Zdravo ekipa
!!Nakon 3mj priprema uspio sam sve nabavit da bih mogao posaditi ovu divnu biljku koja je ujedno i moj prvi grow
.Zahvalio bi ovim putem svim dobrim ljudima na forumu koji su mi dali smjernice odakle da krenem.

Odlučio sam se za organik jer želim biti što bliži sa prirodom
.Koristit ću Soma compost tea,melasu i zemlju u kojoj se nalazi Somin super soil kit.Sadnja će se odvijati u pyrate box-u 90x90x180.Za početne potove sam se odlučio za male Somine startne potove nakon čega će biti prebačene u air potove od 15l ali po čitanju drugih dnevnika sam shvatio da u te potove bez problema stane 25l zemlje
.Od sjemenki sam izabrao Lavender&Lavnesiu sa tim da se nadam da će Lavnesia ugledat svijetlo dana pa onda lako promijenim ime dnevnika
.Uzbuđen sam i sretan i nadam se da će bit berićetno na kraju
.
Pyrate Box 90x90x180
Ispuh zraka Ventilator TT 100 (145-187m3/h)i Filter Prima Klima 100 (250m3/h)
Upuh PVC cijev 100 sa mrežicom za komarnik koju sam zalijepio vrućim ljepilom
Ventilatori 2 komada Clip Fan 15W
Rasvjeta ručno rađeni Osram LED 250W panel
Zemlja je Special Light Mix ,odležala 2.5mj u Sominom soilu u kombinaciji sa Soma compost čajem
Sjemenke i Somini startni potovi
I priča kreće ovako.
25.12 sam piknuo menke u maramicu da bi 27.12 Lavender izašao po danu
a navečer je već bio prebačen u Somin pot
29.12 Lavenderu slavim rođenje i pišem 1.dan te rasvjetu stavljam na režim 18/6.Snaga panela trenutno radi na 30% to jest 80W koji je odmaknut cca 50cm od biljke.Laički govoreći Lavender je napredovao iz dana u dan
Temperatura dnevna je od 23-25C a noćna 20-22C ,vlaga je od 50-55RH
Lavanderu polako završava 3.dan.Kroz par sati je buđenje i zalijevanje.Koristim špricu za vodu i zalijevam ga jednom dnevno.Danas prije spavanja izgledao je ovako
.Vodu koristim iz slavine u koju dodam malo Aqua safea da korigiram vrijednosti.Što se tiče tehnike mislim da ću pičiti samo LST bez topiranja nakon čega ide mreža i onda do kraja tako.Živi bili pa vidjeli

Odlučio sam se za organik jer želim biti što bliži sa prirodom

Pyrate Box 90x90x180

Ispuh zraka Ventilator TT 100 (145-187m3/h)i Filter Prima Klima 100 (250m3/h)

Upuh PVC cijev 100 sa mrežicom za komarnik koju sam zalijepio vrućim ljepilom

Ventilatori 2 komada Clip Fan 15W

Rasvjeta ručno rađeni Osram LED 250W panel

Zemlja je Special Light Mix ,odležala 2.5mj u Sominom soilu u kombinaciji sa Soma compost čajem

Sjemenke i Somini startni potovi

I priča kreće ovako.
25.12 sam piknuo menke u maramicu da bi 27.12 Lavender izašao po danu

29.12 Lavenderu slavim rođenje i pišem 1.dan te rasvjetu stavljam na režim 18/6.Snaga panela trenutno radi na 30% to jest 80W koji je odmaknut cca 50cm od biljke.Laički govoreći Lavender je napredovao iz dana u dan

Temperatura dnevna je od 23-25C a noćna 20-22C ,vlaga je od 50-55RH

Lavanderu polako završava 3.dan.Kroz par sati je buđenje i zalijevanje.Koristim špricu za vodu i zalijevam ga jednom dnevno.Danas prije spavanja izgledao je ovako