KRITIKA jednog kanabis aktiviste

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
Mrežo djelatnika u
Sigurnosti
Zdravstvu
Pravdi
Politici
Medijima (?)

Vi živite u obmani, i sprovodite laži naručitelja laži. Njegovo ime nije Sotona. Već, Hearst, Melon i Anslinger. I danas njegovi nasljednici na čelu sa Slavkom Narkomanom
(misli se na Sakomana). Njihova imena trebaju stajati odmah pored Adolfa Hitlera. Zbog već 84. godinu kako traje getsemanska agonija Božjih pomazanika.

Vas ćemo zvati barbari!!!
Vi koji sprovodite i kreirate zakon protiv droga jeste li svjesni da uznemiravate zdravi razum (Božjih pomazanika? Marginalizirate? Ne. Već kriminalizirate posjedovanje (???), dijagnosticirate kanabinoizmus (??????) kanabis u istoj kategoriji sa švercom oruźja... Kako? Zdravom razumu je to sve teško shvatiti.
One kanabis korisnike (!) koji koriste kanabis radi duhovnih motiva, se može smatrati Božjim pomazanicima. Bez obzira shvaćate li to ili ne , a trebali bi ste jer se bavite poslom sa psihoaktivnim supstancama,vi ste odgovorni za mnogobrojne traume Božjih pomazanika, od kojih se izgleda tek počinjemo oporavljati. Vi i vaša štetna politika, štetnija od same droge i vraga osobno.
Vas ćemo zvati narkobarbari (dobro ste prošli) jednom kad se kanabis rehabilitira.
———————————————-

Malo se zagrijavam. Nikad mi diferencijalna kritika i obrana nisu bili jača strana
 
  • Haha
Reactions: Jojoman

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
S obzirom da sam jucer lijepo i kulturno upozorio da se procita pravilnik,te je moje upozorenje shvaceno olako,bojim se da nemam izbora,te cu vas udaljiti s foruma.
Svojim aktivizmom se slobodno nastavite baviti negdje drugdje,no vutra.org je mirna zajednica na kojoj se ovakvo ponasanje ne tolerira.