imam pitanje (ha oèito)...zanima me koliko dugo ostaje marihuana u urinu? krvi? kosi? ako znate odgovorite. hvala svima, peace :wink:
domba je napisao(la):ja sam jedan od rijetkih koji ima normalne starce koliko vidim[znati æe oni na šta mislim koji su èitali sve i svašta podforum]
a žao mi te....znam kako ti je...pa cu ti i pomoæi
uzmi sada dok ovo èitaš neku malu boèicu i odi do nekoga lege koji ti nepuši...i neka ti se on popiša u nju...nakon toga je spremi i stavi negdje u sobu[dobro zatvori da ti nesmrdi]..i kada starci nešto poènu oko testa..odmah tu boèicu malu kod sebe..na wc...ispišaj se u wc...i daj im tu boèicu i reci evo vam..
ja sam napravio to dosta puta prije nego mi je stari skužio da uzgajam i nakraju reko okLOL
geckO je napisao(la):Shto se tiche tog testa sa kosom, ne bih se slozhio sa Growimirom... naime, sve shto si ikada pojeo, popio, popushio takoreci uneo u svoj organizam, se vidi na testu dlake glave... u njemu je zabelezhana chitava tvoja istorija konzumiranja hrane, technosti, ili necheg drugog (recimo, opijata)...
A ti testovi se josh uvek ne sprovode u laboratorijama na ovim prostorima jer su dosta skupi...ta vrsta testa je pochela ovih dana masovno da se primenjuje u Nemachkoj...
Eto, toliko od mene :!:
PozZz 8)