Kanabis produzuje zivot...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

DirtyD

Aktivan Član
26.11.2008
155
2
0
33
Cito sam jucer kak je bilo neko istrazivanja 1968 kak pusaci Kanabisa(3x dnevno) duze zive :b_woot:....u prosjeku 2g a oni koji ne puse Duhan niti piju alkohol a puse Kanabis e oni zive 8-24g duze nego nepusaci.....kako i ovako ljudi zive sve duze i duze....bome po tome bi trebali imati dug i saren zivot + sto halucinogeni uglavnom stvaraju dojam da vrijeme sporije prolazi :hippy:.....:)...
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
Pazi, to jest istina, thc i ostali kanabinoidi podržavaju živčani sustav i svi proteini iz ulja sjemena kanabisa su nešto najzdravije za ljudski organizam. Ali oni nisu ključni, nemogu biti jedino odgovorni za vašu duljinu i kvalitetu života. Nemožete se prežderavati junk hranom a da budete zdravi i dugo živite, isto tako nemožete samo doma ležati i buljiti u TV, bez fizičke aktivnosti da budete zdravi, način razmišljanja, stres... sve to ovisi o vašem životu. milijon stvari ovisi o vašoj kvaliteti i duljini života, a kanabis je samo jedna od tih stvari koja ga podržava.
Stoga se nemože reči da ćete živjeti 100 godina zato jer pušite marihuanu, i na kraju dok umrete u 54. kriviti da marihuana ne podržava i produljuje život, a punili ste svoje biće svim mogučim toksinima.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva