Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

BluePrinces

Banned
Banovan
29.07.2021
5
4
3
34
ima li ko iskustva sa seedstockerom placanje preko banke samo ko je narucivao pozeljno bi bilo da isprica iskustvo? hvala :D
 
Poslednja izmena:
01.03.2021
42
81
18
24
Meni isto nije niko javio da je stiglo iako je pisalo na trackingu da je stiglo u postu, nazvao postu rekli mi lepo da je ta i ta posiljka primljena, otisao do poste pokupio i izasao bez problema.
Tako da moj savet ti je da odes ne bi trebalo nista da se desi.
 

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.033
15.280
358
Poštar nekada ne dođe,jer vidi da se paket prati. Više puta mi se dogodilo, da sam doma, a poštar je kao bio i nikoga nije bilo doma, a ni cedulju, koja se inače ostavi, nije ostavio...da su ti zaštopali paket, bio bi maknut sa trackinga. Vračen ili oduzet. Slobodno, bez brige, otiđi, podigni paket. Samo, ako si u hr. svaki dan, što paket stoji na pošti, košta 5 kn. To je još jedan od razloga, uz ljene guzice!
 

Marven

Aktivan Član
16.02.2019
169
1.159
143
34
Sponzoru Hempatia svaka čast, ovu godinu svako malo imaju akcije, bar 3-4 narudžbe sam imao, jer eto... :D
Nisam znao da gls paket mogu ostaviti u DailyPress kioscima ako nisi doma, s njima surađuju. Zadnja narudžba najbrža ikad, u 2 dana je stiglo (uto kasno naručio, sri zaključeno, pet dostavljeno) :eek::clap:::respect:
 
10.02.2021
20
15
3
Pozdrav ljudi! Narucio sam preko seedstockers-a menke i stiglo za 2 dana u Srb (naravo stealth) . I sad me zove ups da nadjem speditera koji ce da carini paket. Nista mi nije jasno, je l to normalno?
Ako moze bez paranoje :)
 

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
658
3.093
163
Osetim miris vasih hedova
Tako su i mene zvali, pa trazili order number i podatke o narudzbi, kada sam naravno odbio dati i platiti carinjenje, posle nepunih sat vremena pozvali su me naa telefon i rekli da mi je paket pao i da to sto sam narucio ne moze doci do mene i da ce poslati nazad posaljiocu, u mom slucaju Spaniju.. al su prvo hteli da me ukebaju, pa ako prodje prodje, ja ti savetujem da zaboravis na paket, al daj Boze da gresim, javi kako si prosao.. moje je takvo iskustvo bilo..
 

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
658
3.093
163
Osetim miris vasih hedova
Baš tim rečima???
Inače, to i jeste kurirska služba koja dostavlja do carine, na tebi je da obezbediš špeditera. Neću da reklamiram ali postoji jedna kurirska služba koja snosi troškove špedicije ako je cena paketa manja od 50€ ;)
Evo dakle citiram ,, ovo sto si narucio nece proci jer kod nas nije legalno, vracamo posaljiocu,, i sve su trazili kao i tebi, nadam se da neces imati problem..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: n3sAm sv0j

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
658
3.093
163
Osetim miris vasih hedova
Malo mi smesno jer sam i sam prosao kroz to, znaci bio sam u pravu ili pak ne?
Edit: Mislim da ove teme mnogo pomazu i carini i policiji da prate kad se aktivno narucuje i kad da poostre kontrole, a i vidim da se nikad skoro glavni nisu oglasili sem na pocetku tema il da usmere na pravilnik a ovako niko ne govori kad i sta je narucio i ceka, tako da mislim da je najbolje za sve ubuduce da kazu samo kakva su iskustva imali a ne i da cekaju paket itd, mislim da itekako panduracija prati ove teme, tako da mozda i bolje cutati i snalaziti se kako ko zna, ovo vazi samo za ovu temu, bar ja to tako vidim.. Mozda sam malo izlupetao ali u svakom slucaju sto manje oni znaju vece su sanse da prodje carinu, od mene vise nece cuti niko nista na ovu temu, svako dobro svima, da bi napravili neke promene, treba krenuti od sebe.. peace:razvaljen::
 
Poslednja izmena: