Lemon skunk 250w hps

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
od 4 proizvodjaca lemon skunka za koje ja znam dva savetuju 8 a dva 9 nedelja cvetanja, tj. od ~56 do ~65 dana... e sad ako ti nisi zadovoljan sa njima nakon 80 dana pustaj jos, nisam to sadio pa se ne mogu pozvati na licno iskustvo
 

makisplit

Aktivan Član
07.03.2012
501
132
0
43
IamLegend je napisao(la):
A sta da ti kazem stari kad znas i sam kako je. nakon toliko propalih slucajeva jednostavno postanes preoprezan, ovaj put sam odlucio dovesti do kraja makar imao manju kolicinu ali da ju imam, onako kad ju pregnojis mislis se sam sobom sta mi je ovo trebalo. tako da sam sretan i sa ovo malo sta imam ali znam da ju imam i da je made in CROATIA. A ne da se neki glupan setka po gradu sa mojih 50 eura sta sam mu ja dao za petardu, ali kakvu petardu, ono dno dna. ma jednostavno nemam rijeci...


Upravo to.....cestitke i malo REPA+ za uskoro uspješno završeni grow:thumb:
 

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
45
Dobro se to kod tebe zabijelilo :) Nemoj da te brine previše urod jer i u najgorem slučaju imati ćeš koliko vidim po slici odličnu pljugu, a i računaj da se obično pred sam kraj cvjetanja zna najviše udebljat, tako da držim fige. Ako možeš riješi si džepni mikroskop tako da se ravnaš po trihomima i da joj iskoristiš pun potencijal.
 

Etajglecha

Aktivan Član
24.02.2009
160
23
18
30
ma da bre...pognoji jos jednom....isperi....i cekaj :)))) pa vidis sta ce bude :)))

mada...ja mislim da sam negde isto gledao lemon skank i koliko sam skapirao....on i nema neke velike hedove....al nisam siguran heheh niti mislim da je to tacno al dobro... :))))
 

IamLegend

Aktivan Član
11.10.2010
106
16
0
34
CHE je za mene jedan od najvecih kraljeva na forumu, da vam priznam kako sam prvi BIG TOWER napravio nakon sto sam vidio njegov dnevnik. A ja sam jos uvijek na pocetcima, kakvim takvim drago mi je jer sam neke stvari tijekom growa naucio koje ce mi biti jako bitno iskustvo za dalje jer kako i svugdje pa tako i u ovome iskustvo je ipak najbitinije, i jos kad imas malo viska para sve se moze. Nisam osoba koja konzumira cesto ali mislim da ce mi izdrzati zaliha ovo lijeto sto je na kraju krajeva i bio plan.

Jedva cekam sunce,plazu more i napusen igrati belu sa pola litre tocene pive.. uff
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Napravio si (vođen vjerojatno neiskustvom) niz grešaka, pa da ti ukažem što je (po mom mišljenju) krivo, naravno da bi u budućnosti pokušao bolje :)

Znači pot od 28 litara.
Za tu količinu zemlje ti treba dosta duga vega da bi biljka ispunila potencijal koji može u toj posudi. Korjen ti je dole vjerojatno monster, ali gore su dosta skromne, a to ima i veze sa gnojenjem, i neiskorištavanjem velikog pota/korjena koji može srknuti više nutrijenata. 28L, duga vega, duža i od ove tvoje duge bi bila super.
Dakle gnojenje.

Biljke kada se počnu gnojiti, gnoje se SVAKIM zaljevanjem, eventualno se napravi flush svako tolko. E sad, ima više filozofija gnojenja, recimo ja to radim tako da biljci ne dajem ništa hranjiva mjesec i po recimo (koliko procjenim da je popila hranu iz zemlje), i onda kreneš udarati, pogotovo ako je HESI u igri (dosta nezasićeno, šuplje gnojivo) odmah preporučenu dozu, nikakve pola doze. Idući put povećaš na 1.5, pa i na 2x dozu. Starije biljke trebaju više hrane.

Udaljenost lampe, visina biljaka.
Znači imaš 250 HPS. Recimo da ti je lampa vjerojatno 20ak cm od vrha biljke, što znači (ovako odokativnom procjenom) da ti je od sredine biljke 40+cm. Nije dobro, donji hedovi ne dobijaju dovoljno lumena, a velika je to razlika za 250ku. Trebao si posaditi 4 biljke, manji pot, niže. Dobio bi time niže, kompaktnije biljke, bolje osvjetljene, a u krajnjoj liniji više biljaka obično znači više hedova.


I evo konkretno što se meni na ovom growu aktualnom desilo.
Vukle su se biljke laganica (skoro ništa nisam gnojio), lagano smeđe pistile, a hedovi još uvijek mali. I krenem s režimom 2x+ doza hesija, kad ono 2 dana nakon zaljevanja po biljozi novih pistila masu. I eto, sad čekam te nove hedove da završe, yield će biti ipak dobar.
Poanta - ne treba pretjerivati s gnojivom (u ranijim fazama nikako), ali niti se bojati dati biljci par champion doza ako osjetiš/vidiš potrebu.

Obzirom da si rekao da ti je u više navrata bila temperatura niska po par dana, tih dana su biljke samo stajale, nisu rasle. Ako misliš da imaš još 3 tjedna vremena (makar sumnjam) zgađaj ih dva puta s duplom dozom hesi blooma i p+ pa flushaj. Ak ne, jbg šta je tu je, biljke su lijepe i kristalične, genetika super tako da će dim sigurno biti izvrstan :thumb:

Aj valjda sam bio bar malo koristan.
 

GreenRyder

.....always green.....
Poznanik Foruma
17.12.2010
1.067
1.322
188
....e takvi se postovi traze.......Tarki legendo:clap:.......ogroman :respect: i rep+ za odlicno objasnjenje i jos korisniji post........svaka cast stari......

....znam da sam u OT-u al jbg morao sam.........:)
 

Etajglecha

Aktivan Član
24.02.2009
160
23
18
30
Tarkinjo... hehehe realno... mogao si i ranije ovak'e stvari da otkrijes hehehe....jbt saznajem stvari za koje sam bio ubedjen da su totalno drugacije ahhahah :)))
 

IamLegend

Aktivan Član
11.10.2010
106
16
0
34
Hvala tarki na savjetu, a sta da ti kazem na ovakav odgovor osim da cu te poslusati. jbga sta je tu je, bubno sam im jos jednu full dozu hesija bloom i p+. Kada vidim za par dana kakva je situacija, jos duplu full dozu i onda sta bude bude. imam jos vremena barem 10 dana, nisu jos niti 50 posto pistila posmedilo tako da treba cekati. upravo sam sa mikroskopom krenu malo gledat da vidim kakva je situacija kada se blize pogledaju.

I da kazem da je u jednom trenu u boxu bilo 6 komada, od toga su 4 bile early skunk koji je otisao dalje prema outdooru. :)