Koje je najbrutanije mjesto na kojem ste srolali & zapalili mrtvi ladni- bez lovačkih

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Riblji specijalitet

Aktivan Član
16.11.2010
143
39
28
42
Evo čisto znatiželje radi, koliko daleko ste otišli u nekim situacijama i na nekim mjestima.
Moj moto je što se manje skrivaš manje si sumnjiv pa se u skladu sa tim i ponašam.
Naravno u obzir uzimam povoljan vjetar i što pušim (šit sam zapalio valjda svuda gdje mogu i cigarete). Inače često se pravim da pušim cigaretu, he he...

Ja sam osobno duvao svuda u mlađim danima, na mjestima na kojima danas sigurno ne bih. Nekad sam bio i slučajno uvučen u takvu situaciju samo zato što od pohlepe nisam znao reći ne.
Nije vrijedno rizika ali vjerujem u to da na ovom forumu ima "pacijenata" spremnih na sve i svašta.

MOja top lista je ipak skromna koliko me memo služi

- svadba, onako drito na stolu među razmaknutim tanjurima pijan već prije večere, odmah 5-6 pljugi za cijeli stol mlađarije koji smo zauzeli mi probrani, bilo je zgražanja ali smo im poslali odjeb. I tako se do sitnih sati duvalo u dvorani, nema van. Ja sad neznam ali predpostavljam da je mirilo jače od janjetine. Apetit je bio ludilo. Najjače mi je bilo uvjeravanje tetke kako je trava do jaja, skoro sam je uvjerio da povuče.
Zapravo imao sam više takvih svadbi pa me sad više ne zovu.

- Posjet muzeju a vani ledara, eh, uz tako malo posjetitelja tog dana pala je pljuga na staklenoj vitrini jednog zg muzeja. Kasnije sam primjetio kamere koje paze na eksponate, ups. Ponovio sam tako nešto i u stranjskoj državi.

- Odlazak na kazališnu predstavu sa starom i susjedom, put od kuće do predstave 5 min pješice, taman za pljugu. Hodamo, pričamo, ja duvam - one ne kuže (povoljan vjetar), sretnemo susjedu (radi u MUPu) popričamo. Meni predstava urnebes njima bezveze.

I u srednjoj je bilo takvih, hodnik, wc, učiona drito prije nastave ali to je već bilo blesavo i ide u sferu one pohlepe prije spomenute. Na maturalac nisam išao pa nemam maturalnih doživljaja.

Jedna od blesavih situacija mi je bilo kada sam po zimi ušao u tramvaj i sve mi nešto smrdi po ganji. Tram dupkom pun, gledam lijevo-desno i nije mi jasno, smrdi kao kuga. Onda skužim kako sam netom prije duvao sa kapuljačom na glavi i da ona smrdi kao ekstrakt.

Pa da čujemo. Nadam se zanjimljivim anegdotama ali molim lijepo - bez lovačkih.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mr.dr.Smok

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Tramvaj - osim kaj nisam smotao nego se kurio bong u tramvaju.. i to usred bijela dana, pola tramvaja se ispraznilo na idućoj stanici :D
Onda smo znali pušit u birtiji kad bi se ponapijali ko guzice.. gazdarica nosi cugu a mi kurimoooo... -"zvat ću vam policiju!"; -aj ne seri i daj još litru i vodu; -"ok" :icon_lol:
E i jednom sam upalio pljugu u kinu, al me kompić odma istuko i zgasio ju :D
U busu vozeći se po jadranu... al tada su svi kurili.. jbg kad su vozač i poslodavac stoneri žešći hehe.

A ovo nije mjesto iz sfere ove priče, al najveći gušt mi je otiči na lovačku čeku i skurit pljugu-dve-tri-sedam i chillati tamo par sati s par ljudi i gledat životinje.


To je sve za ganju, shit ne računam, shit nema di nije bilo šta veliš ribo.
Dobra tema btw :thumb:
 

Riblji specijalitet

Aktivan Član
16.11.2010
143
39
28
42
O tramvaj, da.
Često sam imao tu sesiju u 2ci ali na onu mračnu stranu, taman se kod enterprise crkve iskrca "normalan" narod a pljuga već upaljena. Naravno u večernjim satima a tramvajsku tablu imam još za uspomenu na te dane...

Ovi novi običaji su mi bezveze, pogle' recimo ovu konjinu

99f4nt.jpg


I ne, to nije rizla.
 

hardbluesman

Aktivan Član
28.11.2010
109
8
18
39
Pa ja mislim da ovaj događaj definitivno zaslužuje Hall of fame,dakle,pijani ko guzice izlazimo iz pivnice na savskoj i zapalimo frulu,preko puta policijska stanica i dvije marice ispred :-D
 

mr.dr.Smok

Prijatelj Foruma
13.03.2010
1.495
3.538
188
57
Isti moto imamo riblji!
Što se više skrivaš sumljiviji si.Tako da se i ja ponašam u skladu sa tim.U mlađim danima pušio sam svugdje ko cigaretu.Normalno uzimajuči u obzir sve vanjske faktore.Al sobzirom da je moje mjesto malo nije bilo baš previše estravagancije.
Nešto je i bilo al u susjednoj deželi.Dok se landalaro okolo vođeni elektronskom glazbom i glumeči cemical braderse. ;)
Tipa jutarnji sati ispred kluba na parkingu.Plavci zatvore izlaz i zaustavljaju vozila koja izlaze.Ekipa unutra,ekipa na parkingu čila.
Murja oko 150m,200 naj više dalje na izlazu sa parkinga a ekipa pali.I ja sa njima naravno.Klasično muzika iz auta trešti svi cupkamo okolo i to.To je meni bilo najbrutalnije!
Normalno bilo je i onih tipa kafana,kino,pješice kroz grad i takve fore!
 
02.03.2011
16
1
0
33
Zivim u Karlovcu i kod nas je bio nekakav politicki skup u zvijezdi u centru grada (ak je neko bio u klc-u onda zna kak to izgleda. Rija u hanterima, defenderima i skodama na svakom cosku u centru, a ja i frend idemo u birc blizo skupa. Mrtvi hladni pusimo frulu na putu (bez pretjerivanja, bila je barem 15 cm duga), a rija samo prolazi u autima i nis ne kuzi. Mi u takvim situacijama imamo dogovor: kod kog je pljuga u trenutku kad izadu iz auta i krenu prema nama, taj pljugu u usta, sazvakat i progutat. Na svu srecu nisu nista skuzili kolko su piglu.

Isto smo jednom u bircu zamotali topa i duvali nas trojica. Dok jedan duva frulu, druga dvojica ko majmuni vuku iz cigareta kako bi neutralizirali miris.

Dok sam jos ko klinac bio u osnovnjaku, ekipa pusi cigarete na ulazu u skolu, a ja i frend se pravimo da pusimo sa njima i skriveno saljemo pljugu i niko nis ne kuzi.

Isto smo na maturalcu, u busu na zadnjim sjedalima nas cetvorica pusili pljugu i sirom otvorili prozore, a profesori sjede napred i nis ne žeku.

Ima jos slicnih situacija al mi se neda vise pisat.
 
15.02.2011
46
4
8
34
hmm, ima puno mjesta, neda mi se sad pisat, al sam se sjetio onog zadnjeg od prije nekih dva mjeseca, na črnomercu frend donese pljugu i nemamo upaljač i žicamo ljude na stanici i nažicamo upaljač upalimo, i skužimo da drot isto stoji čeka bus valjda dva metra od nas, i nije ni pogledo...
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Srednja škola, na satu vjeronauka, časna sestra priča o isusu
a mi krepajemo od smjeha u zadnjim klupama :icon_lol: (ljeto i svi prozori otvoreni)
Božić, u crkvi, fratar hoda naokolo i dimi ko blesav s tamjanom
a prijatelj i ja dimimo svoje mirisno bilje.
amen.gif

Na svadbama i u kafiću redovno.

Naravno dok sam bio mlađi i luđi :costumed-smiley-027 a i sve s ekipom pa te to još dodatno ohrabri :vb_kez:
 

Riblji specijalitet

Aktivan Član
16.11.2010
143
39
28
42
E to crkveno tamjanisanje mi je često padalo na pamet ali u crkvu idem samo kad je svadba ili sprovod pa i onda nekako ostanem vani. Ma nisu ni ti popovi mutavi dam glavu da ih ima par tu na forumu i da se kurče svojim growom iz sakristije,
 

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.085
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
najbrutalnije mjesto na krovu starog skladista visine 4 kata popeo se gore pozarnim ljestvama(hrđavim) i zapalio solo gore 2,5 sata nisam mogo sic jer sam se ubio ko deva i paranoja me zasorala pa nisam mogo dole :) te vecina birceva u gradu
 

PicVajZ

Aktivan Član
03.10.2009
104
359
63
43
U divnoj mi Srbiji postoji jedan ugashen vulkan zvan Ostrovica, koji je ujedno i cuveno planinarsko mesto, jako strmo i zajebano. Popeli se gore, cela Shumadija pod nogama, spalili, uzhivamo, al onda je trebalo sici sa tog sranja....uh...kad nisam zaplakao od straha