Krstarenje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

maška

Herba Dalmatica
30.03.2020
581
8.472
233
Pozdrav ekipi! :wave:

Čačkao sam po forumu, no nisam našao konkretan odgovor na svoje pitanje.

Naime, planiram nakon ljeta na krstarenje kruzerom sa curom.
Mene zanima je li netko od Vas bio na kakvom krstarenju i Vaše iskustvo iz prve ruke, je li je moguće zapaliti trubu na tom kruzeru, npr. u kabini? Ili gdje već mi padne napamet, naravno pazeći na to da me nitko od posade i drugih putnika ne primijeti?
S obzirom da sam navikao pušiti u udobnosti svog doma i to sigurno 2-5g dnevno, ne pada mi na pamet biti deset dana na nekakvom krstarenju ako ne mogu pušiti i uživati kao i doma. Ne baš doslovno kao i doma, ali znate na što mislim.
Hvala :)
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Vape. Pljugu ces tesko cuclati. Mali prozori u kabini (ako ih uopce budete imali, ovisi o paketu jel koji platite) se ne mogu otvarati. Tako da u sobi nema pusenja. Postoje saloni, medjutim ajd znaj koliko ce biti gostiju na brodu. Kad sam ja isao, znaci to ti je doslovno 0/24 promenada. Nema mjesta gdje netko ne prolazi. Medjutim da sam imao VAPE, kontam da mozes pusiti gdje hoces. AKo te netko od osoblja i skuzi, pruzis 20 eura i to je to :)
 

maška

Herba Dalmatica
30.03.2020
581
8.472
233
@Bizzzo

Što se kabine tiče, uzeo bih, u najmanju ruku, kabinu sa balkonom, ako ne i cijeli apartman...
Da se razumijemo, ne mislim se glupirat na tom putovanju tipa "vid' mene, ja pušim i ko vas j*be sve" po palubi, promenadi itd.
Čisto onako da mogu na miru opalit baklju bez brige i tumarat po brodskim kasinima, barovima itd, zapalit prije vecere i tako to. Mislim da me shvaćaš :)

Što se Vape-a tiče, to bi mi bio rezervni položaj (i to sam uzeo u obzir).

Možda zvuči kretenski al ako ne mogu pušit ja tamo i ne idem :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful and Grona

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Jasno sve. Ja sam pusio. Medjutim doslovno nema mjesta gdje ces biti duze of 3 minute sam odnosno da netko ne naidje. Od osoblja do gostiju. Sto se tice balkona i toga sto pricas, nadam se da si svjestan koja je cifra za tako sta? :D Osim naravno ako imas posebnu ponudu. Poanta, trebas ici. Ponesi VAPE i male kratke rizle i to za cigare. Smotas pljugu,cistak ispalis za 2 minute i to je to. Ja to zovem OSA :D
 

maška

Herba Dalmatica
30.03.2020
581
8.472
233
Lako za cifru, neloše zarađujemo tako da ćemo si takvu kabinu vjerojatno moći priuštiti. Oprostite ako zvučim prepotentno u vezi svojih primanja, nije bilo namjere za ikakvim hvalisanjem.

Uglavnom kako ti @Bizzzo kažeš, VAPE i male kartine :(
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful