Koliko biljki?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
31.05.2012
41
7
8
Koliko biljki mogu posadit na 1.2m[SUP]2 [/SUP]i koliko mi w treba za taj prostor (MH i HPS)??
Hvala unaprijed!
 
31.05.2012
41
7
8
jbg nisam vidio tu temu niti jos uvjek vidim kad gledam vidim ju samo preko tvog linka xD
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Dnevnici uzgoja su izvor znanja i tu lako saznaš koliko se može staviti biljaka u box kad se uzgaja razlićitim tehnikama.
Pravilnik foruma kaže slijedeće:
2. Ne ponavljajte teme
Pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči na forumu! Čest je slučaj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije često postavljano. Zbog toga im poruka biva obrisana, ili budu izloženi gnevu korisnika koji ne vole takvu vrstu poruka. Upotrebite sistem pretrage po ključnim terminima da biste proverili da li je neka tema već obrađena na Vutra.Org forumima. Proverite da li pretražujete ispravan forum, ili pretražite sve forume odjedanput. Sistem za pretraživanje je brz i lak za korišćenje!

Ubuduće pripaziti da se prvo informiraš putem osnovnih tema poput one koja je linkana gore, a zatim, ako i dalje postoje nejasnoće pitati u odgovarajućoj temi. Otvaranjem više tema stvara nepotrebna zbrka, a stalni i redovni korisnici ovog foruma uvijek u vrlo kratkom roku odgovaraju i razloga za strah da će post ostati nezapažen ako nije nova tema postavljena je totalno nepotreban.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.