Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
Da li je neko pokušavao da naruči negde seme ovih dana i plati karticom?

Ja sam sada nešto krenula da tražim, i na nekoliko sajtova koji su ranije nudili tu mogućnost više ne nude.
Kod seedsmana izlazi greška, herbies je uklonio tu opciju, i još na 2 je postojala poruka da je taj način plaćanja trenutno onemogućen.
Pa mi je malo čudno, jel je možda neko čuo nešto?
 

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
Ja sam bas danas narucio sjemenke i platio karticom ali mi je par puta izbacivalo kao da je greska.To je preko seedsman-a.Ali sam bio uporan i kroz par puta mi je prihvatilo i normalno sam odradio order.
Možeš li mi reći koju ti je grešku izbacio?
Evo ja sam sada opet pokušala, sa dve različite kartice, i oba puta mi kaže "202: Authentication error. The security on your account may be preventing the successful payment of your order - please call your bank and try to place the order again."
A nigde drugo nisam imala sličnu grešku sa karticama... :/
 

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
Seedsman prima uplate samo radnim danima od 9-17h. Tako je meni pisalo. Na kraju sam naručio iz Nirvane.
9-17 po kojoj vremenskoj zoni? Koliko sam upućena oni su u Evropi, znači sat vremena vamo-tamo tako da ne bi treblao da je to.

A htela sam sa Nirvane da naručim, ali prvo što ne primaju kartice oni više uopšte, a drugo sam malo izgubila poverenje u njih kada su mi prilikom registracije poslali nazad password u tekstu... :whato::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: amneziaHaze

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
Mislim da je moja greska bila zbog prenatrpanosti seedsmana na crni petak..dali ti to pokazuje nakon sto dodes do kraja narudbe?
Na samom kraju kada treba da naplati (tj pošto pokuša naplatu), izbaci da postoji greska u autentifikaciji. Pokušala sam sa dve različite kartice i neće.

Herbies, na kojem sam ranije naručivala i iskreno bila sam uuuuultra zadovoljna, ne prima više kartice i po svemu sudeći ne šalje više u Srbiju. :(

Onda sam pretražila nekoliko različitih sajtova, neki nemaju uopšte steath shipping, neki vrše "world wide" shipping ali ne u SRB (pošto smo mi alternativna dimenzija izgleda), negde ne prihvataju kartice, neki imaju vrlo mali izbor strainova, itd.

Na kraju sam naručila sa bonza seeds. Deluju mi OK, imaju veliki izbor strainova, imaju 25% popusta na sve danas, cene su im OK, cene dostave su OK (kako je na nekim sajtovima stealth tracked shipping bio i oko 20eur). Tako da eto, nadam se najboljem pa ću vam javiti da li preporučujem tu banku ili ne jer mi je u pretrazi ovde samo jedan rezultat vezan za nju izašao.
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Vidi...zadnji put kada sam narucivao(sedmi mjesec) mi je trazilo isto tako na kraju naruzbe podatke od kartice(visa) zbog nekog sredivanja banke.Sada kada sam narucio mi je samo trazilo da stisnem ok.Taj prvi put sam unio podatke koji su trazili i tek tada mi je prosla naruzba.E sada...Neznam sta da ti kazem.
 
16.09.2014
18
21
8
Ja svake godine samo čovjeku iz Slovenije pošaljem SMS i on mi to šalje poštom i ja platim preuzećem. Svakako meni najjednostavnija metoda :bocni::
 
30.07.2014
38
162
33
Valjda ove godine nebudem pokraden, ali za svaku srecu opskrbio se sa par komada vise i jos free dobio 4, niko sretniji od mene, jos samo odlucit koliko kojih ostavit za indoor koji nadam se uskoro zapocinjem i to je to... Misljenja i neki savjeti za navedene sorte uvijek dobrodosli.. I stvarno velika preporuka Extra Stealth paketa u S*** C***, jedva sam pronasao ono sto sam narucio.. :lol: :wave::spliff:
2016-12-20 02.47.11.jpg
 
  • Sviđa mi se
  • Angry
Reactions: corn and reaktor

publicenemy

Xemurai Billionaire High Till I Die
26.04.2009
278
1.237
143
Los Angeles, California
@DiskoKobaja
@xcx
Smatram da je neprikladno stavljati ovakve slike ili uopće spominjati da su pakiranja, između ostaloga, i u ovakvim plastičnim ampulicama (valjda se to tako zove), jer su mi te ampulice nekako najnesigurnije pakiranje, ali očito me previše pere paranoja, pa sam neprikladno stisnuo "neprikladno". Mea culpa.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: DiskoKobaja
17.12.2016
4
1
1
34
Hm..mogu reći da to s carinom nije zajebancija i ni sam nisam verovao dok me nisu pozvali iz murije jer su sa carine dobili skeniran paket (pismo) na kome se jasno vide semenke...elem, to je pošiljka iz Holandije, dva puta naručena i dva puta zapela na carini...NIKAD VIŠE HOLANDIJA! I da, mislim da na carini ima fanatika koji čeprkaju i traže i znaju kako izgleda...Iz Engleske stiglo bez problema, ona najjeftinija opcija bez garancije....

Sta si im rekao kad su te uhvatili? Jel bilo problema sa murjom?

Btw, iz koje si drzave ako mozemo znati
 
13.12.2016
35
35
18
Kako da znam iz koje zemlje porucujem?
Hteo bih za Srbiju da porucim:

Critical Kush
Jack Herer
White widow
Northern Ligfts

Hteo sam iz Seedsman...? jel to iz Holand?