Koliko jos do rizle? :(

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
24.08.2010
14
0
0
42
Pozdrav svima.

Imam jednu biljku (druga mi se pretvorila u hermafrodita pa sam je bacio). Sve u svemu ne mogu vise da cekam. Svakih pola sata idem da je gledam i ne primećujem da napreduje. U velikom sam iskusenju da je cupnem da nesto bacim u rizlu. Slikao sam cvetic sto sam blize mogao. Jel moze ovo da se pusi? Ako ne moze jos koliko moram da cekam. Imam po negde neku dlacicu zutu. Svega 6 na celoj biljci. Ovo mi je prvo gajenje.E da i koliko cu imati da pusim od 1.6 metara biljke? Razgranata je i cela je u ovim tučkovima?
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.562
228
Pa tek su praktički pokazale spol,Ja bi rekao da trebaš još minimalno 50 dana.Pod čim to raste?Daj neki info,pa ništa se ne vidi na toj slici,i da se vidi,nemože ti nitko odgovoriti jer je pitanje besmisleno,osim nagađati.
Nevalja pušiti dok nije zrelo,jer THC-a jedva da ima.A to na slici još i nije hed.Polako.
 
24.08.2010
14
0
0
42
Uuuu 50 dana. Zunu me u glavu. Nadao sam se da ce neko da mi kaze jos max nedelju dana :(
Sad cu da slikam celu pa da zakacim. Pusio sam tog hermafrodita i nista, a bio je jos napredniji od ove. Uzeo sam semenke iz paketica. Bila je bas dobra domća, popušiš pljugu i nisi za funkcionisanje, samo za 4 zida. Evo ide update sa slikama samo da mi se dopune baterije.

Ne odgovorih iz prve. Raste napolju.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.