Koja Vam je rizla/papir za motanje/rege najbolja?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Koja je za Vas najbolja rizla/papir za motanje?


  • Total voters
    1.335

Yami_Raziel

Aktivan Član
18.01.2007
633
160
63
rips bijeli definitnivno...ali ne ko blunt xDD

nego...rips mi je jeben jer su cvrste,i elasticne podosta za svoj stadij cvrstoce,jer bilo je doba kad sam mrzio pretanke rizle...npr. kad motate u 12 navecer vani po magli...izvadite rizlu van i nakon 5 sekundi toliko je vlazna da ***** vrijedi...zato se onda morate grcit i motat ispod jakne i takve gluposti...zato volim ljepi rips..nikad problema s njim nisam imao..osim onoga da ako stoji duze od par dana ljepilo se nekim cudom samo od sebe zaljepi i nemres vise odmotavat rizlu...jesam ja jedini s tim problemom?

al nista ko bluntovi.... x)))
 

PSG fan

Aktivan Član
03.01.2007
107
4
0
35
U Srbiji je gotovo nemoguce pronaci u rolni rizli, inace najvise koristim OCB crni 100s ili smoking crni... Ne dajem puno rizlama na znacaju... :D
 
11.02.2007
3
0
0
43
trenutno su u điru one slovenske "Ziggy"....imaju odlične filtere i zanimljiv dizajn......

A pojaviše se i ove "celulozne" ....to je sad HIT.....frajer u "Smart shopu" ih nemože dovoljno
iznaručivati.....:icon_lol:

Sve se vidi kroz nju ,ko celofan.......dobro za shit,jer sporije gore.......a i lijepo izgleda kad se zarola kakvo zelenilo.....onako smeđe-zeleno ko šatorsko krilo......:sun2:
 
06.02.2007
15
0
0
neznam tochno koje su (meni) najbolje jer se dvoumim izmedju vrsta, a to su TaDa(zvuk bubnjeva)
Rolice:
Crne Smoking iliti DeLuxe
Nancaraste Party In House
Da ne zaboravimo legendarne plave Rizla + koje se još mogu cak i naci u zabitima Hrvatske ,kao za vrijeme vojske u Sinju prije godinu dana.

Najgore su mi zasada plave rips - narusava okus i loše ljepilo pogotovo za zastavicu
 
18.02.2007
10
1
0
35
plurchina.blog.hr
meni su definitivno najbolje rs na izvlacenje..tj. u roli..ko je reko da se u drugim rizlama teze smota nego u rs rizle..? meni su i za motanje najbolje i dobro pusit u njima a i ljepilo je dobro.. ma..nije bitno kakve su rizle..glavno da je vutra i shprdancija tu..
 
22.10.2007
0
1
0
37
najvise volim rizle koje nisu debele sad jel su to ocb ili smoking il rs zelene samo da su prozirne da se sto manje papira osjeti
pis vu
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
rs kao da se promijenio u zadnjih 2 godine..prije je bio mrvicu tanji i imao mrvicu bolje ljepilo...znači po meni je došlo nekako do malo zamjetne promijene ali su još uvijek u top 3 za izabrat...

meni fejvorit je još uvijek narančasta rizla + original extra king size od konoplje koju nisam već užasno dugo vidio...nju sam imao prilike kupit prije 2 godine jedno 3-4 puta i definitivno odlične... osim njih od konoplje su top; duže gore, bolji okus, prirodniji... smoking ima odličan izbor: crne (tanke, odlično ljepilo, fenomenalno se mota, kao da ima neki sloj u sebi da je onako gladak papir pa fino sjedaju pod prstima dok se vrti), king size plave su fenomenalne, trenutno na njih pušim, silver i eco od konoplje prva liga...znači zbilja imaju najrašireniji i najkvalitetniji izbor... bijeli ocb nisam probo, brijem da je super, a crni mi je odličan, tanak, dobro gori...znači nemoš pogriješit... kao ni sa party-em, ali od njega mi ocb i smoking ipak prednjače..je da njemu dali filtere, al onda kupiš jednom njih, pa ne dok ne potrošiš...

također rizla + silver king size i extra king size slim su dobre...ko tih slim jedino šta su za skunk i šit jer neda mi se tako tanke motat za vutru...al su te slim najtanje moguće uz smoking silver!!!

one prozirne Leda ili kako već od celuloze..ono mi totalno sumnjivo....ližeš jezikom onaj prvi sloj koji se topi, i onda dođeš do ko neke plastike koju možeš rukama čupat ko onu foliju od cigara i neće puknut...meni to smrdi na nešto štetno...al inače se u njima duše puši, dosta dobar dim bude i lijep onaj efekat da vidiš kroz nju...
 
22.09.2007
26
0
0
34
najbolji trenutno po meni je RS - ali onaj crveni... tj... di je rizna najuza.... (debljina je ista...)
taman za dugacke takne pljuge.... nema puno papira.... skoro kao da motas na holandski...
a i holandski je lakse s njima zamotat.... :rasta1:



ps.
a definitivno su najbolje LEGENDARNE PLAVE RIZLE.... (tako ih mi zovemo u ekipi... ps. bold je jer to moras izrec sa dusom.... LEGENDARNE....)
nema vise takvih... :icon_eek:
 

Džidžadžojac

Aktivan Član
10.10.2007
359
14
0
@doors_of_perception

Ček, pa koliki ti je flop kada motaš u king size rizlama ?

I što uzimate manje rizle, kao što su ocb i ostale ? Dakle da nisu stotke.
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
@MNoKFounder aka 515dzux2 : dobre su te rizla+...i majke mi su legendarne jer su masu njima ostale u sjećanju kao rizle s kojima se počelo i pušilo godinama...al kad nestale još prije 2-3god, sjećam se počeli pušit na rs i rips i uvijek se sjećali sa sjetom tih rizla plus plavih u roli, kao"Ah, bile su posebne"..i onda nakon godinu dana, frend ih kupi u italiji, moguće neka zaostala zaliha ili šta već..i kad smo to probali..to čisti papir bio..prve 2-3 pljuge skoro bi sjebo jer bi se ljepilo brzoo dljepilo, znači ne zalijepe se onako brzo na mokro, krivo gorile i bile neprozirne... ali opet ih s guštom pušili :) al neusporedivo s ostalima nikako više...nemoš s konja na magarca a i majke mi kad se sjetim kako sam u njima skoro par pljugi sjebo zbog papira koji užasno lako puca kad se smoči, uf..nikako! :)

@ Džidžadžojac: ovisi o dužini...ako rolam dužu pljugu, onda filter nekih 2cm... ako king size, uvijek smanjim na 1cm, tako da dobijem tih 3-4 dima više:) inače, ako imam king size rizle, a želim veću jer nas ima 3, onda se spaja na L i sklepaš 2king size i dobiješ veliku...inače uvijek na rolu rolamo, većinom smoking crni. king size kad nema za kupit, a i kad ne želiš tako brzo popušit a ima vas 2 pa kuliraš laganini malo manje...bude slađe:)
 

Džidžadžojac

Aktivan Član
10.10.2007
359
14
0
Gde da uzmem te RIPS rizle u rolni ljudi, gde u BG-u ?

I ne znam da li ste razumeli pitanje, što motate u malim rizlama kada je najoptimalnije u 100s ?
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
koje rips? plave nemoj ni za živu glavu, bijele hemp su ok, malo debele al dobar okus i ok gore...a crvene i zelene nisam vidio uživo nikad...

šta znači taj 100s? king size? ako da, ne znam tko mota u one najmanje...ako nije to to...onda su role definitivno najfleksibilnije kad se mogu trgat kolko ti srce želi....ali ako imaš skunk ili vu ubojicu...onda king size je taman ono šta ti treba:evilking:
 

Džidžadžojac

Aktivan Član
10.10.2007
359
14
0
Stotke(ili obične) su recimo Smoking Crne, king size plave.Recimo vidim da su dobre neke od kukuruza, našao sam ih gde mogu da ih uzmem ali su one male pa ništa od toga. A king size, pa na šta liči taj džok ako sve iskoristiš, ja kada sam motao sa njima dva puta sam obmotao džoint, dakle ostatak mi je neiskoristiv?

I beli rips si valjda ti preporučio kao najbolje pa ih želim probati ali ne znam gde mogu da ih uzmem.