Lex Cannabis

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Lex Cannabis prolazi u saboru

  • Da

    Votes: 92 56,4%
  • Ne

    Votes: 71 43,6%

  • Total voters
    163

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.085
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
Ne aorte su one gore navedene na listi sa europse komisije i to su sorte industriskih konoplji poput fedore 17,future 75,carmagnola,finola,orion itd ima ih 40-50 raznih to je ono sto ima ispod 0,2 thc ali neke sorte imaju doata cbd i to je ono sto po izmjeni zakona 2019 o konoplji moze svako sadit nakon upisa u registar uzgaivaca konoplje na minimalnoj povrsini 1m2 kao pravna ili fizicka osoba za svoje ili komercijalne potrebe ovlastenih prodavaca ima diljem europe ponajvise u italiji finskoj francuskoj madarakoj itd oni koji imaju certificate za sjeme i ti dobijes nakon kupnjw i jesu ovlasteni prodavaci a lex cannabis ako prode po njima cemo moc sadit sve vrste konoplje i kanabisa ali sumljam da ce on sad proc i u ovom obliku
 

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.085
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
Evo jed od ovlastenih prodavaca i ljepo slozena lista dozvoljenih eu sorti i koja se za sta koristi u smislu cbd,sjemena i vlakana
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Istina, šanse da SDP-ov prijedlog dobije prolaznu ocjenu vladajuće većine, a Hrvatska još ove godine krene putem liberalnijih zemalja koje su legalizirale "travu", odvojile je od crnog tržišta i preuzele nadzor nad ozakonjenim biznisom vrijednim milijarde, zanemarivo su male. Veće su šanse da bi u ponekoj konzervativnoj utvrdi dogodine u karnevalsko vrijeme moglo nekom pasti napamet zapaliti lutku s likom Mirele Holy i gigantskim jointom u ustima joj, kao krivcem za sve nakupljene frustracije i nezadovoljstva što su njihovo malo misto morili čitavu godinu.:crazyd:
Ali tatica3 je u pravu, uskoro su izbori...prava je prilika za promjene.
 
Poslednja izmena:

The Krle

□Stress Control■
20.11.2019
1.200
8.850
258
44
Timboqtu
U Spaniji imas pravo imat 6 biljki za licnu upotrebu.Ovi kod mene u Svedskoj nece ni da cuju o legalizaciji.Strikno su protiv cannabisa.Kad bi kod nas na Balkanu legalizovali sutra bi se vratio za Srbiju.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
"Ima l' mene tu?!"
Jedino pitanje koje postavljaju cmarici iz vrha vlasti na bilo koju inicijativu ili prijedlog da se uvede nesto novo, da se popravi sto ne valja ili unaprijedi nesto sto je zastarilo i zaostalo za vremenom. Ukoliko im se ne odgovori da ga debelo imaju i fino im se to "materijalisticki" ne pojasni nece ni da saslusaju, a kamo li da nesto mijenjaju.
Optimizam uljepsava turoban zivot. Mozes obitavati u septickoj do nosa, ali, ukoliko si pocastvovan optimistickim raspolozenjem zivot ti bude mnogo ljepsi od situacije gdje si pesimisticki ustrojen, a svakako si u septickoj, do nosa!

Ne bih da sam pesimista, zato cu objektivno zapitati i sebe i vas - koji je razlog da se legalizuje proizvod, koji po gramu donosi par desetina puta veci profit, za razliku od par desetina puta manjeg profita u slucaju da je taj isti proizvod legalan?
Zasto bi vlast dozvolila da je utusi konkurencija u bransi koja donosi enorman profit, a sama bransa ne podrazumijeva takse, poreze, trzisne knjige, inspekcije, a ni budzetske proracune?
Zasto sav taj silni novac prikazivati pucanstvu, pa da se pucanstvo zapitkuje u sta je utrosen, kad u ovakvoj situaciji niko za njega ni ne zna, osim onih kojima je na inostranim racunima i pod tudjim imenima i itekako dobro znaju na sta ga trose, a nikom se ne moraju pravdati?

Slicnih pitanja ima milion, al' im je ista sustina - "Ima l' mene tu?!"
Na kraju jedan optimistican zakljucak, legalizacije ce biti "kad ga bude!"
 

mr.dr.Smok

Prijatelj Foruma
13.03.2010
1.495
3.538
188
57
Ja ovaj prijedlog zakona SDPa vidim kao njihov predizborni trik.Naravno da sad nece proci.Al ce se dic prasina!
Nemojte zaboravit da na jesen su kod nas parlamentarni izbori.Sa ovim zakonom i pricom ce pridobit veliku vecinu nas konzumenata da glasamo za njih.Umjesto da glasamo za nekog drugog ili uopce ne glasamo.Sa ovom forom ce mobilizirat veci broj glasaca sigurno.
Da rezimiramo,trenutno izabrani presijednik je iz njihovih redova.Kad pogledamo unazad kad se promjeni politicka struja na Pantovcaku.Velika je sansa da se promjeni struja i u Banskim dvorima.Na to i racunaju!
I ka toma da nadodam da svaki pomak u vezi drage nam biljke.Desio se upravo za mandata SDPa a ne HDZa.Da je bio netko drugi ministar zdravlja a ne HDZov.Sad kad su izglasali da se moze sadit medicinska.Vec bi bio pravilnik napravljen i sadilo bi se medicinski canabis u HR.
 
Poslednja izmena:

mester

Zelena za ljubav nekad bila si
Poznanik Foruma
15.09.2018
544
3.367
163
Taj zakon će samo pomoći onima koji bi htjeli saditi, ali ne mogu zbog više sile tipa iznajmljeni prostor / nadzor prostora - kazneni zakon shema. Ekipi koja sadi za svoje potrebe se ništa ne mijenja, a onima koji sade za više od svojih potreba neće dobro sjesti. :D

Sdp je svasta obecavao, kao i svaka druga opcija, a koliko toga je učinjeno, suvišno je komentirati. Nažalost, to je naša realnost.
 

trubabuba

Aktivan Član
20.06.2014
959
775
113
planet earth
pa neje bas tako. pomoglo bi i onima koji sade i sad jer nece bit u strahu. mnogo to znaci ponekad.
slazem se da su sanse za taj zakon mnogo male (mnogo bi voleo da sam u krivu) jer mora se tu jos par generacija izmenit. nemozes ti sa ovim starim konjinama ispranih mozgova... a i onda je tu ona tvrdnja da mnogi od njih imaju pod sobom krim biznis stoga...
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Gospodo,jedno je raspravljati o prijedlogu zakona koji se direktno tiće kanabisa,a drugo o političkim opcijama.
10. Bez nacionalnih, političkih i verskih tema!
Strogo je zabranjeno pokretati nacionalne, političke ili verske teme! Svaka rasprava na nacionalnoj, verskoj i političkoj osnovi biće momentalno obrisana! Ovo je forum namenjen korisnicima sa prostora bivših Jugoslovenskih država i molimo Vas da to poštujete, a svoje emocije iskaljujte na nekom drugom mestu.