Kuzim ja tebe wayne ali dwc znaci deep water culture, nemoze biti dwc a korjen u zemlji ono nema logike onda to nije to!Ko da kazem scrog a mislim na sog
Daj koju sliku tog DWC-a, zanima nas kako si to napravio.
Mislim da ces puno iskomplicirati stvar...
Imas pravo..sto da ti govorim kad nisam probao
Imas pravo..sto da ti govorim kad nisam probao
Ma samo rokaj svoju pricu,ja je pratim...samo malo bolje slike i masala![]()
Critical je sorta koju proizvodi hrpa breedera. Genetika je u pravilu Critical mass kojemu je genetika afghan x skunk. a ciji je i cime je prasen.... to ocitno nitko ne zna. I kakve veze ima indika sa lupanjem u glavu? to je odlika sativa inace.koji je to Critical
Kritikal...okej, meni svaka vutra ima neki svoj head high neka vise neka manje jer svakako thc spada u veoma niske psihoaktivne supstance mada to nije ni bitno toliko...Critical je sorta koju proizvodi hrpa breedera. Genetika je u pravilu Critical mass kojemu je genetika afghan x skunk. a ciji je i cime je prasen.... to ocitno nitko ne zna. I kakve veze ima indika sa lupanjem u glavu? to je odlika sativa inace.
Ja ipak mislim da je ovo dwc jer sama rec kaze da je deep water culture a koreni su duboko u vodi sto se da videti a tako isto i koristim hesi djubriva-hesi root,tnt complex i supervit, a kupicu uskoro forsfor plus...I da...uskoro cu napraviti veci rezervoar za vodu i kupiti pumpu jer mislim da bez nje ne moze nakon 15ak dana vegetacije...Mislim da ne trebas spominjat vise dwc jer dwc zahtjeva tank sa vodom i nutrijentima i pumpu zraka.
Rezultati? Ja ih jos nisam obrao a svakim danom vidim napredak u progresu,sve to ima i neke lose strane,desilo mise da ovu manju biljku prelijem vode dok je jos mala bila a vidi kakva je sad brkata lepotica, a planiram da oberem minimum 130g samih hedova na 3 chipa od 50w i 50w led trake sa crveno-plavim spektrumom u odnosu 5:1 sto ce dati cini mi se veliku dobrotu ovim zenkama.takodjer svjetlo je pre slabo. Stavi jos 5-6-7 tih all-in-one chipova pa mozda nesto i bude.
Sve je ful konfuzno i previse kompliciras...samim time su i rezultati takvi kakvi jesu
To ako izvuce bit ce uspijehjer će inače bit 20g vutre!!