Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
da li postoji tu neko, ko samo pusi vutru i da nije probao nista od ostalih droga i tih sranja ili ako i ja probao da ne konzumira vise....??
jer ja nisam nista probala i ne mislim...
pa ono samo pitam..... zanima me...
Uvijek samo na Vutri. Pijem ponekad. Mada ovo ljeto sam se lesio. Ali regularno zimi vrlo rijetko.
Ponekad pomislim da i previse pusim marihuane da bih i to trebao bataliti ili barem smanjiti. Znaci i duvanje Vutre mi je previse da bih se normalno "razvijao".
jebote, pa ima vas..... aj bas mi je drago...
vutra i alkohol--vjecnooooo!!!!!
...ali naravno ne zajedno.. ili vutra ili alk... jer se dogodi sranje kad se mjesa egla ivo ~~
ja nisam jos nista probala... i ne mislim.....
pusila sam cigarete godinu dana.... ali onda sam razmislila i rekla ..koji ***** ja pusim ovo sranje, bolje pusit samo vutru..... i tako od tad vise nisam zapalila.... fali mi...ali necu.... etak ~)
marihuana i alkohol only for me, iako se kat-kad dogodi da popusim 5-6 duvana kada sam na alkoholu(i u drustvu pusaca-alhosa)
jedini zakljucak je da treban smanjit alkohol,a povecat konzumanciju marihuane ~)
Ja sam samo na vutri vec 2 god,rekao sam sebi ko hebe cigare,ovako bar znan na cemu sam i majstorski me odradi,ne tripam se od raka pluca i hrpe tih sranja a i prirodno je najbolje.