LETTER CAMPAIGN (politièari)

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
evo skoro pa konaèni prijedlog pisma za politièare i sliènu ekipu

brijem da ak/kad ovo izaðe u medije da æe nam se još ekipe pridružit pa bi moglo doæ do onog što èekamo: kritièna masa he he he
SOLUTION - REVOLUTION


APEL

Poštovani ……………!

Putem ovog otvorenog pisma apeliramo na vas kao tvoritelje zakona i važne politièke liènosti da ukinete zabranu po pitanju konzumiranja, posjedovanja i uzgoja kanabisa za osobnu i medicinsku upotrebu.

Apeliramo da stvorite pravne legislative i zakonite naèine, putem kojih æe ljubiteljima biljke kanabis biti omoguæena kupnja, konzumacija, posjedovanje i uzgajanje (u odreðenim kolièinama) za osobne i medicinske potrebe.

Demonsko kriminaliziranje ljubitelja biljke kanabis je prešlo sve granice, a neupuæenost i neinformiranost mjerodavnih službenika (Ministrica pravosuða Ana Lovrin „bolje da me otmu nego da se proda i jedan joint“) je krajnje zabrinjavajuæa.

Nažalost, javnost je takoðer loše informirana i dodatno pogoršava stvar.
No, mi kanabis aktivisti smo odluèili se boriti protiv toga. I ove godine æe se slika u javnosti promijeniti. Mi æemo ju promijeniti. I više neæemo biti drogeraši veæ žrtve!!!
Doista, mi jesmo žrtve! Zar cijeli život da nosimo stigmu i imamo problema s policijom zato što smo ljubitelji kanabisa. Ili da idemo na sud zato što nosimo majicu sa listom kanabisa (primjer mladiæa iz Varaždina) To je velika nepravda i odluèili smo progovoriti.

Arhivirali smo dosta antiprohibicijskog materijala s kojima æemo zasipati medije, angažirati æemo javne liènosti, organizirati koncerte i okupljanja, sve u svrhu ukidanja zabrane i stvaranja zakonitih naèina.

Putem ovog otvorenog pisma zapoèinjemo "letter campaign" i neæemo stati sve dok nešto ne poduzmete.

Molimo vas da nas shvatite ozbiljno i o problemu droga konaèno poènete razgovarati konstruktivno, uvažavajuæi i „harm reduction“ metode, bez moralnog licemjerja i zaraðivanju politièkih poena kod konzervativnog dijela graðana.KANABIS AKTIVISTI - www.legalizacija.org

ISPRAVNA INFORMACIJA – ISPRAVAN IZBOR !!!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.