Kanabis

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Indominus

Aktivan Član
09.01.2019
44
25
18
28
Trogir
Pozdrav
Nov sam u svemu ovom al pusim ima vec 3 godine. Nedavno sam dobio ideju o uzgajanju svoje vlastite biljke te sam tako trazuci informacije naisao na ovaj forum. Zanima me iskustvo sa stranicom *******.***? Jel netko uzimao sa te stranice i jeli stranica okej za uzimat sjemenke? Ako vam nije problem i odgovriti na neka pitanja koja imam. Mislio sam uzet Blue Cheese autofem i saditi outdoor u kantu.
Jeli auto biljka dobra za pocetnike?
Jeli mogu saditi auto biljku u bilo koje vrijeme godine?
Koju zemlju da koristim?
Trebam li gnjojivo za auto biljku?
Ovo mi je prva biljka koju cu probat sadit jer mi je dosta svakavih stvari sa ulice (zakidanja, lose kvalitete...).
 
Poslednja izmena od urednika:

irieman

Voodoo Chile
Prijatelj Foruma
28.03.2013
2.661
11.876
358
Socotra Island
eelslap.com
Pozdrav i tebi. Pre svega evo ovo pročitaj https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/. To je pravilnik ovog foruma i neke smernice šta i kako treba raditi kada si nov član. Sudeći po tvojim pitanjima deluje da stvarno ništa ne znaš o uzgoju kanabisa, i bukvalno za svako pitanje koje si postavio postoji posebna tema na forumu
i hrpa rešenja i odgovora. Za tu stranicu se možda neko javi, ja je prvi put vidim. Ukratko, ne možeš biljku bilo kada da sadiš napolju bez obzira da li je fotoperiodna ili automatik , (osim ako ne živiš u klimatskom području gde je leto stalno). Postoji tema za zemlju, pitanje je šta možeš da nađeš ali nekoliko proizvođača postoji za koje se zna da su super i provereno kvalitetni za uzgoj kanabisa i treba ti gnojivo naravno.
Imaš vremena do proleća lepo sve da pročitaš, naučiš i da se dobro pripremiš.