Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Bizzzo

-30% popusta na Soma Seeds. Kod: vutra30
Urednik
Moderator
11.02.2008
5.423
20.605
1.218
vutra.org
Pozdrav!

Ja osobno jos uvijek nisam uzgajao ovu sortu medjutim imam spremne 3 sjemeke. Prenijeti cu ovdje iskustva koja gledam svakodnevno na Discrod kanalu Soma Seeds. Dobio sam i neka obecanja da ce se javiti i Soma nesto da nakuca.

Ako imate bilo kakva pitanja mogu ih prenijeti growerima svakom posebno. Evo kratko o samoj sorti.

Lavender x Soma's cut True OG Kush
Min. prinos 35-40 grama

Indica 70 % Sativa 30 %

U kasnim devedesetima Soma je provodio različite pokuse u uzgoju, a jedna od biljaka koju je Soma dobio kao rezultat bila je Soma Skunk # 10. Što je više ljudi isprobalo genetiku, na sve vise biljaka je lišće je postajalo crno i ljubičasto. Tada je Soma odlucio promijeniti ime u Lavender. 2005. ova je sorta osvojila prvu nagradu na Hightimes Cannabis kupu u Amsterdamu, a nakon toga je višestruki dobitnik raznih drugih nagrada kao npr. Spannabis 2017.

Soma je imao starog prijatelja koji je volio uzgajati njegov strain lavandu. Uvijek je u tome radio jako dobar posao. Ime mu je Joe. Naš prijatelj Joe pre - okrenio ženku (koloidnim srebrom) True OG Kush-a koju već neko vrijeme imamo. I smislio je novi križ koji nam se jako svidio i uzgajali smo ga samo za sebe.

Kako bi Soma odao počast prijatelju Joe-u koji je preminuo prije nekoliko godina na pravi način te kako bi popunio tu prazninu koju je se osjećao u srcu te da kad prodje pokraj biljke ima dodatan razlog da se nasmiješi biljci, zadržao je Lavander s OG Kushem kojeg je Joe tako dobro uzgajao.

Kros koji je izasao kao rezultat nije ga pretjerano teško uzgajati. Ako supercropate ili topirate glavni vrh, bočni vrhovi slijede vrlo brzo. Kako je Soma poznati ljubitelj hasha ovo je jedna od prvih sorti koje preporuča za Bubble Hash: vrlo bogata terinom lavande i OG okusa.

Na Clouds in City Cupu u Amsterdamu ovaj soj je osvojio treću nagradu za najbolju indicu, a na Clouds in the City cupu osvojili smo 2. mjesto za najbolji vodeni haš.


lavenderOG_Day11.jpg Lavender_OG_day_271.jpg
Lavender_OG_day_27.jpg Lavender_OG_Day_21.jpg Lavender_OG.jpg IMG_3507.jpg IMG_3505.jpg 1.jpg

1.jpg IMG_2220.JPG IMG_3505.jpg IMG_3507.jpg IMG_3508.jpg Lavender_OG.jpg Lavender_OG_Day_21.jpg Lavender_OG_day_27.jpg Lavender_OG_day_271.jpg LAVENDEROG.1.jpg lavenderOG_Day11.jpg
 

Somaseeds

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
15.02.2022
41
390
53
Thank you Bizzzo. This plant is a result of years of corporation with Joe. Joe was a friend and he died few Years ago. Joe made the best True OG and Lavender. Then we asked Joe to pollinate the True OG with the Lavender Pollen and the rest is history.

I love to smoke the flowers of this plant. This always connects me with my friend Joe. I am happy to be able to share this genetics with you. It's a great medicine. Super strong, great for Insomnia. With the webshop orders we send the year 2022 one or sometimes two seeds of this genetics. This genetic loves the Sacred Super Soil. If you like strong tasty weed, you won't regret this.

Keep it green, SomaHvala Bizz. Ova biljka je rezultat godina moje suradnje s Joe-om. Nazalost, bio mi je prijatelj, umro je i to ne tako davno. On je stvarno imao najbolje rezultate koje sam ja probao s TrueOG i Lavander-om. Pristao je oprasiti TRUE OG s polenom Lavander-a a ostalo je sada vec povijest.

Volim zapaliti ovaj strain. Bas uvijek me spoji s Joe-om. Sretan sam sto evo imamo opciju podijeliti ovu genetiku i s Vama ovdje. Odlicna je kao lijek. Super jaka, dobra ukoliko imate problema s nesanicom. Svaka narudjba kod nas na webu sadrzi i ove sjemenke unutra. 1 ili 2, za probu. :) Jako dobre rezultate daje u Sacred Super Soil. Ako volite jak, sedativan i ukusan dim s ovom genetikom necete pogrijesiti.

Keep it Green, Soma

lavender_tin_can.jpg