Mislim fakat je kriza,evo od prije nove godine do evo danas...FUCKING nema nigdje.
poludit,sanjam po noci vrhove masne...
Zasto se vutra tako tesko moze nabaviti?
Zadnje sto sam pusio je bila tako losa trava,uzas...
dobio sam hrpu prasine,obicne prpetine za 100kn.
a da nepricam da sam nazvao sve ljude koje znam,okrenuo sam toliko brojeva da ni sam neznam sta da radim!
Osao bi u drugi grad, samo da se nesto uspije sredit.
Odkad je nema,ko da je nestao ritual svake veceri,ekipa se nadje upusimo se svi i smijemo ko djeca.
I onda dodjem ovdje ,gledam te galerije sa slikama sa pre pre jebenim vrhovima ,i mislim se ufff da mi sad bar moze kroz cd rom izaci ...mmm...
Mislim zalosno je kad na svoj rodjendan nemozes dobiti ono sto najvise volis... TRAVU!
Da ,napunim faking 20 god i nemogu zapalit joint u to
ime ...jebem ti drzavu i kazneni zakon i sve sto mi brani da zapalim pljugu...tako sam trenutno pissed off da vam nemogu opisat...cijeli dan sjedim u stanu ,vrtim brojeve,provjeravam,cekam i opet nista.
a samo da mi je jedna frulica ,
za rockas,
onak samo za mene!!
poludit,sanjam po noci vrhove masne...
Zasto se vutra tako tesko moze nabaviti?
Zadnje sto sam pusio je bila tako losa trava,uzas...
dobio sam hrpu prasine,obicne prpetine za 100kn.
a da nepricam da sam nazvao sve ljude koje znam,okrenuo sam toliko brojeva da ni sam neznam sta da radim!
Osao bi u drugi grad, samo da se nesto uspije sredit.
Odkad je nema,ko da je nestao ritual svake veceri,ekipa se nadje upusimo se svi i smijemo ko djeca.
I onda dodjem ovdje ,gledam te galerije sa slikama sa pre pre jebenim vrhovima ,i mislim se ufff da mi sad bar moze kroz cd rom izaci ...mmm...
Mislim zalosno je kad na svoj rodjendan nemozes dobiti ono sto najvise volis... TRAVU!
Da ,napunim faking 20 god i nemogu zapalit joint u to
ime ...jebem ti drzavu i kazneni zakon i sve sto mi brani da zapalim pljugu...tako sam trenutno pissed off da vam nemogu opisat...cijeli dan sjedim u stanu ,vrtim brojeve,provjeravam,cekam i opet nista.
a samo da mi je jedna frulica ,
za rockas,
onak samo za mene!!