onaj pravi kraj... biljka lagano odumire tj. odbacuje lišće ... ostat će sad sami kifovi... fotke nisu nešto jbg. i meni je žao jer nisu bolje.
Vrijeme je genijalno... sve buja.

Green-O-Matic outdoor



također mu žuti lišće ali su kifovi za 20 puta deblji od indora. razlika samo takva haha

nakon par dana dima GOM-a mogu reći samo da je lijepovozeća laganini svakodnevna pljuga. Ja sam zadovoljan ali ne baš toliko da bih ponovno kupio sjeme GOM-a. Automatik će biti sigurno ali ne GOM. Kratak je život, treba što više toga probati.
Kalashnikova će biti sljedeći put uslikana , kod nje nema nikakve promjene.
Kada sve posušim i probam javim se... do tada čuvajte se.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N
09.04.2012
43
13
8
53



Evo podstanara , izležavaju se kod mame Kalashnikove na suncu i fakat uživaju. Ova velika je Kalashnikova koje je odpočetka vani. Ispred nje je Kalashnikova iz Boxa koja je pri kraju.



Razlika je očigledna, velika je tek počela sramežljivo bacat dlačice . samo Plantela cvet svakih 7 dana i voda svaki dan. Jebenica.

Lijevo je Kalashnikova koja je dobila po pičici , žuti listovi od nečega, ali se drži.....
Desno je GOM koji je na kraju ali neka stoji na suncu, neka mu požute i otpadnu listovi....
Skroz napred je GOM koji je otpočetka vani i koji prilazi završetku, a njemu se posebno radujem jer su kifovi upravo onakvi kakvi bi trebali biti, debeli masni.
Nadam se da se na ovoj fotografiji vidi razlika boxa s 150w i sunca.Ono što Power kaže: biljka voli sunce.
Da nebude sve tako lijepo.....
GOM koji sam stavio sušit i skinuo , prebrzo se osušio, bio je na toplom , presuhom i neprozračnom mjestu za sušenje. Mislim da se definitivno izgubila aroma. Jer imao sam domaćicu koja je stajala 9 mjeseci u staklenki , em što je ubica, em što ne smrdi ko na početku, em je što sam negdje na forumu pročitao "bolji dim".
Vidjet ćemo, od svega ćemo ostavit malo da odstoji neko duže vrijeme ... e to će biti smoke report.

Oprostite na dugom postu , još bih toga još pisao ali blokada sad kad sjednem za pc.

Do skorog pisanja. (ionako je ovo dnevnik - monolog)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo and ocusadit
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.