Ime vašeg dnevnika: Ljetni grow
Datum nicanja sjemenke:
Početak vegetacije:
Breeder: Humbolt & Kannabia
Strain: OG kush & Mataro blue
Vrsta uzgoja: Zemlja
Tehnika uzgoja: Low Stress Training, Topping, Defoliation, Bez Treninga
Rasvjeta u vegetaciji: LED
Snaga svijetla u vegetaciji (W): 200w
Rasvjeta u cvjetanju: LED
Snaga svijetla u cvjetanju (W): 500
Nutrijenti: Advanced nutrients
Ostala oprema: Šator, duck ventilator, ventilatori za mješanje zraka u boxu, ph metar i sl.stvarčice
Dodatne informacije: Krečem sa dva klona OG kusha i jednim Mataro blue od sjemena, kojega neču trenirat, topat i sl.
Znači, pustit ga u jedan vrh. A, kako dnevnik nebi bio samo za tu jednu biljku u m², dodao sam dva klona iz vege boxa, koji su tehnikom monster crop, več fini popunile box
Rasvjeta su Zeusi iz Led-techa, svima dobro poznati. Nešto alustripova i HLG 100v2 koji če biti za Mataro blue!
Na slikama su klonovi kada su prebačeni iz vege boxa u šator, pa kada su presađeni i več su dobro narasli. Kako u vege boxu nema ventilatora za mješanje zraka, biljkama treba neko vrijeme, da ojačaju i izbace nove izdanke, jer stari fun listovi su istrošeni, a ionako taj donji dio skidam, defoliacijom!
Ono šta sam zaboravio, dopunit ču kasnije!
Kasnije tog dana
Zemlja je Kilomix od Atamia i dosta sam zadovoljan s njom, jer može i seedeling fazu, da odradi bez ikakvih opečenja i sl. Među jačim mixevima je i razlikuju se podaci od stranice do stranice... Negdje piše do dva tjedna dovoljno hrane, negdje do 6 tjedana. E sad, ja mislim, da kako sam presadio več velike klonove, da sumnjam u tih 6 tjedana.
Biljke su zdrave i bile su na režimu 18/6,ali biljka se pokrije(spusti listove) koji sat prije spavanja, tako da da sam prebacio 17/7 režim, jer ne znam od čega se to dešava. Tokom jutra i dio dana listovi ko sateliti, a pred spavanje strava(užasno izgleda)
Slike boxa:
Datum nicanja sjemenke:
Početak vegetacije:
Breeder: Humbolt & Kannabia
Strain: OG kush & Mataro blue
Vrsta uzgoja: Zemlja
Tehnika uzgoja: Low Stress Training, Topping, Defoliation, Bez Treninga
Rasvjeta u vegetaciji: LED
Snaga svijetla u vegetaciji (W): 200w
Rasvjeta u cvjetanju: LED
Snaga svijetla u cvjetanju (W): 500
Nutrijenti: Advanced nutrients
Ostala oprema: Šator, duck ventilator, ventilatori za mješanje zraka u boxu, ph metar i sl.stvarčice
Dodatne informacije: Krečem sa dva klona OG kusha i jednim Mataro blue od sjemena, kojega neču trenirat, topat i sl.
Znači, pustit ga u jedan vrh. A, kako dnevnik nebi bio samo za tu jednu biljku u m², dodao sam dva klona iz vege boxa, koji su tehnikom monster crop, več fini popunile box
Rasvjeta su Zeusi iz Led-techa, svima dobro poznati. Nešto alustripova i HLG 100v2 koji če biti za Mataro blue!
Na slikama su klonovi kada su prebačeni iz vege boxa u šator, pa kada su presađeni i več su dobro narasli. Kako u vege boxu nema ventilatora za mješanje zraka, biljkama treba neko vrijeme, da ojačaju i izbace nove izdanke, jer stari fun listovi su istrošeni, a ionako taj donji dio skidam, defoliacijom!
Ono šta sam zaboravio, dopunit ču kasnije!
Kasnije tog dana
Biljke su zdrave i bile su na režimu 18/6,ali biljka se pokrije(spusti listove) koji sat prije spavanja, tako da da sam prebacio 17/7 režim, jer ne znam od čega se to dešava. Tokom jutra i dio dana listovi ko sateliti, a pred spavanje strava(užasno izgleda)
Slike boxa:

Poslednja izmena: