Koliko pušite???

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
0.4 x 7= moja zaliha za bar tri tjedna. :D
Rijetko kad zapalim više od jednog dnevno. A taj jedan je pod obavezno, predvečer.
Ebiga, malo mi je drugačije. Nikad nisam baš volio indike, tako da navečer nikad ne duvam, a preko dana volim biti bistar. A s vremena na vrijeme koristim cubensise u većim, a redovno mikrodoziram, i kad zapalim drugačije radi nego prije njih. Mala količina me taman otvori i razmaže kako treba. Medicina :D
 

Saul Goodman

Aktivan Član
01.12.2018
105
436
63
@Trulyo
Točno znam o čemu govoriš. Evo ja sam na godišnjem od 27.11. (zatvorilo kafiće zbog korone), pušim i po 6,7 truba dnevno, nijedna nema ispod 0,4g trave u sebi. Čisto preseravanje s moje strane. Nije da ne radim ništa, ima posla oko kuće ohoho (apartmani, poljoprivreda, brodica i obrt za ribarenje), jednostavno sve što radim uz to i zapalim.
Napravio sam pauzu od tri dana, prva pauza nakon 10god, vjerovali ili ne.
Mislio sam pauzirat bar tjedan dana al evo ne da srce junačko :D
Trebam apartman za ljetovanje 14dana, ali bas kod tebe, jer kako vidim imaš dosta dodatne opreme! Javi se u inbox ako izdaješ.::listomahanje::::grupnjak::
 
23.02.2021
2
12
3
24
Ja bas malo popusim mesecno bukvalno par dzoja
Ozenio sam se a zena mi je protivnim bez obzira koliko cinjenica joj bacis na sto da to nije Dop i da necu da umrem ili ne znam sta...
Ali kad popusim trudim se da zesce iskiliram od svega.
Zao mi je samo sto nigde ne mogu naci neku brutalnu vuju
Sve su neke pfff onako slabe manje vise..
Poz svima :)
 

Hammer 2 +5 bombi

Banned
Banovan
24.01.2019
1.347
8.977
258
:wave: @Peks moraš to riješit sa ženom što prije ili sam sa sobom:djede:Da ne ispadneš kao ja, kaže mi jedanput ona "danas si 8 komada ispušio".:razvaljen::Mislim si pa to je prosjek dok se suzdržavam:lol::smoke: Manje od 0,5g stavljat u pljugu mi nema smisla i smiješno mi je i podsjećate me na prvi sex i adrenalin itd:zvezda::Bar vi koji ste uvaženi članovi :vutra:morate znati da to nije droga::ludak:: :thumb:Kad sam kod kuće cijeli dan minimum je 5-15 a u svaku ide blizu 1g.Litrena teglica=6-7 dana. :crazyd::rasta::respect:
 

budalin

®
Poznanik Foruma
25.04.2016
2.561
13.696
358
NI na nebu ni na zemlji
Ja kad bi pusio koliko i ti druze Hamer, zabatalio bih vu skroz :D sto je puno puno je, jbg :) ja dunem kad mi na pamet padne, a padne mi cesto, a isto tako nekad totalno zaboravim po 10 dana na vutru. Ni iz kog drugog razloga nego jednostavno zaboravim, ne duva mi se, budem u nekom drugom svijetu da skroz s uma smetnem vutru, kad me opucaju neki moji hobiji.
Nekad sam i ja duvao po 10-15 komada, ali sve posle prvog,eventualno drugog je go qurac, nista, mozda da šaltaš sorte pa da i ima nekog efekta a duvati jedno te isto toliko puta dnevno je bezze, bar meni :)
Sta sam htio reći, sad se urokam od tri cima(ja pa zena,pa ja,pa zena, pa ja i zagasim i aleluja sve mi se leluja) i 16 puta mi je ljepse nego ono nekad prije duvati u nedogled, daj koliko god ima sve da srokam u rizlu. Ne bi ovaj način duvke mjenjao za brdo karamela, ali svako ima svoje kako i koliko mu odgovara, zato da se i ja upisem u temu :)