Gnojivo - koje, kad i koliko?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

mr.Smooke_Allot

Priča bez ljubavi je kao biftek bez začina
Poznanik Foruma
17.06.2017
1.322
12.272
358
tamo di je Bog reko laku noć
Vidiš, ja sam bio uvjeren da kod AN treba štelat pH i bas zato bi zaobilazio njihove proizvode,a ne znam odakle mi to da se treba štelat pH , valjda mi ostalo u glavi da je netko od iskusnijih to radio pa zato možda.. @mr.Smooke_Allot kad smo već kod AN, a budući da imas iskustva s njima, mozes li mi navest što bi mi trebalo za cvjetanje iskljucivo od njih.. koliko sam skužio po komentarima neki govore "da su to isti proizvodi skoro, više marketing" kad se misli na stimulatore ili boostere za cvjetanje. Dakle uz njihovo osnovno gnojivo, dal' zaista treba svaki od njihovih proizvoda koristiti koje preporučuju u cvjetanju za maximalan rezultat , odnosno što preporučas, cjelu liniju za Bloom AN s svim boosterima o dodatcima, ili se tu može nesto uštedit ako je zaista rjec o marketingu? Nije najsretnije postavljeno pitanje ali valjda ces razumjet šta želim pitat. :)
Edit: @B.Stena , slažem se, džaba nezz koje gnojivo ako je medij loš, samo mislim da mozes složiti i kvalitetniji mix tako da uopće kroz cijelu vegu ne moraš davati nista osim roota, obični pot.h ne treba ništa prvih 30-40 dana ovisno o strainu. Bas imam jednu biljku što raste u 4-5l od starta na 1212, prvi put prehranio u drugom tjednu cvjetanja, jednostavno listovi se modre i nije bilo potrebe za hranom
Ja u cvjetanju hranim sa Iguana organic bloom, mislim da iguana najvise pase cvječu. Iako nije PH perfect line nemam problema sa PH. Big Bud pod obavezno i sensizym obavezno. Bad candy za šečere, b52 za vitamine, nirvana, i Overdrive za kraj. Al mislim da cu izbacit taj Overdrive i probat sa Hammerhead.
I da se jos nadovezem za Mother Earth Organic bloom, u autu odlično radi posao u kombinaciji sa guerilla tabsima.
 

Srale7

Aktivan Član
23.10.2018
236
697
93
38
Postepeno prelazim na organics nutrients već 2 koristim njihov pk juice u kombinaciji sa guerilla tabsima i rezultat je super, idući planiram uzet sve od njih osim mykorize jer ju imam od drugog proizvođača, jedina zamjerka mi je cijena.. skupo je... Ali netreba 78 djelova ovak onak.. svakak njohov pk preporučamPogledajte prilog 320772
PK Juice je potpuno prirodni akcelerator cvatnje biljaka. Sadrži optimalnu količinu fosfora i kalija (5 ‒8), kao i ostale elemente u tragovima (Ca, Mg, Mn, S, Fe, B, Cu i Zn) koje biljka zahtijeva tijekom cvatnje. Formula će biljkama pružiti vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E i K. Biljke će moći proizvesti veće, zdravije i kvalitetnije plodove i cvijeće.

Ovaj je proizvod prikladan za organsku poljoprivredu u skladu s Uredbom Vijeća (EZ) br. 834/2007 o organskoj proizvodnji.

N-P-K 2-5-8

Idealno za sve vrste cvjetnica i voćaka,
povećava prinos i poboljšava kvalitetu usjeva,
Sadrži više od 70 minerala, vitamina i enzima,
povećava otpornost biljaka,
povećava rast i cvatnju biljaka,
dobiveno od prirodnih ekstrakata.
Sastojci:

Melasa, morske alge, hiperfosfat, rodokrokit, cink, željezo i bakreni sulfat. NPK organsko gnojivo (2-5-8). 2% ukupnog dušika (N), od čega 1,8% organskog dušika i 0,2% amonijevog dušika, 5% ukupnog fosfornog pentoksida, 8% kalijevog oksida topljivog u vodi.

Jel netko jos koristi Organics Nutrients?
 

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
Uzeo sam GoldLabel gnojiva, sve osim enzima i roota, posto to imam od hesija.
soil a, soil b, mg i pk.
po uputama bi trebo spustat ph na oko 6.1 al to nije dolazilo u obzir pa gnojim bez stelanja ph.
za sada sam prilicno zadovoljan. biljke su zdrave i za sada ne vidim da je nesto drugacije sa ovim gnojivom.
takodjer je super sto se koriste dosta male doze pa je prilicno isplativo.
po uputama bi trebao koristit jedan od njihovih mikseva supstrata i prema tome prilagodit koncentracije gnojiva.
kod mene je reciklirani potH sa perlitom i nema nikakvih problema za sada. cca 3. tjedan cvjetanja. vidjet cemo do kraja kako ce ic.
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
neki dan baš bio u botančici da čekiram neke stvari, trebo sam uzet hesi, no izbor organskih gnojiva je vrlo širok, slovenci nekaki, fino se čini sve, samo su malo skuplji ipak....osoblje šopa mi reklo da im dosta ide taj slovenac, ima i drugih, malo sam se zbunjoliro, no organskih ima skoro jednako široka ponuda ko normalnih kemijskih šubera.... :razvaljen::
 
15.09.2018
144
224
43
29
Pitanje za outdoor.Zanima me Advanced Nutrients Bloom ,kakva su iskustva i za koliko biljki jedna boca od litar moze biti dovoljno u fazi cvjetanja ? Drugo pitanje ;Moze li se koristiti u kombinaciji sa plantela list ,dakle planirao sam kvalitetnu crnu zemlju u kombinaciji sa glistenom i guano prahom onda plantela list i kad procvate ovaj Bloom od Advanced N. ?Sto vi kazete.Hvala unaprijed ljudovi
 
Poslednja izmena:

mr.Smooke_Allot

Priča bez ljubavi je kao biftek bez začina
Poznanik Foruma
17.06.2017
1.322
12.272
358
tamo di je Bog reko laku noć
Perfect fetilezer
Mislis PH perfect tehnologi? E to ti je trokomponentno gnojivo. Uz to moras koristit još Grow i Micro. Od njih je to dosta dobra kombinacija za growanje.

o cemu pricas, hoces da kazes da plantela ne moze?
decko je pitao za neki AN blum i dobio odgovor, bolje je (i jeftinije) plantela sa nekim PK, nego samo blum.
E sad ti ne čitaš. I dalje nisi covjeku pomogo jer neznas o AN proizvodima
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
e jbg sad!
sad ti gledas u dim i pises da ne znam nista o an proizvodima?
razocaracu te i reci da sam koristio dve sezone neki njihov blum i odustao.
Zanima me Advanced Nutrients Bloom
i kad procvate ovaj Bloom od Advanced N. ?Sto vi kazete.Hvala unaprijed ljudovi
a kao sto vidis po njegovom pitanju, odgovorio sam mu.
boje plantela u kombinaciji sa PK, nego samo AN BLOOM.
 

mr.Smooke_Allot

Priča bez ljubavi je kao biftek bez začina
Poznanik Foruma
17.06.2017
1.322
12.272
358
tamo di je Bog reko laku noć
neki njihov blum
Sorry frende al neki njih bloom moze bit iguana. A s njim nemozes fulat. Bolji je od plantele definitivno. A po meni njihov najbolji bloom. Zato ga i koristim cjelo vrijeme i nikad nisam pregnojio il nešto. Što se s plantelom zna dešavat. A da se vratim na pocetno pitanje od huntersa. Ima bloom od AN ali je to bloom koji se koristi sa jos dvje komponente i to drugačije ne funkcionira. Isto tako si ti mogao imat taj bloom pa ga nisi znao koristit i odusto si. I vratio se jeftinijijoj verziji. Svaki Grower ima svoju tehniku gnojenja i gnojivo zato NE kazem da plantela ne valja