Koje igre igrate dok ste navareni?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Soze

Aktivan Član
20.02.2018
107
268
63
36
Igrao je do skoro, high mmr, al u zadnjih pola godine toliko su je izmenili da mi se doslovno smucila. Niti jedan game od kad je pocela mirana da skace 3x, lion da stanuje iz baze i ostale precere... nazalost bar za mene RIP doto:oops::objesen:
Sad posto radim dosta, i pritom sve na komp. Kad nema previse posla opalim PubG na telefon, iznenadjujuce kako su to dobro optimizovali. Za komp skupa, a i kazem posle 10 sati rada na komp ne pada mi na pamet i kuci da sedim za istim :ajnstajn:
 

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
ja igram oko godinu dana i sa svakim updejtom mi je sve bolja, smanjili su masu količinu zlata na mapi, teško je postati 6 slotted osim ako stvarno dominiraš od prve minute, teamfight je masu bitan, tajming spelova itd.... ali kako uglavnom igram udimljen, sand king -----> sand storm i uživaj ----> ulti = barem triple kill
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.894
188
I ja cipam dotu... ali od samog pocetka. I prije all stars... sad je super dota sa tim talentima ali ne ide me baš u zadnje vrijeme... ownam svaki game early game i kasnije ljudi kao ovce se krecu... pao sam rank previše i sad igram sa lošim igračima i igra nema veze sa ozbiljnom dotom.
Igram dobro ali strategiju razumijem puno puno više. Kad gledamo pro metcheve, predviđam svaki potez njihov. Iako je to lako kad razumiješ.

Cijeli život igram competitiv tako da u svojoj srži dosta igara je isto....prije sam igrao turnire i lige, a sad rehabilitacija i pub....