Ljekovite Frekvencije ..!

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
Evo da otvorim Temu pošto nisam našao ništa slično...
Ja trenutno prakticiram 528hz frekvenciju na sebi i na Mojim kućnim biljkama i Mogu reći da je, kako kažu, Frekvencija koja regenerira DNA.., uglavnom puštam Solfeggio ton [samo pištanje na toj frekvenciji] Koji je zamaskiran Laganom Klasičnom glazbom.., Tj. da te Nebi to samo Pištanje izludilo.., makar je 528HZ frekvencija Jako ljekovita i Blagotvrna za organizam... [vidim najviše na biljkama razliku kada im puštam nešto drugo nije to to kao na 528hz...]
To sam skinuo aplikaciju sa Google store-a [solfeggio 528hz] makar Ima u njoj i drugih tonova, Kao za više Čakri...
Te bi još htio reći da su i Ferkvencije na 438hz isto ljekovite [svi stari instrumenti su se štelovali na 328HZ...] ..,
Te su još ljekovite i dobre za duže slušanje Frekvencije podešene da odgovaraju moždanim valovima od dubokih Delta pa Theta do Alpha valova [što je normalno budno stanje] .., Znači te su Feekvencije, krenimo od najdubljijih, To su Delta valova na 0.4 do 4hz.., Pa isto postoji isto Izmijenjeno stanje [obično prolazimo kroz njega i u snu] ,Theta valovi od 4 do 7.5hz i Budno ali Opušteno stanje može se Postići isto Laganom muzikom i tonovima na Frekvenciji od 7.5 do 12.5hz.., Te postoje još dvije Iznad ferkvencije.., A aplikaciju možete naći u Google Play Store-u... zove se Brain Waves [bijela ikona nacrtana] Koju koristim jer nisu Samo solfeggio frekvencije, Nego lagana, melodična i Blagotvorna, može se reći da Je to muzika Svemira... [baš uranjaš u Dublja stanja svijesti kada je Malo duže poslušaš i Opustiš se] ... :idea:
 

Vutra Dzanki

Naduvani Član
01.11.2019
914
2.494
163
30
Amsterdam
Mislim da si malo pogrešno shvatio kako binauralni bitovi funkcionišu, njihov efekat se ne može postići bez slušalica zato što je potrebno puštati različite frekvencije u levoj i desnoj slušalici a njihova razlika(ili zbir) daje željenu frekvenciju npr 528hz... Imajući to u vidu, biljke ne mogu da 'čuju' ciljanu frekvenciju. Ja lično sam probao nekoliko puta i nisam imao nikakve efekte osim nekih čudnih snova posle. Muzika kod biljaka je već neka druga tema i ja bih usmerio istraživanje u tom pravcu ako već želiš tako da eksperimentišeš.