Koliko dugo THC ostaje u tijelu??

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
lekarski pregled za zaposljavanje ne radi proveru na droge sem ako poslodavac nije izricito zahtevao, za 6 meseci moras biti cist ako nisi konzumirao
 

Mikan91

Aktivan Član
14.03.2014
68
28
8
Sto se mog iskustva tice,meni je u urinu maksimum 3 dana ostalo,znam da sam pusio 2 dana pre testiranja,na prvom testu kucnom sam bio pozitivan na THC,a na drugom sutradan na VMA u Beogradu nije bilo nicega...
 

Chehehe

Aktivan Član
03.01.2009
343
14
18
42
Ovako pusim 20 godina i to popriličnu količinu sad prije 5 godina uhvatio me cajo i dao mi lizalicu i sada sam dobio dopis da nasmijem više vozit auto dok ne prođem na medicini rada izvanredni pregled i tako prvi put u životu nisam pušio već 17 Dana i pođem danas u ordinaciju ali mi ženska kaže da moram pričekati još bar 2 tjedna da sigurno prođem.. Uglavnom hebo pas mater i državi i ko je smislio zakon jer i doktorica zna da u krvi nakon 17 dana nemam thc ili imam premalu količinu ali eto zakon takav da trazi urin jer se tako dulje može otkriti konzumacija marihuane... Ko je ovdje lud to je ko da za alkohol traže dokaz da mjesec dva nisi ništa popio ili ti dižu dozvolu pas mater i državi i zakonima... ******** licemjerna gamad.uglavnom nemojte nikad i nikome dati da vas testira na marihuanu jer je to jedna obična biljka koja nam čini dobro a ne droga.
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
da, nemoj dat da te testira, mozes ti odbiti test, to je tvoje pravo, ali ako sam dobro upucen, ako odbijes lizaliu, automatski ti ide kazna za objesnu vožnju (kao da imas 2.5 promila u krvi, ili vozis u krivom smjeru autoputom) te gubis dozvolu na neko vrijeme (6mj ili godinu dana) te naravno velika novcana kazna.

e zato moras znat zavarat test jer su te lizalice jako primitivna stvar....


mene je prije mjesec dana zaustavilo, taj dan sam popusio 2 pljuge oko podne i 3 popodne, zaustavilo me u 7 navecer, pita me jeste voljni test, ja govorim kako ne, nema problema, i test negativan....


:)
 

Chehehe

Aktivan Član
03.01.2009
343
14
18
42
Big lako je pričati ali nisam ovo objavio zbog lizalice kazne niti išta slicno već da pokažem na činjenicu da od nas traže da budemo mjesec dva čisti a od alkosa samo da nisu popili puno.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: CilI
05.04.2014
5
0
0
pozdrav svima prvi put sam na forumu i citao sam malo o ovim pitanjima i odgovorima .Imam pitanje ali mi je veoma hitan odgovor .Ja sam u proslu subotu sa drustvom uzeo travu ,a u ponedeljak sam isao da izvadim krv iz vene isao sam na alergo test za hranu. Nisam davao urin,ali me interesuje da li mi mogu naci u krvi thc na alergo testu za hranu jer sam iz vene vadio u decijoj bolnici .MOLIM VAS ODGOVORITE MI STO PRE

HVALA UNAPRED !!!
 
05.04.2014
5
0
0
pozdrav svima!!! prvi put sam na forumu , i malo sam citao pitanja i odgovore.Ja sam proslu subotu sa drustvom uzeo travu i duvali smo svi,a u ponedeljak nakon 2 dana sam bio da vadim krv u decijoj bolnici .vadio sam krv iz vene za alergo test na hranu .Da li ce mi naci thc u krvi posto su mi iz vene vadilli ??? i to je test da se vidi na koju sam hranu alergican ,pa jel ima sanse da mi nadju???

MOLIM VAS HITNO MO ODGOVORITE UNAPRED HVALA!!!!
 

abv

19.04.2014
6
1
0
Cao ljudi, jos jedna stjuardesa se javlja :) Prvo da pohvalim forum, procitala sam toliko saveta koji ulivaju nadu. Videcemo kako cu proci na testu koji imam za mesec dana. Poslednji put sam pusila pre 7 dana. Dakle imam mesec i nesto malo da se iscicstim, javicu rezultate.
Ali evo imam i ja pa korisnih informacija.
Ako se desi da kojim slucajem budete pozitivni na testu, mozete reci da ste jeli kolace sa MAKOM, npr. strudle. to sam cula iz 2 razlicita izvora. Valjda mak ima neki sastojak koji lici na thc..ili sta li vec.. vredi pokusati.. naravno osmislite pricu tako da ne bude izvaljeno da ste se vec raspitivali koja hrana ima te sastojke..to planiram i sama da uradim ako slucajno budem pozitivna.
Druga stvar, sto se tice testiranja pramena kose. Bila sam u Americi ( work&travel program) gde su nam radili taj test ( mozete misliti, tamo gde je maltene legalno, oni nasli da rade najpouzdaniji test) , a mi se napusili cim smo sleteli na americko tlo, u centru NYC :) DA, sekli su mi pramen kose i da prosla sam bezbedno ali ne zbog toga sto mi nisu nista nasli vec zato sto, kao sto su gore ljudi vec pominjali, je to jako skup test i kada ga rade, rade ga "random" .. znaci od nas 20 oni urade jednom coveku. Jedan lik je pao test i deportovan nazad a ispusio je jedan dzoint mesec dana pre testa.
I treca stvar. Cula sam da je devojka, takodje primljena za stjuardese, pusila 7 dana pre testa, nasli su joj nesto u mokraci ali je ona rekla da je koristila "painkillers" za bolove..i to je kao proslo.. Cudno mi je jer je to velika i ozbiljna avio kompanija na bliskom istoku a opet pouzdana je prica... malo sam u rebusu ... Navodno imamo i da popunimo upitnike gde pitaju da li smo konzumirali maru u poslednjih 6 meseci... Sta je tu pametnije uraditi? Negirati od starta ili biti iskren ( znate ono "..pola mu se prasta" )
Pozdrav!
 

abv

19.04.2014
6
1
0
SandrinaT je napisao(la):
Pozdrav svima, evo me u panici pa sam nasla ovaj forum. Ovako, primljena sam kao stjuardesa i 02.03. idem u Emirate i odmah ce nas testirati na droge. Pusila sam poslednja tri puta: 10.01.2014., 20.12.2013. i par puta u novembru. Kakve su sanse da mi pronadju tragove THC u urinu?

Ajde molim te javi kad stignes kakav je bio test i jel' bilo pozitivnih slucajeva. Imam isti problem, vasa konkurentska kompanija je u pitanju ;) Hvala unapred :)
 
24.07.2011
11
0
0
38
nisam pušio 36 dana (a u tom periodu sam na 4 testa bio čist) i jučer 23.04. sam se napušio. sljedeći test imam 30.04., namjeravam pit jako puno tekućine pa me zanima hoću li, po vašem mišljenju, bit negativan ili da za svaki slučaj uzmem aktivni ugljen?