Kamenjar grow 2010 /unknown/ hst, topping

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
36
zmije... brrrr. fuuuj, bojim se toga previše
gade mi se...

bolje da ih nema na sajtu, kog će ti vraga...:))
 

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
razumijem paranoju od zmija ali osobno nemam tih problema, veći su mi problem recimo dobermani koji nisu na vezu i te spike. a i kršćanstvu možemo zahvalit taj usađeni strah da je zmija neki zločest lik. ima u mom kraju izreka:
ja sam zmija otrovnica, ne doj me se, ne boj me se (ko ne kuži, nešto kao ne prilazi mi, i nemaš me se zašto bojati.
uglavnom moji počeci u gerili si izgledali identično ovako, jupol ukopan u kameni suhozid, biljke na suncu od jutra do prekosutra, to ako izguraš do kraja to će bit ajme meni snage.
jedini bed je što stvarno treba bit redovit maksimalno, inače u jedan dan može sve zagorit. a i još jedan bed je što zeleni grm (koji miriše na dvadeset metara) na biloj podlozi baš priziva poglede. zato neka brate zmija, one su na tvojoj strani :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Mravak

sknk

Aktivan Član
14.09.2009
75
2
0
42
preljepe su,svaka cast.... ja isto imam problem sa razvojem, imaju oko mjesec dana i imaju 15cm... nedavno sam ih presadio u jednu posudu malo vecu,ali ja isto razmisljam o kanti od jupola ili u zemlju...dal je mozda to razlog sta mi se ne razvijaju, davao sam im redovito vode, bile su izlozene suncu i bilo je jako sunce i to mi je sve cudno i poceo sam ih gnojit..... moze kakav savjet ako mi vec nije kasno... :))))
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
34
Lijepo lijepo,imaš rep+ od mene samo zato što su ti biljke još u dobrom stanju,večina ih več usere stvar,zapamti strpljenje je vrlina a mislim da nema lika koji ti može to bolje reč nego ja,a sad što se tiće supercroppinga nekoliko savjeta,nemoraš savijati biljku svaki put kad radiš supercropping,dovoljno ti je da svaku granu samo štipneš i ostaviš ju tako,nakon 3 dana mjesto se stvrdne i napravi se doslovno koljeno koje ti je kao neka vrsta pumpe za dovlačenje hrane i ostalih stvari koje biljka treba!Nikad nemoj štipati stabljiku i savijati ju preko 90 stupnjeva,ako ti je biljka savijena preko 90 poslje tog koljena gubiš količinu heda...I nemoj raditi supercropping nakon što biljka uđe u cvjetanje,najviše što smiješ je do prvog ili drugog tjedna cvatnje a kasnije nema šanse da ti se biljka oporavi jer stabljike drvene i svu štetu što napraviš jako češ teško ispraviti tako da rokaj dok je vega,čim primjetiš iz vrha biljke na svakoj grani neke bijele dlačice koje se sve više i više nakupljaju onda je to to što se tiče supercroppinga,nakon tog preporučujem lagani lst po potrebi!sretno i pozz i pazi se murje u tom kamenjaru,očisti posude u kojima su biljke i ne ostavljaj nikakve flaše ili takve gluposti u blizini sajta to ti je za tvoju sigurnost,ako se išta desi uvijek se moš pravit glup i najbolje da imaš psa kao izgovor za posjet biljaka,ako ništa posudi nečijeg kera pa ga šetaj kad ideš na sajt!

Evo još da ti objasnim i zašto nesmiješ da ti grane budu savijene ispod 90 stupnjeva,biljka ti uzima hranu tako što ju doslovno uvlači u sebe,ima spužvasto tkivo slično našem mesu koje ide kroz unutrašnjost stabljike i oko nje još jednu debelu koru,kad radiš supercropping bitno je da dobro istiskaš stabljiku dok nečuješ pucanje unutar stabljike,kad čuješ krc onda znaš da je nutarnja kora pukla i to ti je cilj,probaj da ne oštečuješ vanjsku koru,nemoj da pukne jer možeš izgubiti granu ako se inficira to mjesto na biljci,a zašto nesmiju bit savijene na više od 90 stupnjeva to si zamisli kao da savijaš slamku,dok je savijena u rangu 90 stupnjeva još i možeš vuč na nju a kad pređe 90 tu se pravi zastoj,biljka se stvrdne i napravi koljeno ali ti grana neče jako dugo vremena dođi u poziciju koja njoj odgovara da si vuče hranu i vodu!ako ti i pukne kora izvana i vidiš da doslovno imaš pukotinu do unutar biljke,to mjesto slobodno zaljepi u kruh što čvršće nekom izolir trakom ili selotejpom,glavno je samo da ti prljavština i ostala sranja ne uđu,što prije umotaš manje če trunit kore i stabljike dok se ne oporavi!eto toliko ti mogu reći o supercroppingu iz vlastitog iskustva,pa eto prijatelju oderi ga slobodno samo nemoj pretjerat kasnije kad biljka počne s pistilima da si nebi sjebo bzvz one dobre grane i hedove!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
36
lijepo objasnjeno vidim dobro se razumijes u sve to :)

Hashisharu sve pohvale na biljkama i samo tako nastavi i kao sto ti je vec receno cuvaj se murije a i pripazi malo da ti ne otkriju sajt,malo zakrči prolaz kamenjima ili tako nesto.
 
18.03.2010
25
12
0
38
hehe lakse malo sa pohvalama da ne ureknemo grow..hvala vam svima i drago mi je da vam se svidjaju..
nego ima tu puuuno posla oko njih..kao sto deda kaze ako su na ovaj nacin uzgajane treba ih obilaziti najmanje jedanput u 2-3 dana osim ako ima kise...vrijeme u dalmaciji zna bit malo zajeb.., bura je u stanju totalno isusit biljku u roku od samo 4-5 dana!!jbga nema ona korijenje duboko u zemlji da uzima vlagu nego sam ja taj koji ju pazi da nije zedna!
nekidan sam ih nasao objesene i s nekim vecim listovima koji su se osusili (4 dana od zaljevanja)..hvala bogu izvuko sam ih tako da su sad sve oporavljene..to se dogodilo za ovih par dana bure..
4herbs puno hvala na savjetima,jbga sve o SC znam samo s jednog filmica od 2-3 min tako da si mi pojasnio puno stvari.drago mi je da nista nisam upropastio,izgleda da ce bit nesto od mene hehe..ima da dogodine to radim rutinski!!
sknk brate to presadjivanje si vec trebo obavit! meni velicina posude nije bila problem vec prejaka zemlja. ovako bez slike ti mogu savjetovat da ih presadis u vece posude sa odgovarajucom zemljom, neces nista pogrijesit!
za dan-dva puknem koju sliku da se veselimo,imam jednu u 4.tjednu cvjetanja i vec se fino puni!!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N

eco

Aktivan Član
07.04.2009
263
9
18
36
eeee kad bi sav kamenjar tako iskoristili.....bilo bi ljeka i za kineze
+rep....:clap::clap:bravvvvoooo
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
34
Evo tiskam ti rep+ za domišljatost pošto nisam vidio da ljudi sade ganju kamenjar stile nikad prije na ovom sajtu!Eto prvi grow i več si originalan i to je u biti to što nam treba...Prekrasne su biljke i neke još stigneš presaditi u veče posude,dok god ne kreću u cvjet su okej a s time češ si još povečati urod na kraju,nikad nije kasno za takve stvari!Eto samo stavljaj slike i pazi a bebice i sebe i neče bit problema!moj savjet jedini ti je da ne ostavljaš osobne stvari i otpatke u blizini sajta,pod time mislim i na potrebštine za biljke tipa sakrivene kante i boce od gnojiva i takve gluposti!Ako ti to nađu budi siguran da se otisci skidaju i ako naletiš u sačekušu nema te više!
Nitko ti nemože ništa čak i ako te uhvate na mjestu zločina ako na sebi nemaš nikakve stvari koje se mogu povezati sa tim biljkama!Stoga ne ostavljaj osobne stvari ni dokaze koji te mogu ugroziti i ako i bude problema,samo ponavljaj ja sam išao kenjat tamo i nemam pojma o čemu vi pričate,nakon par sati si sigurno vani,možeš slobodno obrisat i saksije dobrano i nosi rukavice dok to budeš radio da ne ostavljaš otiske po njima a iskreno mislim da sam te sad i podsjetio na "otiske" koje si ostavio nesvjesno dok si presađivao biljke!Pazi se buraz i sretno sa tim growom!
 
16.05.2010
34
0
0
40
Odlicno izgledaju bijke.Samo da ti ne budu neke divje marihuane blizu jer ce ti to unistiti sve.Prosle godinu sam imao preko 50 biljaka na sigurnom mestu a na kraju sam imao 500g headova i 5kg semena.
 
18.03.2010
25
12
0
38
pozdrav kolege!
evo i mene sa slikovitim postom ovaj put..
proslo je nekih 3tj. od zadnjeg slikanja i vidi se dobar napredak hehe
pa idemo istim redom kao i zadnji put..
pice 1. i 2.
http://img833.imageshack.us/img833/118/picture020z.jpg
pica #3
http://img834.imageshack.us/img834/4957/picture023g.jpg
pica #4
http://img839.imageshack.us/img839/6038/picture025n.jpg
pica #5
http://img837.imageshack.us/img837/8007/picture026g.jpg
pica #6 opaka pica sa 3 pera na listu
http://img203.imageshack.us/img203/660/picture028eo.jpg
http://img839.imageshack.us/img839/5788/picture029o.jpg

pozdrav do sljedeceg javljanja!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: HazeSeeker

SimasZg

Aktivan Član
27.10.2008
500
58
0
38
uuu kakve pice... ukrast cu ti ideju sa kamenjima dogodine....želim ti puno vrhova
 

Svetilist

Aktivan Član
17.12.2009
362
67
0
34
da da odlično e to na kamenjaru
odozdo se bjeli, odozgo se crveni a budovi se debele :icon_lol:
hehe nema kaj dobro se pigaju grane
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.