Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
kristali
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="4herbs" data-source="post: 131221" data-attributes="member: 4697"><p>Zavisi ti šta očeš od biljke,nemoj gledat samo kristale tojest trichome,gledaj dali su kaliksi nabubreni i ispunjeni,najbolje biljke koje sam imao prilike pušit su bile stvarno zrele,kaliksi su bili otečeni i veličine malo večih sjemenki konoplje sigurno,otprilike tolio nabubre da imaš osječaj da ima sjemenki u njima ali iz kaliksa ti ostane virit vidno zreo pistil narančast/crven ,a sad kad gledaš na rad milky ti znači da radi,pretežno u glavu rad,amber ti znači a udara u tijelo a clear udara isto ko milky ali puno slabije,tako da moj savjet čekaj full ripe pošto če rad dima bit puno kompleksniji i dugotrajniji a i ugodniji pošto če se nekako izbalansirat,sve če te udarat,i glava i tijelo i frendovi kojima daš da probaju pa se izbiju tolko da ti povračaju po wcu hheheehehee!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4herbs, post: 131221, member: 4697"] Zavisi ti šta očeš od biljke,nemoj gledat samo kristale tojest trichome,gledaj dali su kaliksi nabubreni i ispunjeni,najbolje biljke koje sam imao prilike pušit su bile stvarno zrele,kaliksi su bili otečeni i veličine malo večih sjemenki konoplje sigurno,otprilike tolio nabubre da imaš osječaj da ima sjemenki u njima ali iz kaliksa ti ostane virit vidno zreo pistil narančast/crven ,a sad kad gledaš na rad milky ti znači da radi,pretežno u glavu rad,amber ti znači a udara u tijelo a clear udara isto ko milky ali puno slabije,tako da moj savjet čekaj full ripe pošto če rad dima bit puno kompleksniji i dugotrajniji a i ugodniji pošto če se nekako izbalansirat,sve če te udarat,i glava i tijelo i frendovi kojima daš da probaju pa se izbiju tolko da ti povračaju po wcu hheheehehee! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
kristali
Bottom