Pozdrav, najjačem forumu na svijetu i šire.... 
Započinjem dnevnik, po ulasku u cvat, s time da sam spremao slike, kako su rasle...
Sjeme
Rasvjeta -
Zemlja -
Potovi-
Ventilacija
Box -
Gnojivo -
Watta u vegetaciji
Watta u cvatu -
Max watta
Vjerujem, da je to sve, a šta sam zaboravio, lako nadodam!
Nikada se ne držim datuma, nego sa početkom tjedna (ponedjeljak), brojim tjedne.... Ako swicham, to napravim u četvrtak /petak i sljedeći ponedjeljak je počeo cvat(10 dana). Naravno, to nije uvijek točno na dan, ali jako je blizu...
Istog dana su posađene sve 4, ali Amnesie rastu puno brže, dok mi je jedan Ice cream, izašao bez kotiledona i jednog fun lista. Vjerojatno sam sa opnom, otrgnuo taj dio, ali vratila se jača, nego sestra...
Amnesie su ove veče i rastu ko blesave!
Dobijale su samo enzime(p. Zyme) i dan prije swicha, prvu dozu hrane (Iguana juice grow) +Rhino skin i Cal/mag
Šepavi Ice cream, ljepo se je vratio....
Amnesie sam lomio, ali to im je pasalo. Strain se dosta izdulji, nevezano uz svjetlo, jer Ice creamu je bilo taman....rađe, da se malo izdulje, nego da stagniraju od jakog svjetla!
U tranziciji, dobile još jednom Iguanu grow +cal/mag, s time da ga dajem na kapi, pa kada se sjetim, kapnem par kapi na Litru vode(200ak ppma) i nikada problema sa Cal/mag deficitom!
Ljeva Amnesia, ga baš žica, a danas bu se objesila, pa ču zalit. Kad je frka, onda im roknem folijarno, ali stavim i do 2 ml/L cal/maga, što je jako puno za čisti koncentrat, ali funkcionira!
Zaljevam svaki 3.dan,sa 3.5L vode. Morao sam, odrezati, dobar dio Amnesie, da bi popunila box, bez gužve...
U početku, držao sam ih ispod jednog Zeusa na 60-80w, 60cm od krošnje i kako su rasle, ubacio sam drugi. Po swichu, ubacio sam i HLG 100...HLG može i do 30cm od vrhova, jer radi na manjoj amperaži(2800mA)
Amnesia je ljepo strechala, isto kao Ice cream!
Ovo je trenutno stanje u boxu, pa javim kako biljke rastu!
Nisu sve u ravnini, jer Amnesia, još uvijek strecha, ali to nije problem, kada ima više bordova i stripova, koji popune prazninu...
Temperature : dan 25°-27°
noč 20°-22°
Vlaga : oko 50%
Trenutno su u 1.dan u cvatu, a 2 tjedna na 12/12.
Kritike, savjeti i sl uvijek su dobro došli i kod mene u dnevniku, nema spama,ako je u granicama, pravilnika!
Se pa vidimo
Evo, slika od jutros....
Kada stane strech, ide zadnja, veča defoliacija i tako do kraja!

Započinjem dnevnik, po ulasku u cvat, s time da sam spremao slike, kako su rasle...
Sjeme
- 2×Amnesia haze (Linda seeds) & 2×Ice cream (Paradise seeds) |

Rasvjeta -
2×Zeus 308xt i ONE, HLG 100v2 & 2 alustripa(120w) |

Zemlja -
Atami Kilomix |

Potovi-
Aero potovi (plastični) 18l.To su potovi sa povišenom sredinom u koju ide air dome, ali ja ih koristim normalno i najbolji su do sada....
![]() |
Turbina, Black orchid mixed flo 125. Stupni ventilator za mješanje zraka u boxu |

Box -
Pirate box 100×100×200 |

Gnojivo -
Advanced nutrients Iguana juice grow, Nirvana, Carbo-load, B-52, Rhino skin, Big bud, Overdrive, Supervit, bloom od Green buzz liquids i cal/mag od Atamia (čisti koncentrat) Enzime imam Plagron Pure zyme i Hesi Power zyme |
100w-200w |
320w |
Ostala oprema500w, (140w×2)+(100w)+(2×60w)
Ph metar (sumnjam da radi), boca pod pritiskom 8L(tlačna prskalica), Pipete, mrvilica, rizle |
Vjerujem, da je to sve, a šta sam zaboravio, lako nadodam!
Nikada se ne držim datuma, nego sa početkom tjedna (ponedjeljak), brojim tjedne.... Ako swicham, to napravim u četvrtak /petak i sljedeći ponedjeljak je počeo cvat(10 dana). Naravno, to nije uvijek točno na dan, ali jako je blizu...

Istog dana su posađene sve 4, ali Amnesie rastu puno brže, dok mi je jedan Ice cream, izašao bez kotiledona i jednog fun lista. Vjerojatno sam sa opnom, otrgnuo taj dio, ali vratila se jača, nego sestra...

Amnesie su ove veče i rastu ko blesave!
Dobijale su samo enzime(p. Zyme) i dan prije swicha, prvu dozu hrane (Iguana juice grow) +Rhino skin i Cal/mag

Amnesie sam lomio, ali to im je pasalo. Strain se dosta izdulji, nevezano uz svjetlo, jer Ice creamu je bilo taman....rađe, da se malo izdulje, nego da stagniraju od jakog svjetla!

U tranziciji, dobile još jednom Iguanu grow +cal/mag, s time da ga dajem na kapi, pa kada se sjetim, kapnem par kapi na Litru vode(200ak ppma) i nikada problema sa Cal/mag deficitom!
Ljeva Amnesia, ga baš žica, a danas bu se objesila, pa ču zalit. Kad je frka, onda im roknem folijarno, ali stavim i do 2 ml/L cal/maga, što je jako puno za čisti koncentrat, ali funkcionira!

Zaljevam svaki 3.dan,sa 3.5L vode. Morao sam, odrezati, dobar dio Amnesie, da bi popunila box, bez gužve...
U početku, držao sam ih ispod jednog Zeusa na 60-80w, 60cm od krošnje i kako su rasle, ubacio sam drugi. Po swichu, ubacio sam i HLG 100...HLG može i do 30cm od vrhova, jer radi na manjoj amperaži(2800mA)

Amnesia je ljepo strechala, isto kao Ice cream!

Ovo je trenutno stanje u boxu, pa javim kako biljke rastu!
Nisu sve u ravnini, jer Amnesia, još uvijek strecha, ali to nije problem, kada ima više bordova i stripova, koji popune prazninu...
Temperature : dan 25°-27°
noč 20°-22°
Vlaga : oko 50%
Trenutno su u 1.dan u cvatu, a 2 tjedna na 12/12.
Kritike, savjeti i sl uvijek su dobro došli i kod mene u dnevniku, nema spama,ako je u granicama, pravilnika!
Se pa vidimo

Evo, slika od jutros....

Kada stane strech, ide zadnja, veča defoliacija i tako do kraja!
Prilozi
Poslednja izmena: