lijenos ili nelijenost :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

loobi

Aktivan Član
14.09.2005
132
5
18
je li lijenost bolest ? ili nije ? jete li lijeni evo ja sam bas danas lijen (i inace se malo vise lijen ;) ) ili nisam dovoljno motivisan da konkretno djelujem ?
ma ja mislim da je sve to od marihuane.... hmmm ma nije valjda
sta vi mislite?
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Ja sam lenj po prirodi... i pre nego sto sam poceo da pusim...
'el mi verujes da sam odgledao jedan film 5 puta za redom jer me mrzelo da ustanem da pustim drugi u playeru na kompu a player imao repeat i gledao sam MUNJE 5 puta :)
 

Vuk_samotnjaK

nobody's puppet
22.07.2006
498
127
63
Fiji
Znam: ima jedna mrtva luka,
I ko se u njoj nađe
Čuti će ujutro pjevanje ćuka
I vidjet će umorne lađe.

Brodovi u njoj vječito snivaju
Kako se brodi,
Al njihova sidra mirno počivaju
U plitkoj vodi.

I tako u snovima gledaju sreću,
A plovit se boje.
Na jarbole šarene zastave meću
I - stoje.

Dobriša Cesarić


Kao grad razrušen i bez zidina, takav je i čovjek što nema vlasti nad sobom!

Lijenost ne može uroditi plodom, zato ne prakticiram lijenost. U konstruktivnoj i kvalitetnoj aktivnostiduha i tijela je lijek za sve!
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Ovisi loobi možda pušiš neko smeće pa te zakuca ja od prave marihuane nikad nisam bio lijen jedino od smeća nekad davno kad sam pušio sve što se zeleni i iole podsjeća na vutru .
A znao sam raditi i po dvanaset sati bacat pjesak u mješalicu(radi se o mješalici koja ujedno i pumpa mort koji zamješa,a staje u nju skoro 200 l materijala) i znao sam ubacit po 16 m^3 pjeska i to napušen ko deva , jedino što je mani vutra radila jest bilo da lakše uđem u formu, da mi smanji upale mišića kad bih naglo počeo raditi nakon pauza koje bi se desile većinom zimi po nekih 20-30 dana kad ne bi bilo posla i pomagala mi je da se lakše koncentriram na posao i mislim samo o tome i ni o čemu drugom. Inače za vrijeme pauza bih odmarao i ljenčario po cjeli dan a i nisam lud radit sklekove i kojekakve vježbe džaba , a džep pun love . To je sve sranje te priče da se od trave lijene sve je idividualno i ako je neko lijen po prirodi lijen je i ako je neko vrijedan vrijedan je , i bit će lijen ili vrijedan ,sa i bez vutre, sve je do samog onoga koji konzumira. I nije znači vutra ta koja motivira i amotivira nekoga za nešto , nego je novac tu u glavnoj ulozi onaj ko ima love ili ga barem starci doniraju svako malo džeparcem teško da će skočit da pronađe posla pa da sam zaradi samo dečko kad te starci prestanu uzdržavat a to će jednom morati doći i ako ti ne ostave pozamašnu svotu love u nasljeđe , vidit ćeš kako ćeš tada biti lijen molit ćeš da nađeš posla kakvog bilo da zaradiš da imaš da jedeš .Ne mislim ovdje isključivo na tebe loobi ovo vrijedi za bilo koga od nas i mene samog , i ja sam nekad ljenčario dok se moglo i imalo obraza , sad bogami čim ispane pooso ja radim bio napušen ili ne napušen a većinom sam ne napušen jer neću da duvam smeće a i da ima najbolje na svijetu ne kupujem od love koju mi starci daju nego od one koju ja zaradim u biti više mi i ne daju što ne zaradim niti imam više obraza da ih pitam,nije mi 15 godina nego duplo toliko.Šta se može kad živimo najperspektivnijm džavama na svijetu , ali kad bi se lagalo :2flip:.
 

Narquila

Aktivan Član
02.02.2007
225
17
0
36
I mene se desavalo kada preko noci puno ispusim i sutradan sam sav sjeban neda mi se nista raditi al nije isto ko od alkohola kad si mamoran i nikad nije trajalo vise od jednog dana al i ja sam prirodno lijen jednom mi je bilo tesko otici po kruh za dorucak pa sam ostao gladan
 

nobody

Aktivan Član
04.10.2005
168
10
0
el mi verujes da sam odgledao jedan film 5 puta za redom jer me mrzelo da ustanem da pustim drugi u playeru na kompu a player imao repeat i gledao sam MUNJE 5 puta

:D

Mislim da si zaslužio svoju sliku u rečniku pored reči Lenjost. :D

I da dodam ovaj interesantan citat.

They lie about marijuana. Tell you pot-smoking makes you unmotivated. Lie! When you're high, you can do everything you normally do, just as well. You just realize that it's not worth the fucking effort. There is a difference.

Bill Hicks