Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Kontrola Mirisa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiLDer" data-source="post: 110492" data-attributes="member: 9342"><p>Kod mene 2 takva venta (12cm/150mh)rade na diy karbon filteru sa nekih 4 cm ugljena.Jeste da je na mom filteru zbog valjkastog oblika povrsina mnogo veca,ali kod nas na buvljaku ima da se kupe gotovi ulosci kruznog oblika debljine oko 1-1,5 cm koji su predvidjeni bas za te ventove za aspiratore. Najvise zavisi od samog ugljena. Kad sam uzeo neki lomljenji misleci da ce biti bolji sitniji,nije nista prolazilo,ali kad sam kod lika na preporuku uzeo neki kvalitetniji ugljen pa jos i krupnije granulacije ispalo je sve ok. Znaci 2 takva venta mi dovoljna za box 130dx70sx120v (ujedno i hps hlade,ali to nije ni bitno u ovom slucaju).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiLDer, post: 110492, member: 9342"] Kod mene 2 takva venta (12cm/150mh)rade na diy karbon filteru sa nekih 4 cm ugljena.Jeste da je na mom filteru zbog valjkastog oblika povrsina mnogo veca,ali kod nas na buvljaku ima da se kupe gotovi ulosci kruznog oblika debljine oko 1-1,5 cm koji su predvidjeni bas za te ventove za aspiratore. Najvise zavisi od samog ugljena. Kad sam uzeo neki lomljenji misleci da ce biti bolji sitniji,nije nista prolazilo,ali kad sam kod lika na preporuku uzeo neki kvalitetniji ugljen pa jos i krupnije granulacije ispalo je sve ok. Znaci 2 takva venta mi dovoljna za box 130dx70sx120v (ujedno i hps hlade,ali to nije ni bitno u ovom slucaju). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Kontrola Mirisa
Bottom